|
Што е тоа што сакате... |
Внеси реплика | страница <1 2345> |
Автор | |
soncence
Сениор Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: American Samoa Статус: Офлајн Поени: 2341 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas bi mi kazala da ide u pm.Pa posle ke mu kazuvam(ili ke vikam) se sto mi lezi na dusa-kako togas se cuvstvuvav,kako sea se cuvstvuvam i kolku me povredil......I deka ne sakam poveke da go vidam!
|
|
|
|
Antiqua
Сениор Регистриран: 31.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 1790 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Bi mu kazala deka navistina sakam da prodolzime da se druzime, ama samo prijatelski! Ne sum mu go kazala toa, iako od srce go posakuvam, zatoa sto zvuci kako klise. Baska, epten glupo e da kazes "sakam da ostaneme prijateli" na toj sto mu raskinuvas! |
|
Veni Vidi Vici
|
|
kokolo
Сениор Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
бреј шо да се каже, јас би пиел кафе со неа, и би се однесувал како што ми е ќеф на душата
|
|
ONLY GOD CAN JUDGE ME NOW
|
|
angelwings
Сениор Регистриран: 10.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1927 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ova e toa sto sakav da mu go kazam nekogas mozebi i sega no ne sum bas sigurna. temite ljubov me vratija nekoi 3 godimi nanazad i nekako mnogu se rastaziv ne zaradi nekoj od toa vreme tuku poradi toa, kako toj nekoj napravi da se custvuvam togas'loso mnonogu loso'.
|
|
tajci
Сениор Регистриран: 11.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 472 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nema sto da se kaze se e kazano...
|
|
cecka
Сениор Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4011 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa stom sme se razdelile, ne ni imalo veke so da si kazeme |
|
covek uci dodeka e ziv-OD MENE
|
|
tajci
Сениор Регистриран: 11.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 472 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nice to meet you-bye!!!!
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
Delfin
Сениор Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
.....секој по својот пат........од оваа сегашнава перспектива ....излегло СЕ точно како што требало да биде .......
|
|
MisIcA
Сениор Регистриран: 01.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 519 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
[IMG]http://img228.imageshack.us/img228/6007/donfior24yg.gif" />
Nema sustestvo bez ljubov,nitu vistinska ljubov bez ljubomora, nitu ljubomora bez neverstvo, nitu neverstvo bez pricina |
|
koki13
Нов член Регистриран: 02.Мај.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 14 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ke i recis mi se zdosadi od tvojata(nemat edna vagina cel zivot ebago) |
|
Grunge Rules
|
|
oblachinja
Сениор Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
e, mnogu ostro.... Bi mu kazala deka za mnogu raboti pogresil....ne uspea da me zapoznae...ne se ni potrudi...ne me ni vide....zgresi.... |
|
|
|
elencekiss4e
Нов член Регистриран: 07.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
NEZNAM MISLAM DEKA KOGA BEVME ZAEDNO SE MU KAZUVAV EDNOSTAVNO NE SUM KRIELA NISTO OD NEGO TAKA DA SEGA NE MI TEKNIVA STO BI BILO TOA AKO STVARNO MI TEKNE KE VI PISAM
|
|
mandy
Група Регистриран: 11.Ноември.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 89 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
It was nice to meet you |
|
First Rule, I Rule
|
|
Внеси реплика | страница <1 2345> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |