|
Клипот „Кај ми е Сонцето“ се шири ко свин |
Внеси реплика | страница <1 23456 11> |
Автор | ||
nnikol
Сениор Регистриран: 13.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3198 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Taa imala dostoinstvo!Leleee,kakovo dostoinstvo koga mu se vratila nazad?A i kakva ljubov kje e taa za dve nedeli?Vika me skrshi,pepel me napravi a toj:"kaj mi e sonceto"zal mi padna za nego iskreno se dodeka ne prochitav deka predhodele shamari.E pa neka plache,lazno,so sila,akterski,iskreno...kako i da e.Zasluzil!A taa pak zasluzuva ushte eden shamar .Zenska so cvrst stav nema shto.
|
||
подобро е да ти завидуваат одколку да те сожалуваат
|
||
GoXI
Сениор Регистриран: 01.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 105 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
najnova informacija:
sonceto (devojkata) go snimila ovoj plackovo i i pustila na nekoa drugarka da slusne kako ja moli ovoj, a taa drugarkata go zakacila na internet, a ne sonceto :))) |
||
GoXI
Сениор Регистриран: 01.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 105 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Lele i pesna izmislile za nego :
http://www.youtube.com/watch?v=2qMXgTxnItw mora ovaa da ja pravime leten hit hehehehehe |
||
GoXI
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
A koj go ima objaveno ova na youtube dali ona ili on ili pak nekoj tret. Neli vi lici ova na nekoa namestaljka. Morame da pazime vo idnina sto zborime na telefon zasto moze ne snimat.
mnogu e popularen duri i na A1 go dadoa spotot "kaj mi e sonceto mix" . A sto mislete da napravime maici so natpisot KAJ MI E SONCETO i so onaa slika od kaj mi e sonceto mix? |
||
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
hahaha smej se ama ke ne ima i nas na youtube....
|
||
Milaa
Сениор unique Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 1523 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
немој Омар со закани ме "стресе"од страв |
||
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
eee milaa bijonse ne mi ja zadevaj oti tepam za nea |
||
abnormalen
Сениор ... Регистриран: 05.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 168 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Gluposta e najneobična od site bolesti - od nea NE pati bolniot tuku, SITE OSTANATI!
|
||
Milaa
Сениор unique Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 1523 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
брииииииииииииии анализа бреј
да не земе некој и магистерски да спреми на тема КАЈ МИ Е СОНЦЕТО |
||
Omar
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
bijonse ne znam dali ova placenje bi bilo bas cista glumacka skola....
|
||
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
obicen trac...........
vakvi slucaevi gi ima kolku sakas ........... ama nekoj go komercijalizira pametno........... devojceto delimicno pametno si zboruvase ama....... ako si imase dostoinstvo kako sto veli ona.......... nemase voopsto tolku mnogu da zboruva na telefon..... a i negovoto placenje bese cista glumacka skola...... zasto ??? pa vnimatelno slusnete go koga place...... i devojkata koga nesto mu kazuva ..... on nedoslusuva i odma prasuva ......... so sosema drug glas od placenjeto"molam" sosema cisto ..... pa posle prodolzuva da place.... nekoj koga vistinski place ne moze da ima takov "prekin"....... ajdeeeee , neka ziveee rekala kazala....... Изменето од bijonse1 - 31.Мај.2009 во 21:51 |
||
Omar
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
se se resilo BisernA, pak si se zaedno... sorry te pomesav
Изменето од Omar - 31.Мај.2009 во 21:42 |
||
BisernA
Сениор Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
е богами има него, немам јас што да им го берам гајлето.... чим стасале до јутуб и тепачки.... се знае понатаму |
||
Omar
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ako ti se kaci na glaa togas lesno covek izbuvnuva..... ne e i ti do dolku pa vo ustanova da odi...eeeee kakvi ima polosi od nego...
|
||
Внеси реплика | страница <1 23456 11> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |