IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Здравје > Медицина
  Активни теми Активни теми RSS - Имунитет
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Имунитет

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 234
Автор
Порака Обратен редослед
natalija70 Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Декември.2006
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 6
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај natalija70 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Јануари.2007 во 17:20

Sakam da i se zablagodaram na Katerina koja mi kaza za  IMUNOBOR. Otkako gi pijam kapsulite jas sum super, duri mi davaat i energija. Eve sega so virozite imase deca koi bea zarazeni, skoro polovina oddelenie ne doagase na casovi, a ne me prefati virozata mene. Od aptekata kade go kupiv mi rekoa deka ima i Imunobor kids. Go zedov za kerka mi. Im gi preporacuvam preparatite na site koi se zagrizeni za svoeto zdravje ovie denovi.

Кон врв
zrkac Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 14.Ноември.2006
Поени: 58
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zrkac Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Декември.2006 во 05:42
имаш право имунитетот се зајакнува со што помалку хемии и повеќе витамини земени по природен пат ви кажувам од искуство
Кон врв
natalija Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Министерка за гушкање

Регистриран: 26.Јули.2005
Поени: 13319
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (1) Благодарам(1)   Цитирај natalija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Декември.2006 во 11:35
Кога се работи за многу намален имунитет или без разлика слаба крвна слика, се препорачува наместо хемии да се земаат природни состојки..
Многу добро се покажало и  самото цвекло..
1 кг цвекло свежо рендан
1 кг морков свежо рендан
1 лимун..
Сето ова може и во соковник добро да се помине и ситно за да може целиот сок да се искорости..се Флашира и се пие по една чаша дневно..
Кон врв
maja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Убавицата и ѕверот

Регистриран: 28.Мај.2005
Локација: Italy
Поени: 13127
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Декември.2006 во 19:13
http://www.zdravzivot.com/strana/00,101,84,0.htm
LINK ZA KAKO DA SE PODOBRI IMUNITETOT

http://www.pharmanova.com/imuno1.html

Изменето од maja - 17.Декември.2006 во 19:15
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
Кон врв
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај natalija70 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Декември.2006 во 19:09
Za sokcinja, caevi, ovosje i zelencuk znam i sama no ne mi pomagaat nekako.
Natalija
Кон врв
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај natalija70 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Декември.2006 во 18:59

Vitamin C postojano zemam i nema nekoj golem efekt. Bi zela od Imunobor ako go najdam vo aptekite. Za kolku vreme da ocekuvam efekt i kolku vreme da go pijam zosto ti mi velis deka go pies 2 meseca.

Natalija
Кон врв
katerina Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Поени: 3
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај katerina Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Декември.2006 во 18:53

Зошто мислиш дека С витамин е најдобар.

Кон врв
marco_antony Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Јули.2006
Поени: 11062
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marco_antony Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Декември.2006 во 18:45
najdobra preventiva e so C vitamin....
                             PARADISE MACEDONIA
Кон врв
katerina Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Поени: 3
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај katerina Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Декември.2006 во 18:42
Ако често боледувате во зимскиот период од вирусни инфекции најдобро е да земате некои имуномодулатори. Кај нас во аптеките има повеќе избор на такви препарати но најдобар ефект има Имунобор.Тој има имуностимулативен и противоспалителен ефект. Така што го заштитува организмот од бактериски, вирусни и други инфекции. Јас пијам Имунобор веќе 2 месеци и се чувствувам супер Smile
Кон врв
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај natalija70 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Декември.2006 во 17:57

Od pred edna godina rabotam vo obrazovanie i minatat godina od decata cesto se inficirav. dali mozi nekako da se zastitam

Natalija
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 234
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,125 секунди.