|
Шекеринска си оди, се бара наследник! |
Внеси реплика | страница <1 2345> |
Автор | |
kultuzin
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Neznam navistina im posakuvam na SDSM da se opravat ama kako sto odi eve i Zaev ne saka da se vrati , i ako Sekerinska ne se predomisli im nema spas Ivanovski ke e a togas zbogom SDSM, se bara nova partija.
Вториот потпретседател, струмичкиот градоначалник Заев, кој заедно со Ивановски важи за еден од најсериозните претенденти за иден претседател на СДСМ, со спротивен став. Смета дека Шеќеринска не е виновна за изборниот пораз. Очекува и централата и општинските организации да направат се за да ја разубедат. „Својствено на карактерот на мојата претседателка, таа има принципиелни ставови, горда е, достоинствена и ова е израз на нејзините карактерни особини, сигурно, но верувам дека ќе успееме да ја разубедиме во оваа работа“, изјави Зоран Заев, СДСМ. Зоран Заев Партиски извори, пак, тврдат дека Шеќеринска нема шанси да ја промени својата одлука, но не ја исклучуваат можноста таа да се предомисли доколку оставката не и биде прифатена на партиската конвенција што ќе се одржи најдоцна до септември. |
|
kultuzin
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Во СДСМ изненадени и затечени од одлуката на Шеќеринска, да си поднесе оставка од лидерското место. Засега никој од потесното раководство на партијата не објавува амбиции да биде нејзин наследник.
Потпретседателот Ивановски, иако одлуката на Шеќеринска ја смета за избрзана, ја оправдува. Според него, сосема е легитимно и потребно да се понесе одговорност по ваков изборен дебакл. Lele stvarno nikoj ne se nafaka da go spasuva brodot koj tone, samo ovoj pacientot Ivanovski izgleda ima hrabrost da potone zaedno so brodot. |
|
Zorge
Група Регистриран: 05.Мај.2008 Локација: Russian Federation Статус: Офлајн Поени: 78 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Зар ќе роди пред време?
|
|
,,РАБОТАМ СПОРЕД ЛОГОРИТАМСКА ТАБЛИЦА,,
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...kaj mene na rabota...site zeni se ludi po nego... auuuuu... jas uzivam malku da gi peckam.... abe oci ke mi izvadat.... shto harizma beshe toa.... |
|
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne cini da si odi...
Mozda ke dojde nekoj podobar... A vaka super im bese na vemero.... |
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
papa rado
zal mi e si bila simpaticno nesipaticna |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
Urednik
Сениор Регистриран: 10.Мај.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 104 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
toa e i realno spored dosega videnoto.
|
|
,,НЕОПХОДНА ЖЕТВА,,
|
|
Vladimir88
Сениор "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сега Бранивоје Црвенагиќ, треба да ја растури таа партија...а не да избира нов претседател на таа партија.
Изменето од Vladimir88 - 04.Јуни.2008 во 13:27 |
|
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne slednite lokalni so ovoj rejting na vmro, vo makedonija site 85 opstini kje imaat vmro gradonacalnici...vmro vlada...vmro pretsedatel na drzava...sto e toa ako ne ednopartiski sistem
tesko deka toa kje se dozvoli
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
so vakvi izborni rezultati , i ne sme daleku da na narednite izbori imame najpovece dvo partiski sistem |
|
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
srcki...toa znaci vrakjanje na ednopartiski sistem
koj toa be pametnjakovici edni, kje go dozvoli,
a?
a?
|
|
KUKOC7
Сениор Барон Минхаузен Регистриран: 26.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 1852 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i mora da se priznae grujo bar za sega vo ovoj moment e mngou moken!!! ama mnogu!!!
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mozebi tokmu i toa im e planot ... vecna opozicija
|
|
KUKOC7
Сениор Барон Минхаузен Регистриран: 26.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 1852 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ako sekerinska bese lider na sdms bevu beden deka nema uste slednive 10 godini da dojdat na vlast.....ama ako igor ivanovski sehema dojde na vlast e togas sum ubeden deka nema nikogas da dojdat!!!
|
|
Внеси реплика | страница <1 2345> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |