![]() |
|
Помош - ми опаѓа косата! |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 234 |
Автор | |
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Да, на колешка од работа и испадна цело топче коса позади, кај тилот.
И препорачаа еден специјален крем на база на лук (мислам дека од Бугарија го земаше) и масирање на коренот со лук. И по некое време косата и порасна... значи делува. |
|
![]() |
|
Omar ![]() Сениор ![]() ![]() Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Daa i taa metoda ja imam slusnato velat pomaga.... |
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Или триење на коренот со лук
![]() Малку е смрдливо, ама трај бабо за убавина, ако премногу ти опаѓа... |
|
![]() |
|
Omar ![]() Сениор ![]() ![]() Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
zemi ricinusovo maslo i trij go korenot od kosata... sekoj den... za nekoe vreme ke zabelezis deka taa povtorno pocnala da rasti...
![]() |
|
![]() |
|
dejanpp ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 893 |
|
|
![]() |
|
defma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 716 |
Во Теа модерна се рекламира една ординација мислам дека се вика Др. Ваис кои третираат проблеми со опаѓање на коса може да се јавиш таму да се информираш.
|
|
![]() |
|
polzavce ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 14.Октомври.2008 Локација: Angola Статус: Офлајн Поени: 1325 |
А да си провериш хормонски статус?
А да не си се нервирала повеќе од обично? |
|
МИР со сите
|
|
![]() |
|
traktorce ![]() Сениор ![]() ![]() Brm Brmm Регистриран: 19.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 699 |
normalno e pri promena na vreme, sobeno kon prolet i esen da pagja poveke kosata... ne ti treba nisto ne se sekiraj, periodot e takov
![]() ![]() |
|
Подобро еден ден Волк, него цел живот Овца !!!
|
|
![]() |
|
ludegodine ![]() Нов член ![]() Регистриран: 14.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 3 |
Mi pagja kosata mnoguuuu
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 234 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |