![]() |
|
Имунитет |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 234 |
Автор | |
natalija70 ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 17.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sakam da i se zablagodaram na Katerina koja mi kaza za IMUNOBOR. Otkako gi pijam kapsulite jas sum super, duri mi davaat i energija. Eve sega so virozite imase deca koi bea zarazeni, skoro polovina oddelenie ne doagase na casovi, a ne me prefati virozata mene. Od aptekata kade go kupiv mi rekoa deka ima i Imunobor kids. Go zedov za kerka mi. Im gi preporacuvam preparatite na site koi se zagrizeni za svoeto zdravje ovie denovi. |
|
![]() |
|
zrkac ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 14.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 58 |
имаш право имунитетот се зајакнува со што помалку хемии и повеќе витамини земени по природен пат ви кажувам од искуство
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Кога се работи за многу намален имунитет или без разлика слаба крвна слика, се препорачува наместо хемии да се земаат природни состојки..
Многу добро се покажало и самото цвекло.. 1 кг цвекло свежо рендан 1 кг морков свежо рендан 1 лимун.. Сето ова може и во соковник добро да се помине и ситно за да може целиот сок да се искорости..се Флашира и се пие по една чаша дневно.. |
|
![]() |
|
![]() |
|
maja ![]() Сениор ![]() ![]() Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
http://www.zdravzivot.com/strana/00,101,84,0.htm
LINK ZA KAKO DA SE PODOBRI IMUNITETOT http://www.pharmanova.com/imuno1.html Изменето од maja - 17.Декември.2006 во 19:15 |
|
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
|
![]() |
|
natalija70 ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 17.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6 |
Za sokcinja, caevi, ovosje i zelencuk znam i sama no ne mi pomagaat nekako.
|
|
Natalija
|
|
![]() |
|
Vitamin C postojano zemam i nema nekoj golem efekt. Bi zela od Imunobor ako go najdam vo aptekite. Za kolku vreme da ocekuvam efekt i kolku vreme da go pijam zosto ti mi velis deka go pies 2 meseca. |
|
Natalija
|
|
![]() |
|
katerina ![]() Нов член ![]() Регистриран: 17.Декември.2006 Статус: Офлајн Поени: 3 |
Зошто мислиш дека С витамин е најдобар. |
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
najdobra preventiva e so C vitamin....
|
|
![]() |
|
![]() |
|
katerina ![]() Нов член ![]() Регистриран: 17.Декември.2006 Статус: Офлајн Поени: 3 |
Ако често боледувате во зимскиот период од вирусни инфекции најдобро е да земате некои имуномодулатори. Кај нас во аптеките има повеќе избор на такви препарати но најдобар ефект има Имунобор.Тој има имуностимулативен и противоспалителен ефект. Така што го заштитува организмот од бактериски, вирусни и други инфекции. Јас пијам Имунобор веќе 2 месеци и се чувствувам супер
![]() |
|
![]() |
|
Od pred edna godina rabotam vo obrazovanie i minatat godina od decata cesto se inficirav. dali mozi nekako da se zastitam
|
|
Natalija
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 234 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |