IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Зошто изневеруваат и мажите и жените?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Зошто изневеруваат и мажите и жените?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 234
Автор
Порака Обратен редослед
Biolica Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 09.Декември.2007
Статус: Офлајн
Поени: 808
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Biolica Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Февруари.2009 во 08:05
Ima razlicni tipa na maski , gi imas tie alpha maski koj sekoja zena mu e predizvik i nikogas ne se zadovlni nego cel zivot baraat nesto vo sekoja, tie maski se najlosh tip mazi. Stalno neverni....
Posle imas maski koj ne mislaat , nego agiraat na moment , poveke avantarusti.
I normalno imas i verni mazi:)
Zenite izneveruvaat so pamet , veke smislen e potegot, zena koga so potez e neverna veke bila naverna in mind podolgo vreme , najcesto deka ne e ispolneta i nezadovolna.
Ima zeni koj imat kompleks na samodoverba i sekoe masko znaci kako polnenje ego , i se bolno neverni e od ovie da te cuva gospo
Кон врв
mmomirovski Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 15.Септември.2008
Локација: Tuvalu
Статус: Офлајн
Поени: 1219
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mmomirovski Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Февруари.2009 во 03:22
Пред се до модераториве(или некој друг член), пред да ме опоменат, знам дека постојат слични , или исти теми. Значи, темава пред се ја отварам, од многу едноставни причини, Факт е дека постојат И верни И неверни, мажи И жени. Покрај толку луѓе, практично е невозможно да ги нема или секако има, едните или другите. Сепак мислам, дека подобро е да се разговара кои се причините за тоа, отколку дали постојат(ако некој мисли поинаку бујрум, бришете ја темава, не пишувајте на нејзе, или едноставно кудете ме), вакви или онакви мажи или жени. Ќе се повторам, факт е дека постојат и едните и другите, рабоата Е секогаш, на какви НИЕ ќе налетаме, или ќе те учат, колку во женско(машко) да немаш доверба. Значи се е, пред се, во индивидуално исткуство на човекот. Како за многу работи па и за ова. А, не таму да слушам, машките се родени за изневерување, е да бе, а женските(и обратно)???

Изменето од mmomirovski - 18.Февруари.2009 во 03:23
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 234
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,141 секунди.