![]() |
|
Трпе |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 23456 48> |
Автор | |
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
...i mu go spopika trpana ...na trpe!
![]() |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
Феникс ![]() Сениор ![]() ![]() http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46 Регистриран: 12.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 8143 |
трпе и вика на трпана.... те оставам трпано си најдов помлада, позгодна од тебе..ја 44 она 22......трпана мртва ладна вика и јас исто ..само што јас математички подобро стојам од тебе...трпе вика е зошто..
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Calipso ![]() Модератор ![]() ![]() Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Трпе отишол на доктор бидејќи го болела главата. - Докторе, ме боли главата, што да правам? - Мене кога ме боли глава, одам дома, имам секс со жена ми и главата ми поминува. Трпе доаѓа кај докторот следниот ден: - Докторе, во право си, ми помина. Меѓу другото, имате убава куќа.
|
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
![]() |
|
Calipso ![]() Модератор ![]() ![]() Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Влегува Трпе дома и ја затекнува Трпана во кревет со комшијата. Трпе изнервиран, го вади пиштолот и го убива комшијата. Трпана налутена му вели: - Е Трпе, ако продолжиш вака ќе останеме и без комшии! |
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
|
![]() |
|
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Разговараат две пријателки:
- Кажи ми, сосетке, како ти успеа мажот ти да се враќа дома рано? - Лесно. Еднаш се врати дома по полноќ, и јас од спалната го повикав: - Стојане, ти ли си? - А тој? - Па, тој се вика Трпе! |
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
...a be,...budnata trpana odma nad tebe ja pushtiv jas, ama...izgleda mozilata ne ja prepoznava.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Се буди Трпана среде ноќ цела исплашена и испотена и го буди Трпе, велејќи му: |
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Таткото на малиот Иван се враќа ненадејно од службено патување. Жена му лежи во кревет, црвена и загрижена...
- Што ти е жено ? |
|
![]() |
|
Учителката го прашува Трпе: Учителката многу време се мисли, се мисли, и на крај одговара: |
|
|
![]() |
|
pajser ![]() Сениор ![]() ![]() kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13955 |
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|
![]() |
|
Се враќа Трпана од пазар и го начекува Трпе како работи нешто со чекан и клинци.
- Трпе што правиш? - Еве ти спремам една столица за празников. - Леле Трпе срцка си, а кога ќе биде готова? - Еве уште утикач да ставам! |
|
|
![]() |
|
Му ја претставува еден Јапонец својата фамилија на Трпе: - Ова е мојата жена Ми Сан, нејзината сестра Ни Сан и мојата тешта Ти Сан. Трпе му одговара: - Ова е мојата жена Неа Сум, нејзината сестра Неа Би и мојата тешта Неа Ти. |
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 23456 48> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |