|
Зошто се избегнуваат меѓусебните дуели? |
Внеси реплика | страница <1 23456> |
Автор | |||
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|||
marsovec
Сениор Регистриран: 18.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 3378 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Глупчовците не ги добиваат изборите со настапи и ТВ дуели пред народот...туку со вреќи брашно...шишиња ракија...масло, евра во џеповите...таква ни е демократијата, свеста, и оние кои многу мудруваат за создавањето...Крадењето е тоа кое власта смета ( можеби е во право) дека ќе и помогне да ја задржи власта...бидејќи со крадените пари се купуваат практично гласови...на мал милион начини...Се разбира и со партизацијата на ЦЕЛАТА ДРЖАВА...т.е. влегување во ДФИКТАТУРА...а можеби веќе и сме таму...а народот...си е народ...Да му умре козата на комшијата...И циркус и трагедија...во исто време...
|
|||
СЕ Е КОНЕЧНО САМО ГЛУПОСТА Е БЕСКОНЕЧНА - САМО КАЈ НАС
|
|||
KINGDAVID
Сениор Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9420 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Sekoja vlada koja dosega bila na vlast sum ja smetal za moja, bez razlika od koja partija da bila. Pogresno e da se misli i da se kazuvaat raboti vo stil " eve nie sme dobri, vladeeme so vas. Ako ne sme dobri , smenete ne. " POLITICARITE SE OVDE DA SLUZAT NA NARODOT, A NE OBRATNO! Narodot dava vlast, narodot zema. No, kako sto rekov , VMRO e poblisku do narodot i mu sluzi na narodot i zatoa nema konk*rencija vo opozicijata. Dosega ovaa e najdobra vlada sto ja imala Makedonija, no sekogas moze podobro. |
|||
SOLI DEO GLORIA
|
|||
zamislena
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Кингдавиде ..... ако не сме добри или ако оваа година ВМРО не се покажаа добро ...тогаш ќе не казните на следните избори ....
се надевам во ...фер борба ......
Сепак верувам дека ќе следи ..уште еден мандат ......
а за дуел ....... па ќе видиме може и тоа ќе се случи.......
|
|||
Schatzii
Сениор Регистриран: 04.Мај.2010 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 10600 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Очигледно е дека и едните и другите немаат попаметна работа, освен да се занимаваат со самите себе... продолжете си по својот пат, далеку ќе стигнеме ! |
|||
Dream what you want to dream;
Go where you want to go; Be what you want to be, because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. |
|||
KINGDAVID
Сениор Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9420 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ne mozam a da ne se soglasam so tebe. Momentalno VMRO DPMNE nema konk*rencija , samo neka vnimavat da ne stanat samobendisani tuku da prodolzat da rabotat so uste pogolema posvetenost. Sekogas moze podobro, a poslednata godina ne bea bas najdobri. P.S. Ova ti go kazuvam bidejki znam deka si clen na VMRO |
|||
SOLI DEO GLORIA
|
|||
zenmaster
Сениор Interceptor Регистриран: 05.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 4262 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Toa ne e samouverenost !
Toa se vika lazna nadez ili narodski kazano "uzivaj dodeka mozesh"
Ako ne te zagrizuva momentalnata sostojba mene mi e milo sho barem nekoj se chuvstvuva dobro vo ova zlo vreme
|
|||
[IMG]http://img148.imageshack.us/img148/4285/xxxpn7.gif">
|
|||
zamislena
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Можеби ќе звучам ...самоуверено.... но не ме загрижува воопшто
процентот на .... сегашниве неопределени ... ....
Ќе ги чекаме редовните избори и за две години ...ќе видиме
што ќе се случува .........
А .....ако вака продолжи ...опозицијава .................
|
|||
Schatzii
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Упс извини не знаев дека неутралните и оние што нема да испаднат да гласаат треба да молчат на форум, добро што ме потсети
|
|||
Go where you want to go; Be what you want to be, because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. |
|||
zenmaster
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Znaev deka palecot od prethodniot post e licemeren ama sepak odluchiv da ne pisham javno .
Druze....jas komentiram na kogo sakam , ako ne sakash tebe da ti komentiram....sho da kazam , toe si tvoe i mene ne me interesira.
Ako nemash kapacitet da debatirash so mene toa e tvoj problem .
Povtorno etiketirash vo nedostattok na zborovi .
Pochituvanjeto ne pagja od nebo , toa se zarabotuva . Vo pochetokot na nashata debata jas te pochituvav kako sho pochituvam sekogo no so tek toa se izgubi poradi tvojot odnos kon mene .
|
|||
|
|||
Schatzii
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
еве ви одговор и од неопределените, како и да е загрижувачки процент за никола и останата компанија
|
|||
|||
zamislena
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Тие што нема да гласаат ..како си даваат за право да коментираат...
да искажуваат или да критикуваат некоја партија ....
Или можеби жалат за ...едноумието .... кога немаше никакво гласање.......???
Секој според заслугите ...треба да си го добие заслуженото ....но не со сила .... и недемократски .....
|
|||
KINGDAVID
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Zenmaster, sega sfativ zosto VMRO izbegnuva dueli so SDSM...ednostavno so lugje koi nemaat pocit kon drugite nema sto da se razgovara. Kako clen na SDSM istite osobini gi pokazuvas. Ova e posleden direkten post kon tebe . I ne me vikaj druze, ne sum jas komunist... Ajde iskuliraj uste ednas kje ti kazam za posleden pat |
|||
SOLI DEO GLORIA
|
|||
zenmaster
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ako navistina ve interesira ajde podnesete inicijativa vo shtabot ohrabrete go Nikola da se soochi so nekoj i kje vidite sho kje se sluchi.
Isto taka kazate mu neka ne se plashi narodot go saka nema sho da izgubi.
KingDavide druze....da ti objasnam ovaka iskuliran....SDSM ne go izmisli TV duelot , ti kazav prethodno deka e praksa vo sekoe demokratksi razvieno opshtestvo .
|
|||
|
|||
Внеси реплика | страница <1 23456> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |