|
Претепан до смрт турист од Србија во Охри |
Внеси реплика | страница <1 23456> |
Автор | |||
Anarchy
Сениор Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Не сум јас од Охрид. Гледам се изнашетавте во Грција, се` знаете, каде е и колку е безбедно. Ме интересира што лошо во Охрид ве има снајдено. Уствари, ич не ме интересира, ми е гајле...... Изменето од zamislena - 30.Август.2010 во 23:34 |
|||
LiDivio
Модератор Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Во Грција никогаш не сум бил .........., т.е. на летување. Но, сум ја прошетал цела Грција вон сезона бидејќи се занимавам и со археолошки работи меѓу другото. Никогаш не сум се почувствувал загрозен како во Охрид, а сум дискутирал со Грци на чувствителни теми (историја, политика...) Изменето од zamislena - 30.Август.2010 во 23:34 |
|||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
...inache ,..arno vika onoj pogore ...vo grcija mnogu pobezbedno e ,...vo sekoj smisol. ..pa, duri i vo gluvo doba da zalutash ,..nemash gajle! samo,..sega, djabe mu e nasrbinot shto ne otishol samo malku podole! Изменето од brza - 30.Август.2010 во 20:18 |
|||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|||
LiDivio
Модератор Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Па за среќа не утепале никого па да јават медиумите. Ама колку тепачки се случуваат, ако за сите почнат да јавуваат медиумите...
Ај замисли да убиеле Македонец во Грција... Лично јас како скопјанец се чувствувам побезбедно во Грција отколку во Охрид (ова од искуство го пишувам). Изменето од LiDivio - 30.Август.2010 во 20:00 |
|||
Sunny
Сениор Fantasy girl Регистриран: 01.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 19874 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Од еден од вработените во локалот, јас ја слушнав следнава верзија:
- Дечково играјќи ја турнал сопругата на газдата од локалов, се завртил и и се извинал. Другиот србин кој бил пријател на газдава му рекол: - што бе извини, вака и во Белград дан правиш (на српски нормално)?, и му залепил шамар. Дејан, наводно балкански шампион во кик бокс (не знам која година) му врзал бокс, и скокнало обезбедувањето. Сега веќе починатиов успеал да се избори со нив и избегал, е сега дали во паниката тој свртел околу поштана и повторно се нашол пред толпава луѓе што го бркале ... |
|||
Пријателите се како ѕвездите. Не ги гледаш секогаш, но знаеш дека се тука некаде!
|
|||
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Шта сам ви урадио??-прашувал додека го тепале.
има нешто повеќе тука,отколку она споменатото дека се е за девојка |
|||
И бричот падна на колена пред зборот:
Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв |
|||
zenmaster
Сениор Interceptor Регистриран: 05.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 4262 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Jas mislam deka nastana malo nedorazbiranje .
Renatax ne gi generalizira rabotite tuku stanuva zbor za mnozina . Povekjemina ohrigjani istepale srbin do smrt i toa e za sekoja osuda . |
|||
[IMG]http://img148.imageshack.us/img148/4285/xxxpn7.gif">
|
|||
Anarchy
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Не е револт да се нарекуваат сите охриѓани сељаци, не е револт да се кажува колку тие биле некултурни, недобри домаќини. Тогаш што барате секое лето во Охрид? Дека се е толку катастрофа?
Мене не ме чуди што се случило таков инцидент. Такви инциденти се случувале и ќе се случуваат секогаш и во секој град. А кога ќе се случи такво нешто не можеш да го осудуваш секој еден човек што живее во тој град. |
|||
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Чуди се ,плачи....ама редно е да си кажеш свое лично мислење без прозивки на секој коментар....и да,запрашај се зошто си единствен на темава кој се чуди ама не убиството,туку за нашиот револт.
Поздрав! |
|||
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|||
Anarchy
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Можит да, можит не, можит кујзнајт... |
|||
Anarchy
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
И јас не знам што се чудам, не е за чудење, за плачење е ова.
Изменето од Anarchy - 30.Август.2010 во 16:55 |
|||
abnormalen
Сениор ... Регистриран: 05.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 168 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
kakov eden ......takvi i povekjeto,osobeno koga za ohrigjani se raboti. a nekoj na sala spomna deka mozebi i si mislele deka e skopjanin i ne gresi, sigurno si vikale ovoj nekoj skopski srbin e , pa ke mi blebece tuka i srpski i t.n.
|
|||
Gluposta e najneobična od site bolesti - od nea NE pati bolniot tuku, SITE OSTANATI!
|
|||
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Што се чудиш....колку мина учествувале во убиството?
Како да речеме...охриѓанец или охриѓани....иако овие не се баш ни охриѓани. И во Скопје да се случеше ќе викавме скопјани претепале турист до смрт...нормална ли е според тебе постапкава...или те иритира што се генерализира?! |
|||
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|||
Anarchy
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Абе вие читате што пишувате или...?
Дека биле сељаци и ред други погрдни зборови упатени кон сите охриѓани? И кај мене зад куќа пред 5-6 години имав комшија кој е осуден на доживотен затвор поради убиство на 2 луѓе. Тоа мене ме прави убиец? Тоа што "охриѓаните" го направиле на физички начин, вие овде го правите на "дипломатски?!" начин?
|
|||
Внеси реплика | страница <1 23456> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |