IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Забава > Штосеви, вицеви...
  Активни теми Активни теми RSS - Трпе
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Трпе

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 23456 48>
Автор
Порака Обратен редослед
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Статус: Офлајн
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Јануари.2013 во 01:04
...i mu go spopika  trpana ...na trpe! смеење
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
Феникс Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46

Регистриран: 12.Март.2010
Поени: 8143
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Феникс Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Јануари.2013 во 01:02
трпе и вика на трпана.... те оставам трпано си најдов помлада, позгодна од тебе..ја 44 она 22......трпана мртва ладна вика и јас исто ..само  што јас математички подобро стојам од тебе...трпе вика е зошто..збунетост...а она ..епа израчунај колку  пати влага 44 у 22 ,а колку 22 у 44газење од смеење
Кон врв
Calipso Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Primarius

Регистриран: 26.Мај.2009
Локација: Македонија
Поени: 44671
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Calipso Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Јануари.2013 во 00:58
Трпе отишол на доктор бидејќи го болела главата. - Докторе, ме боли главата, што да правам? - Мене кога ме боли глава, одам дома, имам секс со жена ми и главата ми поминува. Трпе доаѓа кај докторот следниот ден: - Докторе, во право си, ми помина. Меѓу другото, имате убава куќа.
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker!
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Primarius

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Calipso Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Јануари.2013 во 00:57

Влегува Трпе дома и ја затекнува Трпана во кревет со комшијата. Трпе изнервиран, го вади пиштолот и го убива комшијата. Трпана налутена му вели:

- Е Трпе, ако продолжиш вака ќе останеме и без комшии!

На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Кон врв
емил Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Регистриран: 11.Август.2009
Поени: 85186
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јануари.2013 во 17:43
Разговараат две пријателки:
- Кажи ми, сосетке, како ти успеа мажот ти да се враќа дома рано?
- Лесно. Еднаш се врати дома по полноќ, и јас од спалната го повикав: - Стојане, ти ли си?
- А тој?
- Па, тој се вика Трпе!

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Јануари.2013 во 14:03
...a be,...budnata trpana  odma nad tebe ja pushtiv  jas, ama...izgleda mozilata ne ja prepoznava.збунетостизненадување
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Primarius

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Calipso Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јануари.2013 во 02:43

Се буди Трпана среде ноќ цела исплашена и испотена и го буди Трпе, велејќи му:
- Леле, нешто лошо сонував и целата се исплашив… Знаеш, порано кога бев мала, кога ќе имав кошмар, одев кај мајка ми и таа ме гушкаше и смируваше…
А Трпе и вели:
- Ти стварно не си нормална!! Сега во 3 ипол сабајле да те возам до кај мајка ти?

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Јануари.2013 во 15:08
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Јануари.2013 во 00:23
Кон врв
емил Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Регистриран: 11.Август.2009
Поени: 85186
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Јануари.2013 во 16:47
Таткото на малиот Иван се враќа ненадејно од службено патување. Жена му лежи во кревет, црвена и загрижена...

- Што ти е жено ?
- Многу ми е лошо. Ушите ми зујат, забрзан ми е пулсот. Оди, те молам во аптека и земи нешто за смирување.
Тргнал да излегува, погледнал во детската, Иван лежи во кревет. Загрижено му шепоти на татко си:
- Во гардеробата е чичко Трпе.
Се враќа татко му во спалната, ја отвора гардероба – Трпе внатре помеѓу облеката и му вели:
- Трпе, жена ми умира, а ти играш криенка со Иван.

Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Primarius

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Calipso Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Јануари.2013 во 23:46

Учителката го прашува Трпе:
- На гранката има 5 врапчиња, доаѓа ловец и убива една. Колку птици останале?
- Ниедна, кога ловецот пукнал со пушка сите се разбегале.
- Неточно Трпее, останале 4 птици, но страшно многу ми се допаѓа како размислуваш.
- А можам ли јас нешто да ве прашам? - Шетаат 3 жени, едната лиже сладолед, другата го грицка, а третата го става цел в уста. Која од нив е мажена?

Учителката многу време се мисли, се мисли, и на крај одговара:
- Сигурно таа што цел го става в уста.
- Е не е таа, мажена е таа што имала прстен на рака, но страшно многу ми се допаѓа како размислувате. 

Кон врв
pajser Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
kloshar

Регистриран: 04.Март.2011
Локација: Lao People's Dem. Rep.
Поени: 13955
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај pajser Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Јануари.2013 во 19:58
Трпе го прашува Цветко:
- Сакаш жени што се нервозни?
- Не.
- А жени кои 'рчат додека спијат.
- Бог да чува!
- А жени кои се фригидни?
- Не доaѓа в предвид!
- Е па што тогаш и се пушташ на жена ми

,,,,,плазење

Изменето од pajser - 13.Јануари.2013 во 19:58
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Primarius

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Calipso Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Јануари.2013 во 01:51
Се враќа Трпана од пазар и го начекува Трпе како работи нешто со чекан и клинци.
- Трпе што правиш?
- Еве ти спремам една столица за празников.
- Леле Трпе срцка си, а кога ќе биде готова?
- Еве уште утикач да ставам!

Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Primarius

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Calipso Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јануари.2013 во 00:27
Му ја претставува еден Јапонец својата фамилија на Трпе:

- Ова е мојата жена Ми Сан, нејзината сестра Ни Сан и мојата тешта Ти Сан.

Трпе му одговара:

- Ова е мојата жена Неа Сум, нејзината сестра Неа Би и мојата тешта Неа Ти.

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 23456 48>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,203 секунди.