|
Дали и колку ви смета минатото на партнерот? |
Внеси реплика | страница <1 23456 25> |
Автор | |
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
lesno se sluzime so paroli se dodeka ne ne spopadne COVECNOSTA togas site paroli idat u vrazju mater Изменето од anakin - 24.Април.2010 во 21:39 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
minatoto si e za ,,minato,,...idninata mi e bitna
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
eden sovet od anakin
nikogas ne prasuvajte nikogas ne kazuvajte za minatoto . nikogas, ama nikogas, i da ve moli na kolenici, ako vi znaci se razbira ako ne vi znaci,,, kazete se i izmislete uste kup slucki,,, taka go dokusuruvate neznacejniot do koske |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
Blue Scarlet
Модератор Амазонка Регистриран: 03.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 9011 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ha ... Site sme skoncentrirani na segasnosta neli ?
Nikoj ne si pravi filmcinja vo glava za idninata?
Nikoj ne se bil ljubomoren na minatoto ?
Segasnosta e proizvod na minatoto a temel na idninata .....
Ubavo e da se poglede i retrovizorot ... za da vidis kade bil i kade e sega ... samo taka ke bides spremen za "utre" ....
|
|
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
|
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ako e minato ,neka ostane i minato,ne mi smeta
|
|
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Da. No minatoto na zjena koja mozjebi bila radodajka i stapuva vo nekoja trajna vrska ne bi moralo da e gleda i smeta.
Praksata pokazjala deka takvite zjeni posle site seansi koga kje se skrasat na edno msto se dobri domakinki............. |
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
spored minatoto se foormira i idninata....
vazhen faktor definitivno... ne mozhe nekoj preku nok da se smeni... |
|
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Voopshto.
Od minatoto i so minatoto ne se zjivee. |
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Минатото и не толку,би го згазила........само ако иднината ми е добра,не би ми пречело ама ич
|
|
И бричот падна на колена пред зборот:
Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв |
|
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
може да ми смета само "сега"-то...ако нешто ми не штима...
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
- Ej so i praevme na ovaa, a ovoj ja seta, haha !
|
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се забавувате повеќе од три месеци и многу сакате да го дознаете одговорот..
Не сте наивни знаете дека и неа ја копка истото прашање. Што сега? Дали ќе ѝ ја кажете вистината или ќе лажете поради „мир во врската„? Но што е со неа? Дали мислите дека ќе биде искрена? Тажно, но вистинито: тешко е да се зборува вистината за своето сексуално минато. Без разлика на тоа што мислите и што збрувате, сознанието дека спиела со 15 момчиња пред вас (на нејзини 23 години) може да биде премногу стресно. Исто така, ако таа слушне дека вие сте биле интимни со 25 жени (а имате само 25 години) многу ќе се вознемири. Дали ви се допаѓа тоа или не, факт е дека не се соочувате лесно со откривањето дека тоа ваше слатко суштество не е така наивно. Вистината велат има стотини лица. Би се кажало дека искреноста и не е најдобра во ваков случај. Да кажеме дека досега таа имала тројца партнери со нив имала три пати секс во неделата (и тоа 15 месеци). Ова е во ред? Меѓутоа ако водела љубов со 15 момчиња и практично само 50 пати во животот, тоа е потполно језиво и незамисливо?Зарем така е? Дали озбилно ќе ја сватите жената со која сте спиеле одма првата ноќ? Сигурно нема -таа за вас ќе е премногу лесна девојка. Но ако ве наведе на четири месеци чекање и ако после водењето љубов ви каже дека сте и 15-ти во нејзиниот живот, дали и понатаму ќе ја сфатите озбилно? Дали некој маж би признал дека спиел со 20 девојки или ќе се срами да каже? Може тој да тврди како тоа биле „лесни„ девојки но дали и тој не е претерано „тежок„. Жените инсистираат на тоа машките да немаат право да поставуваат такви прашања. Но ако принаеме дека сексот е нешто најинтригантно што се случува помеѓу двајца, ќе се сложиме и со тоа дека личната сексуална историја кај некои е важна. Од друга страна, понекогаш мажите и жените лажат дека спиеле со повеќе партнери отколку што навистина биле, за да остават впечаток на искусна личност. Изгледа не сфаќаат дека со еден партнер можат да бидат доволно страствении и креативни за да го добијат целото искуство кое е потребно. Дури шемата за една ноќ може да биде неописиво еротична, можеби затоа што не знаете ништо за другата личност Се чини дека идеал од типот „ќе се оженам со невина„ премина во „ќе се оженам со девојка која немала повеќе од пет партнери„.
Впрочем живееме во време на глорификација на сексот. Денес сексот и водењето љубов е маркетински производ, оружје, дури и превртена дефиниција на љубовта. Ако е веќе така, треба ли воопшто да се постви тоа прашање? Зарем не е доволен фактот дека вие сте заедно и ви е убаво во оваа врска? Зарем можете да ја растурите љубовта поради бројот на партнерите? Доколку сакате да го сослушате партнерот, бидете спремни за реципрочно испитување. Не поставувајте прашање ако тоа ви смета и сакате врската да напредува. Што и да слушнете ценете ја искреноста. Запомните дека минатото е минато. Тоа е зад вас и зад неа, тоа е завршено. Одете напред ценете го партнерот онаков каков што е со вас |
|
zezok
Сениор Регистриран: 13.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 365 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ona sto ne go znes ne mozi da ti nasteti....
|
|
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
у пи**У матер...
... пардон... |
|
Внеси реплика | страница <1 23456 25> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |