|
Како да се победи Мајк Тајсон |
Внеси реплика | страница <1 23456 7> |
Автор | |
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
DENES SE SPRIJATELIV SO MAJK TAJSON ... AJDE KOJ IMA NESTO PROTIV... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
DENES IMAV PREKRASEN DEN ... MAJK TAJSON GO POBEDIV SO POGLED !!! VIDE KOLKU E SAATOT... I MAGLA FATI.. |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ZDRAVOOOOOOOOOO.... PRIJATEN I USPESEN DEEEENN... DENES KE IMATE MOZNOST DA SRETNETE MNOGU LUDJE KOI SE KAKO MAJK TAJSON... NEMOJTE DA SE POVLEKUVATE... VTURNETE SE NAPRED... PA I DA SE DOBIE MALKU KOTEK... NISTO STRASNO ... PRVO OBEZBEDETE KOCKI MRAZ... ZARADI OTOCITE.... ZEMETE SI GI RABOTITE VO SVOI RACE... BIDETE USPESNI !!! |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Drago mi e zenmaster sto se javi na temava i dade svoj doprinos... Taka e se si ima svoi granici i do kade mozeme da prevzememe rizik.... bas toa mi bese i otvaranjeto na temata ... da se ohrabruvaat ludjeto da napravat nesto za sebe.. da ne se povlekuvaat... i so ona NE_NE_NE se upropastat... !!! |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
zenmaster
Сениор Interceptor Регистриран: 05.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 4262 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Boksot e umetnost , a Tyson ne e toa so bese . Za da vlezes so nego vo ring treba da si psihoticen bas kako nego . Ako mislis deka e hrabrost toa da go napravis ne zaboravaj deka linijata pomegu hrabrosta i glupavosta e nevidliva pa za toa moze da ispadnes poglupav od kolku hrabar . Stravot e krug vo koj ako vlezes treba mnogu jaka koncetracija da ispadnes . Hrabrosta za donesuvanje odluki e malku po inakva , toj so ne probal nikogas nema da doznae toa e praviloto no se ima granici . Nekogas moze da kosta mnogu.
|
|
irena
Сениор Регистриран: 18.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 2039 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
lele boks ne sakam
|
|
TI I JAS VECEN POVIK I ODGOVOR
|
|
carter
Сениор Регистриран: 24.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
VAZI BE JA PO LEVA STRANA GRIZAM.I TAKA POVEKE JA SAKAV LEVATA
|
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zdravo be druze.... lom ke go napravime ... mene mi odgovara poveke desnoto uvo ... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
carter
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ABE NE SAMO EDNOTO ZA KAZNA DVETE USI KE MU GI IZGRIZEME.JA OD EDNA STRANA TI OD DRUGA.KOJA STRANA POVEKE TI ODGOVARA
|
|
carter
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ABE KAKOV DJIMI CARTER KOJ E TOJ?????.CARTER E NAPISANO ZARADI VINCE CARTER KOSARKAROT.
|
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
KE MU UDRIME TAKVO MAVANJE ... I UVOTO KE MU GO ODGRIZEME... KAKO TOJ NA HOLIFILD ... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
carter
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
AJ AKO SAKA KAJ NAS U MAKEDONIJA PA AKO IDE NA LOSO KE SKOKNES I TI??
|
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas ke ti zakazam ...
|
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
carter
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
SAMO NEMA KOJ DA ZAKAZE BORBA PA DA MU POKAZAM JA LEVA DESNA
|
|
Внеси реплика | страница <1 23456 7> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |