![]() |
|
Месото е убиство !!! |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 23456 14> |
Автор | ||
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ma kakvi...
zamisli aroma:
skara...pivce...kromid...zdrig-zdrig...ohohoooo....
i plus za dodatok imas i aroma od anti-antiperspirant
dzanam...ima li bolje
|
||
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
||
![]() |
||
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
|
![]() |
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
![]() |
||
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
|
епа ќе го молиме лавот да не не јаде, дека и ние сме живи суштесва, и потоа ќе го натераме да пасе трева
|
||
размисли пред да напишеш глупост
|
||
![]() |
||
Zdravko81 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1690 |
|
![]() ![]() |
||
Луѓето имаат избор, но важно е да се држат до тој избор
|
||
![]() |
||
doriangray ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Опсесивен компулсивец Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1460 |
|
![]() |
||
Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change. And if you're talking about my life you're only wasting your own time! |
||
![]() |
||
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
|
nema zbor
ama ich |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
![]() |
||
apce ![]() Сениор ![]() Регистриран: 18.Октомври.2007 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 2717 |
|
mozete li da zamislite ubava aromaticna SKARICKA bez meso
![]() dali pivceto so vegetarijanska skara e isto tolku ubavo
![]() |
||
apce
|
||
![]() |
||
james dean ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
|
Што значи ова антивегета??? Дека у месото не става "И једну жлицу Вегете"???? ![]() Изменето од james dean - 05.Февруари.2010 во 19:47 |
||
![]() |
||
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
|
so se cerekas ti antivegeto... de....a ... da... mesojadko??? ![]() |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
![]() |
||
|
da, veruvam, k*rsumite se skapi
![]() |
||
|
||
![]() |
||
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
|
![]() ![]() |
||
![]() |
||
james dean ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
|
Не се секирај ![]() ![]() ![]() Изменето од james dean - 05.Февруари.2010 во 19:46 |
||
![]() |
||
|
jas sum za da gi zastitime PINGVINITE
zasluzuvat da bidat zastiteni oti se mnogu smeshni ![]() AKO SE SOGLASUVATE SO MENE, NE MORATE DA STE VEGETARIJANCI, DOVOLNO E DA NE JADETE PINGVINI |
||
|
||
![]() |
||
|
Оу, браво за поговоркава Анастеа! Не сум ја знаел оваа! Значи, за случките со нападите на животните се сложувам. Иако животното не е до толку свесно за да се казни како што се казнува човекот, сепак се сложувам со тоа дека треба да се казни за да не го направи тоа повторно!!! А за Ганди, со оглед на тоа што во Индија им шетаат милиони крави на сред улица можам да претпоставам на што мислел! ![]() Изменето од james dean - 05.Февруари.2010 во 19:46 |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 23456 14> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |