|
Само за машките на форумов |
Внеси реплика | страница <1 23456 10> |
Автор | ||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ах тоа фаќање за пегла,ми има уништено неколку многу добри кошули..или сум лош ученик,или немам некоја си дарба за тоа
Балканци хмммммммммммм,ич не ми е гајле што ќе речат Балканците околу мене,доколку Балканката до мене е задоволна од мене
|
||
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
||
EKCTPA
Сениор Регистриран: 13.Октомври.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 448 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
prirodno si e prirodno, def bez shminka
|
||
Немој да правиш мали планови, во нив нема магија...
Прави големи планови, цели високо во надежта и работата. |
||
Schatzii
Сениор Регистриран: 04.Мај.2010 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 10600 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
балканците тешко се фаќаат за пеглата а уште потешко за правосмукалката треба изгледа уште многу време да помине додека да се изменат некои работи...како што би рекла една проф. на некои од нив не им е тешко да завршат некоја од горенаведените работи, ( или конкретен пример да спружат алишта ) но тие се плашат да не бидат видени и озборувани од комшиите...тоа е Балкан
|
||
Dream what you want to dream;
Go where you want to go; Be what you want to be, because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. |
||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ам зошто да не,мислам не треба некој да ни каже дека треба тоа погоре да го направиме. Чисто се сомневам дека ќе добиеме само романтика за било кој потег од наведените во постот предходен |
||
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
||
zamislena
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
само за машките ....
Мажите кои се во брак или живеат заедно со своите девојки...и кои сакаат да внесат малку романтика не мораат да се преоптеретуваат со прескапи подароци, чоколади, цвеќе и вечери...... во луксузни ресторани. Доволно е само да им помогнат на своите девојки или жени .... во обавувањето на домашните задачи...на пример сами да си ја испеглаат кошулата..оделото.. да го фрлат ѓубрето .. да замијат понекогаш садови .... да ја пофатат и правосмукалката ........ |
||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
И јас за Тиги
А Емил ни е уште пресен зет, што се вика уште е во медот... |
||
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ојјј луѓе мои.....колку е точно ова..ама не во сите фамилии Не знам дали сте слушнале.."Женската работа никој не ја гледа"... Тоа ти е...многу реално опиша Тиги...само има мажи... и мажи ....и жени ...и жени ..различни видови Изменето од ФорумскаБаба - 07.Јули.2010 во 22:02 |
||
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
||
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ке видиме Еми...ке видиме... ... jас jа поддржувам Тиги. |
||
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
И според тебе таа реалност ја има во секоја фамилија
|
||
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Океј, повеќе од очигледно е дека не е од лично искуство...
тоа е драг мој емил -реалност. |
||
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
||
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
тоа од искуство ли го знаеш или си го слушнала некаде
|
||
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Затоа јас викам: да си домаќинка е најтешко. `Рмбаш цел ден и никој не ти го признава тоа, доаѓа маж ти од работа, јаде, легнува во кревет и баш кога ти се спие или те боли глава -он сака секс... И кога ќе му кажеш дека си уморна, ќе ти рече:
-Па што правеше цел ден? Изменето од Tiggy Vicious - 07.Јули.2010 во 21:07 |
||
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
||
KINGDAVID
Сениор Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9425 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Топла вода е измислил Цацко |
||
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
||
Внеси реплика | страница <1 23456 10> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |