|
Вашето Образование...? |
Внеси реплика | страница <1 234 |
Автор | |
Џо
Сениор Каубоец Регистриран: 17.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2121 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
абе ти коа ќе собереш сето ова можеш докторат некој да склопиш.. |
|
sjena je od zastora kula na nebesima u našim je prsima |
|
Mramoren
Сениор drtiot Регистриран: 26.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 434 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ja do cetvrto bev so trojka, a 8 go zavrsiv so svedoci..taka bese togas pred edno 30 godini.
vo sredno se zapisav za kasap me izbrkaa uste vo prva godina vo septemvri, potoa otvoriv avtoperalna i miev koli, pa si specaliv edna kola, pa vozev taksi, pa posle zedov vtori stepen za metalostrugar odvaj so 300 vrski i sega momentalno sum krojac |
|
Џо
Сениор Каубоец Регистриран: 17.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2121 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Какво е вашето образование?
Каде? Кога? Еве на пример јас... основното го започнав пред 8 години во О.У.‘Блаже Конески‘ , што значи дека годинава ќе го завршам... и имам претензии средното да го започнам во гимназијата ‘Орце Николов‘... или во ова тука...Затворот Корчагин музичкото образование е друга приказна.. Го започнав пред 3 години , и одлично ,никогаш не очекував дека волку ќе ме бидне за нешто...и ќе го продолжам понатаму , иако ќе идам во гимназија... вие сте на ред... |
|
sjena je od zastora kula na nebesima u našim je prsima |
|
Внеси реплика | страница <1 234 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |