![]() |
|
Најзабавен мк-форум е: |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 23456 29> |
Автор | ||
ladyMa ![]() Нов член ![]() Регистриран: 17.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
||
Mindy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
|
.
Изменето од CST - 07.Март.2010 во 13:38 |
||
![]() |
||
![]() |
||
Anarchy ![]() Сениор ![]() ![]() Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
|
И повторно не ме разбра што сакам да кажам. Не дека мене ме интересира кој ти е најзабавниот форум, или пак зошто е тоа така, или пак ќе пробам да те разубедам во твојот став. Муабетот ми е дека дел од коментарот не ти беше потребен, зашто насловот е сосема спротивен од она што го имаше напишано.
На пример овај дел не ти требаше:
Нели сите сме различни и сакаме различни работи. Она што тебе не ти чини, на друг му се допаѓа. Ама, ако толку сакаш да го напишиш тоа што ти смета, слободно отвори си тема за најдосаден, најдрзок форум. А, ова подолу е на место и го почитувам твоето мислење. ![]()
|
||
![]() |
||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
|
.
Изменето од CST - 07.Март.2010 во 13:38 |
||
![]() |
||
![]() |
||
Anarchy ![]() Сениор ![]() ![]() Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
|
И сега твоето мислење за одреден форум треба да го прифатиме и да веруваме дека е така? Или пак, да земиме и да споредиме каде има поквалитетна дискусија на исти теми?
Темата е "Најзабавен мк-форум е". Напишете кој форум ви е најзабавен и зошто е тоа така. Не е место за да се критикува некој форум. |
||
![]() |
||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
|
.
Изменето од CST - 07.Март.2010 во 13:39 |
||
![]() |
||
![]() |
||
|
![]() |
||
![]() |
||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
|
Definitivno najzabaven forum vo Makedonija e IDIVIDI
Mnogu odamna (dalecnata 2005 ) bev clen i na drugi netolku poznati forumi ( taratur , facktory, rezerva ) no poradi opadnatata aktivnost tamu odamna i ne idam plus go imam zaboraveno passwordot , pa ne mi se otvara nov user od pocetok. E sega : pred nedela dena se registrirav na kajgana i si pisuvam onaka u moj stil koga na profil mi stiga poraka vo koja se naveduva deka sum bila nekojsi clen za koj prv pat slusam i im se cudam na pametot kako moze da me izednacuvaat koga jas ko od Mars padnata ne sum u tek ![]() I onaka bas poslednive 2 dena si citkam niz forumot i koga gledam baagji clenovi od kajgana se prisutni i na idividi , pa si velam : aaaaa pa zatoa tuka na niv lesno im ide muabetot bidejki se znaat od porano No ,sepak licno moe mislenje e deka za dzabe tolku falenje na drug forum koga ne shtima nesto , a so sila ubavina ne biva Taka da, do sega mu ostanav verna na IDIVIDI a taka ke ostane i vo idnina bidejki tuka se cuvstvuvam ko doma i tuka sum edna i edinstvena i nikoj ne me sporeduva so nekojsi tret. |
||
![]() |
||
![]() |
||
misteriozna ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 26.Декември.2009 Статус: Офлајн Поени: 59 |
|
pa sto znam forum kako forum sekoj e dobar na svoj nacin
|
||
![]() |
||
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
|
Темата е Најзабавен мк-форум е:
сите коментари надвор од темата се избришани. |
||
![]() |
||
maria_magdalena ![]() Сениор ![]() ![]() trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
|
Ми се допаѓа порталот Премин, немаат форум, ама затоа има он-лајн разговор со свештеник па можеш да си поставиш прашање за се што те интересира.
|
||
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
||
![]() |
||
maria_magdalena ![]() Сениор ![]() ![]() trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
|
Во багра не можам да се снајдам, имам отворено еднаш или двапати и навистина не ми се допадна тоа што го прочитав.
ВМ не е лош мк. форум. |
||
|
||
![]() |
||
|
“Топла и фамилијарна атмосфера“ не е исто што и “жешко и ватрено“, но некои ги толкуваат работите зависно од своите преференци и очекувања од форумот.
Но верувам дека секој ќе си го пронајде тоа што го бара. ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
Jas mislev samo mene mi e zesko, oti sum mnogu vatren, ama to od clenojve bilo :-D |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 23456 29> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |