|
КАДЕ СТЕ? |
Внеси реплика | страница <1 23456 20> |
Автор | |||
invincible
Нов член Регистриран: 25.Март.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Vo nekoi od drzavite na Bliskiot Istok
|
|||
Saevus
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Нов член Регистриран: 23.Март.2009 Локација: Switzerland Статус: Офлајн Поени: 30 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Kade steeee makedoncinjaaa :D
|
|||
Delicia
Сениор *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|||
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
doma
|
|||
da be
Сениор Регистриран: 20.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 101 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
интересно
|
|||
chuchuliga
Сениор Регистриран: 27.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 893 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
e bash sea me potseti: idam u Mc`Donalds i plakam za eden cizburger i slucajno zdogleduvam deka na vraboteniot mu pishuva: .....vski i go prashuvam ti od Mk da ne si? Vika: Da! i taka ravrzavme muabet...posle nekoe vreme doagam u istiot Mc`Donalds i sakav da si kupam nekolku raboti ama mi falea 2 centi i obicno kako u MK taka i tuka u supermarketi ne se nishto, na nekoj mu falat, nekoj ostava itn. I go prashuvam dali moze da zemam 2 centi ke donesam. Mi rece: Ne sme u MK! dobro si rekov, aj nema veze... idam posle u drug Mc`Donalds u grad i pak gleam eden mu pishuva ....ov na majcata i go prashav od kaj e, vika od Bugarija. I muabet razvrzavme i mi vika na kraj a shto sakash da jadesh, jas mu davam 1 Euro i mu vikam cizburger, i koa gleam mi nosi 4 i mi vika: nemozam sekad ama koa mozam, mozam hehehhe i toa mi padna krivo, zashto Bugarite mozat da ne gledaat ko svoi a makedoncite nemozat?[/QUOTE] toa nema vrska so nacionalnosta tuku so karakterot na lichnosta. Sigurna sum deka mnogu makedonci bi pomognale, a mnogu bugari ne bi pomognale. Ne e do nacijata, tuku do COVEKOT. |
|||
SiReNaTa
Сениор Регистриран: 25.Ноември.2008 Локација: Switzerland Статус: Офлајн Поени: 257 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
hehehehe bash me iznasmja.. i jas imav takvi poznanici ama ne se druzev i ne im dopushtav da mi solat pamet so nivnite svakanja obicno za drugo zboreveme, tie temi ne gi zapocnuvavme |
|||
SiReNaTa
Сениор Регистриран: 25.Ноември.2008 Локација: Switzerland Статус: Офлајн Поени: 257 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Da imash pravo. I jas ne sakam da generaliziram.Nego ete toa mi ostana vo sekavanje. Za mene ne vazi sto si kako si, kolku imash ili nemash, si se druzam so site so koi mi odgovara hemijata |
|||
kultuzin
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Си слушнала ли за ЛОШ И ДОБАР КАРАКТЕР. Не е добро да генерализираш иако во право си дека воглавном си ги вадиме очите. |
|||
biljana.madrid
Сениор Прилепчанка Регистриран: 22.Ноември.2007 Локација: Spain Статус: Офлајн Поени: 358 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
EEEEEEEEE, ne samo sto ne gledaat kako svoi tuku ne mislat svoi... A inaku po facata selska se poznavaat od daleku.... Po trenerki, bricheni nedobricheni, so mobilni najnovi chekaat voz sekoe sabalje za na rabota...
Ti mnogu ubavo iskustvo si imala so ova BG-rive, ama jas so edna odev na uchuilishte za Spanski jazik pa morav da ja trpam da ja slusam deka Kiril i Metodij bile Bugari i deka tie izmislile azbuka i sl....
A sto se odnesuva do Makedoncive nemam ubavo iskustvo so niv tuka, arno ama na Bugarive nema sto da im zaviduvam... seljaci vo Bugarija, seljaci tuka vo Spanija...
|
|||
Прилепчанка
|
|||
nelson
Сениор НАИВЕН НА МАЈКА Регистриран: 11.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 6313 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
cuda moazat da bidat pozitivni i negativni...kako koj gleda...covek uci dodeka e ziv...
|
|||
Zeleo bih da te, vezanih ociju, prepoznajem u hiljadama.Ala bih se napipao!
|
|||
*moon*
Сениор Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
KAJ MENE ZA ZAL NE
|
|||
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
|
|||
nelson
Сениор НАИВЕН НА МАЈКА Регистриран: 11.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 6313 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
e , zs? nostalgija cini cuda kaj poveketo...
|
|||
Zeleo bih da te, vezanih ociju, prepoznajem u hiljadama.Ala bih se napipao!
|
|||
SiReNaTa
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
e bash sea me potseti: idam u Mc`Donalds i plakam za eden cizburger i slucajno zdogleduvam deka na vraboteniot mu pishuva: .....vski i go prashuvam ti od Mk da ne si? Vika: Da! i taka ravrzavme muabet...posle nekoe vreme doagam u istiot Mc`Donalds i sakav da si kupam nekolku raboti ama mi falea 2 centi i obicno kako u MK taka i tuka u supermarketi ne se nishto, na nekoj mu falat, nekoj ostava itn. I go prashuvam dali moze da zemam 2 centi ke donesam. Mi rece: Ne sme u MK! dobro si rekov, aj nema veze... idam posle u drug Mc`Donalds u grad i pak gleam eden mu pishuva ....ov na majcata i go prashav od kaj e, vika od Bugarija. I muabet razvrzavme i mi vika na kraj a shto sakash da jadesh, jas mu davam 1 Euro i mu vikam cizburger, i koa gleam mi nosi 4 i mi vika: nemozam sekad ama koa mozam, mozam hehehhe i toa mi padna krivo, zashto Bugarite mozat da ne gledaat ko svoi a makedoncite nemozat? |
|||
Внеси реплика | страница <1 23456 20> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |