IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Македонија и Свет > Политика и вести
  Активни теми Активни теми RSS - Кој плаќа данок ?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Кој плаќа данок ?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 234
Автор
Порака Обратен редослед
gonzo Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Мачкозил

Регистриран: 04.Декември.2008
Локација: У дневну
Статус: Офлајн
Поени: 3137
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај gonzo Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Април.2012 во 20:07
Битола брои население од 365.201 лица, а во Тетово живеат 398.606 лица.

Ова е нешто ново и за мене, бројки за респект. Арно само што не се вистинити а најверојатно и другите цифри посочени во линкот.
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
Кон врв
емил Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Регистриран: 11.Август.2009
Поени: 85186
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Април.2012 во 19:21
и јас не сакам да има во Македонија толку албански населби али ок 

ќе си плаќате како сите останати и нема да врескате ,оти вашата партија е дел од владата .Ме сваќаш ?
Кон врв
Albanian Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 12.Февруари.2011
Поени: 38
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Albanian Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Април.2012 во 19:12
да ќе си плаќам ама не сакма и за тебе да плаќам, не сакам моите пари да се инвестират на изградба на бугарски херои ок
Кон врв
емил Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Регистриран: 11.Август.2009
Поени: 85186
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Април.2012 во 19:03
Вие си плаќате токму толку колку државата ви е одвоила и немој да  ми се жалиш дека си онеправдан .Штом си македонски државјанин ќе си плаќаш како сите .Но  гледам дека си Албанец затоа спремај куферите кон Драч и ајде оди на море. Има доволно луѓе каде да мислат што е потребно на Македонија

Изменето од емил - 25.Април.2012 во 19:03
Кон врв
Albanian Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 12.Февруари.2011
Поени: 38
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Albanian Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Април.2012 во 18:47
http://www.utrinski.com.mk/default.asp?ItemID=BDE629F838CBD543995CEB25CB18916B

Сум дебатирал пред некое време со многу од членовите на овој форум, и цело време скоро од сите (што сум дебатирал) сум бил нападнат јас и албанците дека не плаќаме данок кон држава? еве повелете и погледнете :)
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 234
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,172 секунди.