|
Француски Јазик |
Внеси реплика | страница <1 234 |
Автор | |
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ocekuvam solidni rezultati vo ucenjeto... Ogledajte se na Germancite... mnogu ubavo napreduvaat..dodusha jas mnogu ne gi razbiram...tie moze i ljubov da vodat.. i cekam k*rs i po italijanski jazik... Treba li da raspisham tender ili kje odite na solidarna baza- besplatni k*rsevi na Idividi....
|
|
BisernA
Сениор Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
француски го знам тоа од рекламата.... вуле ву пате абек муа ???
|
|
THEPRINCESS
Сениор Регистриран: 29.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4676 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
EPa za sreka se k*rtuliv od francuskito jazik i ne go u4am veke, do vtora godina sredno go ucev bidejki mi bese vtori zadolzitelen jazik i tolku. Epten mi bese dosaden dodea go ucev, posebno me nervirase ona francuskoto "R", petka imav ali ne mi bese bas po kejf da go ucam. Je ne parlais pas francais.
|
|
la fille
Модератор Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ete, i jas mozam da se prijavam da im pomognam na onie na koi im treba pomos...
|
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
One_lovE
Сениор Ветеринарка Регистриран: 10.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 124 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Здраво на сите!
Ја отварам оваа тема за сите оние кои имаат некои проблеми со францускиот јазик. Потребно им е објаснување за нешто, им треба помош со домашна работа или пак вежби, слободно нека пишат овдека. Јас ќе се потрудам да бидам ажурна и да им помагам на тие што ќе се заинтересираат! Je vous espère |
|
Внеси реплика | страница <1 234 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |