|
Субрата Рој |
Внеси реплика | страница <1 23456> |
Автор | ||
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Шарлатанот за кој нашиве домашни шарлатани не убедуваа дека тој е Месија за нас, го покажа вистинското лице а овие пак му ја сјебаа банкарската гаранција....демек биле доведени во заблуда
|
||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
http://a1on.mk/B92 ...nasednaa
..ne site makedonci nasednaa,ja na primer. Neka mu mislat vodzite...i tie zavedenite vo narodni nosii..i drugite so minici..i onie so stafetata..i pejacite na koncertot..i organizatorot normalno. |
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6759 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Отпуштени работниците во хотелот Славија, пропаѓаат ли инвестициите на Субрата Рој?!Неее, какво пропаѓање бе луѓе. Ни се чини. Фалуцинации. Не не, не сме со сите. Барем јас, за другите не знам.
|
||
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
||
Gorazd777
Сениор Регистриран: 22.Октомври.2008 Локација: Евразија Статус: Офлајн Поени: 1584 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Каде го има тоа ВЛАДТА да соработува со ДОКАЖАН КРИМИНАЛЕЦ,а народот ПОВТОРНО ДА ГИ БИРА,па се разбира во ВАКВА ЗЛАТНА ЗЕМЈА!
|
||
ВОЈНАТА Е МИР
СЛОБОДАТА Е РОПСТВО НЕЗНАЕЊЕТО Е СИЛА ОД ЗЕЛКА ТОРТА И ОД СЕЉАК ГРАЃАНИН НЕ БИДУВА |
||
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Дозволено е само на они кои се поеднакви од другите...
Не знам кои тоа вас, не ве интересира... ама ако мислиш дека другите потенцијални инвеститори... не ги интересираат вакви приказни... тогаш, џабе ќе се убедуваме... а тоа дека е сеедно за рејтингот на една држава... кој и каков "инвеститор" вложува пари во бизнис... е смешно... ама... тоа е само мое скромно мислење... и сигурно не сум во право... пошто е на основа на македонското искуство... а ние тука... поим немаме од ништо... |
||
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6759 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Горазд, Како што можеш да забележиш само те корегирав затоа што не си во право, а за што би служел форумов ако не за дискусии, па дури и кога не си во право, нели Јас верувам во документацијата која што ја издале официјалните органи на соодветниот Универзитет, за волја на вистината убаво си е се наведено. А доколку ти или твоите партиски другарчиња не верувате во истата слободно можете да ја оспорите доколку имате докази! Кој изигравал икона во собата студентска не ме интересира мене, а не треба да те интересира ни тебе. Мојот карактер можеби ти смрди затоа што сум праведна и не сакам никакви дезинформации на форумов, така било до сега така ќе биде и од сега. Во врска со таканаречената лична навреда, воопшто не е навреда мојата изјава - Доколку си го имал истото образование ќе беше далеку поуспешен од што си денес, бидејќи тоа е факт драг Горазд, а доколку не можеш да се помириш со него слободно запиши се на магистерски или докторски студии на некој попрестижен Универзитет, па потоа ќе дискутираме. До тогаш Пријатен престој на ИдиВиди форумот |
||
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
||
Gorazd777
Сениор Регистриран: 22.Октомври.2008 Локација: Евразија Статус: Офлајн Поени: 1584 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Абе ИЧ,не сакам НЕКОЈ лично да ми се обрајча,многу сакам за ТЕМАТА дискусија,нема да навлегувам премногу,НО Ова долу ПРЕМНОГУ МИ СМРДИ ЗА ТВОЈОТ КАРАКТЕР,а за погоре РАБОТИТЕ(КОИ ДЕЛИМНО НЕ СЕ ПРОВЕРЕНИ), можеш да додадеш за волја на вистината, ДОДЕКА СТУДИРАЛ ВО ГРЧКА,во СОПЧЕТО му СТУДЕНТСКО ја имал СЛИКАТА ОД НЕГОВИОТ ПАД(Т)РОН БРАНКО ЦРВЕНКОСКИ,НА КОЈА СЕКОЈ ДЕН МУ СЕ ЗАБЛАГОДАРУВАЛ И МУ СЕ МОЛЕЛ. Ова морам да го објаснам за ПОЛТРОНИТЕ,а горенаведната ПЕРСОНА Е ЧЛЕН НА ДПМНЕ и го ГНАСИ ЗАЕДНО СО ВРХУШКАТА името на В.М.Р.О. тоа ми е поентата за подетално нема ни да зборувам ,НЕМАШ ТОЛКУ ОТВОРЕН УУУУММММ,да СПОЗНАЕШ, И БЕЗ ЛИЧНИ НАВРЕДИ,МОЛАМ и БЛАГОДАРАМ!
|
||
ВОЈНАТА Е МИР
СЛОБОДАТА Е РОПСТВО НЕЗНАЕЊЕТО Е СИЛА ОД ЗЕЛКА ТОРТА И ОД СЕЉАК ГРАЃАНИН НЕ БИДУВА |
||
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Големите корпорации (дури и во сопственост нa еден човек) не работат како што си замислуваме ние научени од македонските искуства. Тоа што Субрата Рој е под истрага не значи дека корпорацијата застанува со работа. Вакви нешта не се случуваат првпат и нема да бидат последен. Постојано некој е истаражуван за прикривање даноци, за неисплалкање дивиденти, за трето или четврто… целата работа е до држeње на парите за да направат што поголеми камати. Мене, на пример, тоа ми го направија од Комерцијална Банка. Ми држеа директен банкарски депозит два месеци под изговор дека не бил дeпoнаран кај нив. И потоа, кога веќе беа притиснати од "странските" банки, одеднаш "опа" ги најдоа… демек ги прокнижиле претходниот ден, а не на денот кога требало. Аматерски изговор. Било како, нас не не интересира што прави Субрата Рој додека планот за инвестицијата тече според договорот со кој се обврзува корпорацијата "Сахара". Дури и ако се случи таа да се откажи од договореното, Македонија ќе го земе гарантниот депозит депониран во меѓународните банки. Република Македонија нема да биде оштетена без обизр што да се случи и со Рој и со Сахара. Изменето од Messenger - 05.Март.2014 во 20:30 |
||
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
||
evangeline
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
За да не се шират невистини, да се шпекулира со непотребни работи Повели..
Да го имаше и ти истото образование Горазд, сигурно ќе беше далеку поуспешен од ова што си денес! Изменето од evangeline - 05.Март.2014 во 19:16 |
||
||
Gorazd777
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Субрата Гној е само еден од ОНИЕ преку кои се внесуваат ОГРАБЕНИТЕ ПАРИ во последниве 22 години во Плурална Македонија.
Во НИВ имате вмешано од ДВЕТЕ ПОЛИТИЧКИ БИВШИ и СЕГАШНИ врхушки,нормално со нивни деца кои беа школувани во СТРАНСКИ ЗЕМЈИ,СО ЗАНАЕТ кој се учеше КАКО СЕ ПРАВИ СЕТО ТОА.Примерот подолу го спомнува и Миле(школуван во Грчка- три години КУ.РС за менаџери и една(1)година ГРАТИС во ОКСФОРД учење на АНГЛИСКИ,односно ВРСКА СО постоечките господа за ЗАПАДНИ ФИНАНСИИ и ГРАБЕЖ на МАСИТЕ),тоа е ДОСТА ПОопширно. Сега Влегуваат ПРЕКУ ,Министерството за ТРАНСПОРТ и ВРСКИ,односно преку министерот ЈАНАКИЈЕСКИ МИЛЕ,како едно од ДЕЦАТА НА ЦРВЕНАТА БОРЖУАЗИЈА(треба само да видите од која АМБАСАДОРСКА ФАМИЛИЈА ПОТЕКНУВА ОД ВРЕМЕТО НА СФРЈ). Системот на КРАДЕЊЕ И ВНЕСУВАЊЕ Е СЛИЧЕН. И ако поврзувате со ПРИВАТИЗАЦИЈА,да таа ја ИЗВРШУВАШЕ сдсм- продолжи ДПМНЕ со оваа ВЛАСТ,но ЗАКОНОТ го НАПРАВИ ЛИЧНО и ПЕРСОНАЛНО внук на ЧЕНТО,кој живее во Англија и беше повикан од првата ЕКСПЕРТСКА ВЛАДА НА НИКОЛА КЉУСЕВ. ТАка Прикаската околку ПРИВАТИЗАЦИЈА,ГРАБЕЖ-от и ВНЕСУВАЊЕ НА ПАРИ е ПОШИРОКА И ПОВАЛКАНА, КОЛКУ ДА СЕ ЗНАЕ,КОГО ЌЕ ИЗБЕРТЕ И ПО КОЈ ПАТ,нормално ОД СЕТО ТОА АКО ИМАТЕ ЛИЧНА КОРИСТ,нели за МАКЕДОНИЈА СЕ РАБОТИ И ...ЧЕКМЕЏЕТО НИВНО.!
|
||
ВОЈНАТА Е МИР
||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Субрата дојде,виде и си замина...изгледа ќе им е ова дамка голема на властиве..само ме интересира како ќе се правдаат
|
||
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
||
Alekxandar
Сениор Регистриран: 10.Јули.2012 Статус: Офлајн Поени: 1029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Zlatnik: Ќе го искористам Субрата за да прашам за сите инвестиции во МК.
Можно ли е зад некоја од нив да стои наш човек, со негов капитал ? __________________________________________________________________ Не треба многу интелект за да се поврзат работите ..... |
||
Zlatnik
Сениор Регистриран: 23.Август.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ќе го искористам Субрата за да прашам за сите инвестиции во МК.
Можно ли е зад некоја од нив да стои наш човек, со негов капитал? Добро, немора еден, може и неколкумина, кои зад поволностите од неплаќање давачки за стански инвеститори, всушност си ја реализираат сопствената идеја за бесплатен бизнис! Нормално, на „Субрата“ оди некој процент. Незнам, прашувам онака, чисто лаички ... |
||
Неоттуѓиво е правото на секој поединец да живее во својата заблуда!
|
||
Buggyman
Сениор Регистриран: 26.Јуни.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1308 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
http://www.index.hr/vijesti/clanak/pogledajte-kako-se-indijci-obracunavaju-s-korumpiranim-poduzetnicima/731994.aspx
|
||
Homo homini lupus est...
|
||
Внеси реплика | страница <1 23456> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |