|
Посвојување |
Внеси реплика | страница <1 23456 7> |
Автор | |
gocefbn
Сениор Регистриран: 13.Март.2007 Статус: Офлајн Поени: 270 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sekako deka bi posvoil.
|
|
Make love and respect your profession
|
|
Julija
Сениор Регистриран: 02.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Те упатувам на министерство за труд и социјална политика/посвојување Основната страна е http://www.uslugi.gov.mk/ Поздрав Изменето од Julija - 08.Мај.2007 во 13:14 |
|
|
|
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Можда...
|
|
Isis
Сениор CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
гледав една емисија мислам Бисери беше, и таму имало случаи кога семејства земале деца од дома само заради финансискиот надомест од државата а уз пат ги малтретирале децата
|
|
чаир
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 29.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 950 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Но најважно е да дознае од родителот дека е посвоено а не од улицата така ке се намали мноста да се створи одбојност конродителот
|
|
Нова заповед ви давам да се љубите еден со друг како што Јас ве возљубив така и вие да се љубите еден со друг.По тоа ке ве познаат сите дека сте мои ученици, ако имате љубов меѓу себе (Јов. 13-34,35)
|
|
black-eyes
Сениор Регистриран: 08.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: -1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sepak postoi opredeleno vreme ili godisna vozrast na koja bi mozele bezbolno da mu go soopstite toa...sovetuvajte se so strucni lica... |
|
sensei
Сениор Регистриран: 31.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 2005 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Нема проблем ни јас. Но, најпрво би сакал неколку мои, па ако остане место (во автобусот) зошто да не згрижам уште некое.
|
|
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
|
|
Isis
Сениор CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сите горе-доле би се сложиле дека да, ок е да посвоиме детенце...
исто и јас мислам, немам проблем да посвојам детенце, НО бидејки сум искрена не би сакала да го лажам дека сум му биолошка мајка, секако кога ке биде спремно и зрело би му кажала дека е посвоено, и што ако сака (а ке сака) да ги запознае и биолошките родители?! што ако фактот дека е посвоено го погоди многу па почне да размислува која била таа што го отфрлила па почне да ја бара и да се соочува со неубави работи?!или па напротив ја најде и му тргне супер со неа а мене ме заборави... ова се некои дилеми што ги имам... генерално немам ништо против посвојување |
|
black-eyes
Сениор Регистриран: 08.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: -1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
zambrota
Група Регистриран: 14.Март.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 58 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Iako nema da bide isto kako ona od tebe ama site imaat pravo da ziveat so familija.
Pa zatoa nema da se mislam ako stvarno dojde do toa
|
|
JASMINAN
Нов член Регистриран: 12.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zdravo,
Ziveam vo USA i imam edno prasanje. Imam prijateli Amerikanci koi bi posvoile detence od Makedonija. Me zamolija da im objasnam okolu toa,a mene bi mi bilo posebno drago da im pomognam poradi okolnosite vo koi se naogaat i sum gorda sto bi mu pomognale na detence od Makedonija da ja dobie potrebnata roditelska ljubov.
Ve molam dadete mu informacii kako odi postapkata so posvojuvanje detence od Makedonsko prifatiliste.
Blagodaram,
Jasmina Изменето од JASMINAN - 12.Април.2007 во 02:02 |
|
bela
Група Регистриран: 02.Јуни.2006 Локација: Saint Lucia Статус: Офлајн Поени: 56 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Bravo!
|
|
VkusiMe_M
Сениор Регистриран: 30.Јуни.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 515 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ke kazam samo edno.
Bioloski e da imash svoi deca no dar od Bog e da posvoish dete. |
|
Itn...
|
|
butel2
Сениор Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Onie koi se odlucuvaat da posvojat se lugje so siroki srca, zosto bi go posvoile deteto ako ne se spremni nesebicno da mu pruzat se? I kako nekoj moze da kaze deka samo bioloskiot roditel moze da cuvstvuva bolka koga deteto ke se rodi? Smesna e sporedbata, no i domasnoto milenice koga ni e bolno ne ni e seedno, neli?
|
|
Внеси реплика | страница <1 23456 7> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |