![]() |
|
Дали се сметате за нормални? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 23456 38> |
Автор | |
BiBi_G ![]() Сениор ![]() ![]() СТАРОСЕДЕЛЕЦ Регистриран: 27.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 3175 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
воопшто не ми е важно како другите ме доживуваат... најважно ми е да сум во баланс со самата себе,па штом јас се чувствувам нормално другите немаат многу голем избор освен и тие така да ме доживуваат... сите останати што не мислат така-нека си живеат во заблудата
|
|
NO MATTER WHAT WILL HAPPEN I WILL ALWAYS SMILE! |
|
![]() |
|
Феникс ![]() Сениор ![]() ![]() http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46 Регистриран: 12.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 8143 |
а треба ли да им веруваме на другите за тоа какви сме....ако треба......мене уште малку и ке ме убедат дека не сум нормална......ке почнам да се дружам со тебе
![]() |
|
![]() |
|
Ninja 35 ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Не е важно како се осеќам јас....важно е како другите ме доживуваат....
![]() |
|
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
|
![]() |
|
Феникс ![]() Сениор ![]() ![]() http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46 Регистриран: 12.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 8143 |
...некако у последно време често ми викаат .....ти не си нормална....
![]() |
|
![]() |
|
BiBi_G ![]() Сениор ![]() ![]() СТАРОСЕДЕЛЕЦ Регистриран: 27.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 3175 |
koga sum vo dobri odnosi so drugata vo mene- duri i normalna se osekjam na momenti
![]() |
|
NO MATTER WHAT WILL HAPPEN I WILL ALWAYS SMILE! |
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
![]() |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Тие кои се тесногради, често се широкогазни
![]() |
|
![]() |
|
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
сеа ќе видиме колку е нормална брзата
![]() |
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
![]() ...ne bi bila ....koga bi bila so ...site!
![]() |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
штом си зе зачленила сепак има интелект во тебе ![]() |
|
![]() |
|
viktorija123 ![]() Сениор ![]() ![]() Nishto Posebno, tuku EDNO Регистриран: 04.Февруари.2010 Статус: Офлајн Поени: 7300 |
e ako e taka... togash presmetano...ne sum bash so site
![]() |
|
There is no doer..... But if you have one, let him do self-inquiry.
|
|
![]() |
|
тоа што е прифатливо за останите |
|
![]() |
|
viktorija123 ![]() Сениор ![]() ![]() Nishto Posebno, tuku EDNO Регистриран: 04.Февруари.2010 Статус: Офлајн Поени: 7300 |
a znaeme li shto e normalno
![]() ![]() Изменето од viktorija123 - 31.Декември.2012 во 00:06 |
|
There is no doer..... But if you have one, let him do self-inquiry.
|
|
![]() |
|
vivi1 ![]() Сениор ![]() ![]() Легенда Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 18941 |
aj sega pa i da smetame....malku li drugi raboti pravime
|
|
vivi
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 23456 38> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |