![]() |
|
Кој плаќа данок ? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 234 |
Автор | |
gonzo ![]() Сениор ![]() ![]() Мачкозил Регистриран: 04.Декември.2008 Локација: У дневну Статус: Офлајн Поени: 3137 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Битола брои население од 365.201 лица, а во Тетово живеат 398.606 лица.
Ова е нешто ново и за мене, бројки за респект. Арно само што не се вистинити а најверојатно и другите цифри посочени во линкот. |
|
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
|
|
![]() |
|
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
и јас не сакам да има во Македонија толку албански населби али ок
ќе си плаќате како сите останати и нема да врескате ,оти вашата партија е дел од владата .Ме сваќаш ?
|
|
![]() |
|
Albanian ![]() Нов член ![]() Регистриран: 12.Февруари.2011 Статус: Офлајн Поени: 38 |
да ќе си плаќам ама не сакма и за тебе да плаќам, не сакам моите пари да се инвестират на изградба на бугарски херои ок
|
|
![]() |
|
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Вие си плаќате токму толку колку државата ви е одвоила и немој да ми се жалиш дека си онеправдан .Штом си македонски државјанин ќе си плаќаш како сите .Но гледам дека си Албанец затоа спремај куферите кон Драч и ајде оди на море. Има доволно луѓе каде да мислат што е потребно на Македонија
Изменето од емил - 25.Април.2012 во 19:03 |
|
![]() |
|
Albanian ![]() Нов член ![]() Регистриран: 12.Февруари.2011 Статус: Офлајн Поени: 38 |
http://www.utrinski.com.mk/default.asp?ItemID=BDE629F838CBD543995CEB25CB18916B
Сум дебатирал пред некое време со многу од членовите на овој форум, и цело време скоро од сите (што сум дебатирал) сум бил нападнат јас и албанците дека не плаќаме данок кон држава? еве повелете и погледнете :) |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 234 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |