|
Теорија на Еволуцијата |
Внеси реплика | страница <1 23456 24> |
Автор | ||
KINGDAVID
Сениор Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9420 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Voopsto ne e seriozna teorijata, ima premnogu dupki. Jas dobro ja proucuvav Biologijata i mi bese omilen predmet , zatoa znam sto uci evolucijata . Ke ti kazam kako moze da vidis deka evolucijata ne drzi voda: Najdi ja knigata "Kako nastanal svetot? Preku Evolucija ili Sozdavanje?" izdadena od Jehovinite Svedoci. Brilijantna kniga e, mnogu naucnici se imaat izrazeno pozitivno za taa kniga. Posle toa nema da imas nikakvo somnenie dali Zivotot na planetata e sozdaden ili e nastanat slucajno . Ako nemas predrasudi sprema Jehovinite svedoci, zemi najdi ja taa kniga, pa ke pravime muabet Pozdrav |
||
ZoraNaSlobodata
Сениор Регистриран: 03.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3392 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Неможиш и да си играш мајтап,сепак тоа е сериозна теорија ама пак има доста научна фантастика и е скоро еднаква на сфаќањето дека некој за 1 ден го направил човекот.Ќе преведам некои работи од една сериозна критика каде има 10 големи причини зошто теоријата не е добра.Доволно е само да ги кажам тие од делот за несогласување со генетиката.
|
||
За нея ние живеемъ,за нея ние мремъ!
|
||
KINGDAVID
Сениор Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9420 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Znaci , nikakva . Ne sum slusnal deka majmun dosega ima napisano zbor, a kamo li recenica. Tie znaat samo da skrtaat |
||
ZoraNaSlobodata
Сениор Регистриран: 03.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3392 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Држи вода теоријата,ама не многу,огромни временски/хронолошки празнини има.Не чини таа теорија.Треба многу повеќе време за да се оствари таква еволуција.
Шансата за еволуција е како да оставиш илјада мајмуни на компјутер и еден од нив да напише драма од Шекспир,толкава е веројатноста. Изменето од ZoraNaSlobodata - 02.Март.2009 во 01:35 |
||
За нея ние живеемъ,за нея ние мремъ!
|
||
KINGDAVID
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Brate Anakine, moze da ti dokazam deka Bog postoi ako imas vreme . Bog postoi, veruval ili ne Za mene e toa kako da me prasa nekoj dali postoi sonceto Neka te blagoslovi Bogot na Biblijata i neka bide so tebe, iako ne veruvas vo nego. Pozdrav! |
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
никој неможе да ти докаже непостоечко
секогаш се докажува тоа што постои така да ќе остане за тебе недокажано Изменето од anakin - 02.Март.2009 во 00:36 |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
KINGDAVID
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Heheh,ne se nerviram od tebe brate,taman rabota. Prifakjam razlicni stavovi, a ako nekoj mi dokaze deka sum greska znam da priznam i da se koregiram. |
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
e tuka gresis toa ne se tie tie nasi predci vise nepostojat, stanaa homo sapiens covek mudar koj na kraj go stvoril bog vidi ne moras da se soglasuvas, ne moras nitu da citas, no nesmees da se nerviras na sprotistaveni zborovi eeeeeeeeeeeeej pozdrav |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
KINGDAVID
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Da be, a zosto gi stavaat vo Zooloska "nasite predci" i "brakja?" Pa toa ne e humano! C C C C C C C |
||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
да бе од слицен на овој
треба да си ги поцитуваме това предците и се разбира Амебите поздрав пријателе и пријатели Изменето од anakin - 01.Март.2009 во 23:53 |
||
|
||
KINGDAVID
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
HAHAHAHAHAHAHAHAH |
||
KINGDAVID
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Kaj si prijatele Anakine, se izgubi nesto Konecno da se pogodime online i dvajcata heheh. Pozdrav do tebe!( malku zabegavme od temata ) |
||
snezzana
Група Регистриран: 11.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 77 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
OD OVOJ LI SME POSTANALE? LELEEEEEEEEEEEEEEEEEEE |
||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Давиде не претеруј сеа
|
||
|
||
Внеси реплика | страница <1 23456 24> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |