![]() |
|
Јавни запросувања |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 234 |
Автор | |
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
викаш како да земеш лизалка од детенце толку е лесно
![]() ![]() |
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
![]() ![]() |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
мразам егзибиционизам и онака, а тука уште повеќе, најпрво дека се врши непотребен пристисок со самата јавност за одлука која не е лесна, а потоа и поради тоа што се прави огромна драма и се сопира сообраќај поради нешто толку едноставно како запросување...
факинг холивуд, мора само глупости да се измислуваат... |
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
![]() |
|
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Мене ми се интересни да ги гледам...
На девојка ми не и се привлечни. Така да, нема што да мислам...сеуште
![]() |
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
![]() |
|
Renatax ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Во последно време сведоци сме на повеќе јавни запросувања,па ете ме заинтересира што вие мислите за ова,дали ваквиот чин го сметате за романтичен или пак сметате дека тоа е чин кој треба да биде интимен и не треба да се споделува со јавноста?
|
|
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 234 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |