IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Образование
  Активни теми Активни теми RSS - Француски Јазик
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Француски Јазик

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 234
Автор
Порака Обратен редослед
mamamd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Регистриран: 02.Ноември.2007
Статус: Офлајн
Поени: 25679
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Јануари.2009 во 09:06
 Ocekuvam solidni rezultati vo ucenjeto... Ogledajte se na Germancite... mnogu ubavo napreduvaat..dodusha jas mnogu ne gi razbiram...tie moze i ljubov da vodat.. голема%20насмевка i cekam k*rs i po italijanski jazik... Treba li da raspisham tender ili kje odite na solidarna baza- besplatni k*rsevi na Idividi....големо%20гушкање
Кон врв
BisernA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 27.Јули.2008
Поени: 4662
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BisernA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Јануари.2009 во 00:54
француски го знам тоа од рекламата.... вуле ву пате абек муа ???
Кон врв
THEPRINCESS Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 29.Декември.2008
Поени: 4676
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај THEPRINCESS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Јануари.2009 во 17:40
EPa za sreka se k*rtuliv od francuskito jazik i ne go u4am veke, do vtora godina sredno go ucev bidejki mi bese vtori zadolzitelen jazik i tolku. Epten mi bese dosaden dodea go ucev, posebno me nervirase ona francuskoto "R", petka imav ali ne mi bese bas po kejf da go ucam. Je ne parlais pas francais.
Кон врв
la fille Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Ноември.2005
Поени: 42032
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај la fille Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Јануари.2009 во 00:03
Ete, i jas mozam da se prijavam da im pomognam na onie na koi im treba pomos...голема%20насмевка 
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
Кон врв
One_lovE Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Ветеринарка

Регистриран: 10.Декември.2008
Поени: 124
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај One_lovE Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јануари.2009 во 23:55
Здраво на сите!
Ја отварам оваа тема за сите оние кои имаат некои проблеми со францускиот јазик. Потребно им е објаснување за нешто, им треба помош со домашна работа или пак вежби, слободно нека пишат овдека.
Јас ќе се потрудам да бидам ажурна и да им помагам на тие што ќе се заинтересираат!
Je vous espère
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 234
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,203 секунди.