|
Љубов и омраза |
Внеси реплика | страница <1 23456 8> |
Автор | ||||
pukanka
Сениор Регистриран: 05.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Ne smetm deka nekoj so koj si idel treba da ti stane predmet na nepotrebni losi muabeti(ogovaranja)ili mrznji...Sekoj zasluzuva da bide ispostuvan, posto sekoj pridonesol barem za mal del vo tvojot zivot, neli?
|
||||
kokolo
Сениор Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
ете гледаш
|
||||
ONLY GOD CAN JUDGE ME NOW
|
||||
pukanka
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Abe jas ustvari vo celost se soglasuvam so tebe, do sega so ni eden moj decko sto sum bila nemam losi odnosi--site premnogu gi postuem!
|
||||
chuchuliga
Сениор Регистриран: 27.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 893 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Како и секој човек сум се нашла во ситуации кога сум била исфрустрирана и многу повредена и во мене се јавило силно негативно чувство. Но, како реакција. Не само по себе. Не верувам во само по себе. Негативните чувства (реакции) се секогаш - РЕАКЦИИ. Само што можеби на нешто многу длабоко потиснато...
|
||||
kokolo
Сениор Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
ако ја прифатиш ситуацијата имаш шанса да ја свртиш во твоја корист и добиваш и во двата случаи или ќе ја вратиш назад или ќе најдеш друга која ќе те прави посреќен од претходната. но ни во овој вториот случај нема да заборавиш дека си сакал
|
||||
|
||||
mikus
Сениор Регистриран: 05.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 49802 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
abe ima i ljubov i omraza
nego ne vo isto vreme |
||||
pukanka
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
A pod uslov premnogu da te povredila i posle raskinuvanjeto da si se cuvstvuval...izguben, unisten...bez volja za nesto novo ili bilo kakvi promeni???
Ili ti si MACHO-MAN?
|
||||
kokolo
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
па серозно бе. от кај знам дека нема да си дојде кај мене пак еден ден. па и партнерот има право на избор и неговиот живот е во прашанје. не треба човек да биде себичен и да мрази, зашто ќарот сигурно нема да го види ако мрази.
|
||||
|
||||
kandid
Сениор Регистриран: 26.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 664 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Da,kako so rekov i prethodno omrazata e rezultat na frustracija...
No mozeme da mrazime nekogo i vo slucaj koga ne sme povredeni i isfrustruirani...Zatoa sto taa e del od nas...Emocija od koja sto ne mozeme da pobegneme...Moze samo da ja kamuflirame.
Zatoa daj razjasni mi go ona deka omrazata ne ti e poznato cuvstvo
|
||||
I posle mene-POTOP!!!
|
||||
kandid
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Da bre
|
||||
I posle mene-POTOP!!!
|
||||
kokolo
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
е не можам да мразам девојка која сум сакал бре.
|
||||
|
||||
chuchuliga
Сениор Регистриран: 27.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 893 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Не мора дефиниција како во учебник, туку муабет:што всушност чувствуваш во себе кога чувствуваш омраза. јас мислам дека е тоа фрустрација, повреденост која буди контра/негативна реакција. Можеби таа реакција е она што ние го нарекуваме омраза.
|
||||
kandid
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
A toa e veke druga prikazna...Se raboti za odbranben mehanizam na licnosta pri frustracija...Iako omrazata se javuva kako sredstvo,ne e pricina sama po sebe...Vo toj slucaj e reakcija.
A faktot deka bukvalno sekoj custvuva omraza e nepobiten.Prasanje e dali i kako ja manifestira.
|
||||
I posle mene-POTOP!!!
|
||||
mikus
Сениор Регистриран: 05.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 49802 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
da da
kako onoj latenten homo? |
||||
Внеси реплика | страница <1 23456 8> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |