|
Хаос |
Внеси реплика | страница <1 2345> |
Автор | |
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
"Redot e zadovolstvo za razumot, no haosot e slast za fantazijata!"..
Pol Klodel
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zivotot e definitiven haos...ja uopste neam pojma kako i dojdov na forumov...nitu nekoj mi kaza, nitu nekoj mi go preporaca...
Изменето од zbunet - 22.Април.2008 во 12:20 |
|
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Spored teorijta na haos, ako pomegu sto ...ki, se fatis za eden ... to ti e samo dokaz deka teorijata funkcionira!!! Eve jas cel zivot taka proagam, a si mislev toa e baksuz, ama ne bilo taka!!!!! I posle mi bese drago sto cel zivot sum pridonesuval vo razvoja na naukata, iako ne sum znael!!!! I sea koa treba nesto po nekoja slucajnost da biram, ic ne se mislam, posto kaj da e, ne 100, miloin da se ja za ... ke se fatam!!!! Изменето од којсумјас - 21.Април.2008 во 18:45 |
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zar postoi nesto drugo sem haos i koga se obiduvas da dofatis ona sto ti pri raka ? Nesto kako sedis vrteleska so ispruzeni race i nekogas fatis nekoja para, nekoja cicka, gz, a ponekogas iako so najdobri nameri se fatis za ...
|
|
seka
Сениор Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kolku mi e ova poznato ... no jas ne bi rekla daka se haoticni, ednostavo drugacie mislam |
|
RUSHKA
Сениор Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Haosot me drzi vo edno parce...vo polna koncentracija, odednas rabotam po dve , tri raboti, se slucuva toa mnogu cesto.I da nema haos jas go sozdavam.Sto se odnesuva za haos vo mislite ,go ima ponekogas no go smiruvam po princip edno po edno.Haosot e za mene predizvik, mnoguuuu raota za sreduvanje, koga ke se iznarabotam pa i od toa da izleze nesto , e togas e cuvstvoto na ispolnetost.A koga ke me umori haosot jas si dozvoluvam da pravam sto sakam, se isklucuvam od se i togas e moeto vreme.....posle pak vo haosot nazad.
|
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pa uste i 2 mali gremlincinja koga ke te zavleckaat za nogavici...jas u kujna i oni so mene...jas so pravosmulkata oni po mene...jas u WC oni do mene...a be ti se ide kosata da si ja iskubes..ednoto ga ranis na drugoto gazot mu go brises...po zidovite flomasteri i penkala...po podot uste treva ne niknala...a be ako ova ne e haos...togas kazete mi sto e..ama ko ke si sednam na ova stolcevo...eheeeee...mozam i da zaspam na nego... |
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...e aj kazi shto da "snimam" dodeka mijam sadovi... minuvam so pravosmukalka...probav so muzika... po ko ke se razvrtam... stazata vo kujna pola mokra... a pocna neshto i kicma da me boli... od vrtenjeto... vaka misli...snimaj... mrdaj so glava... stiskaj zabi... opcuj... eeeeheee...
|
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...slushaj,...a da prestanesh da snimash...nekoe vreme..
onaka de,...za da ne se zamoruvash...ne drugo... |
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...mene neshto vo posledno vreme mi se vrti ....onoj.. kako li se vikashe... moja mama e ubiec... so onaa shto gi ubivashe site...utepaj me ako znam kako se vikashe... |
|
mamma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Abe...snimam...trileri...upm...nauchna fantastika...Ptici2...se,se...
|
|
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...filmovi...sakash... romanticni...drami...trileri... kaubojski...tocno vo pladne kaj OK koralot... da gi snimav vistinski... ko onoj stiven ke bev... vaka samo vo mislite.... pa pocnav i glavata da ja podmrdnuvam... pa so race da mavtam....
|
|
mamma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Imam samo haotichni misli...duri i filmovi snimam...
drugoto(kukjata,okolinata)...e pod konec. |
|
apce
Сениор Регистриран: 18.Октомври.2007 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 2717 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
auuu,dosega ne sum ni razmisluvala deka ziveam vo haos
|
|
apce
|
|
Внеси реплика | страница <1 2345> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |