|
Помош! |
Внеси реплика | страница <1 23456 12> |
Автор | ||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
aj ne se gupirajte
si ima taa sexualni problemi bre bre tututututu jas bi sakal da imam nejzini problemi upm sivot nebira koj kogo i kako kje go trefne so problemive |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
no temava e
ako e istinita tipov saka da ja legnit malata i ima svoj plan malava znae za planov no bara sovet so da pravi fintata e deka na 14 netreba da se fakja so nikoj pogotovo so postar a sega ????? sega nemozeme ni seir da si prajme oti navistina e neumesno ima samo 14 no ako cita moj post milo SOS zamini si od nego i druzi se so devojcinja uste najmalku dve godini kje ti se placit oti te pipnal dole i ti bilo HAJ no niso strasno zamini si oti CEL ZIVOT E PRED TEBE |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
aha stanuva ko prikazna vo DZERI SPRINGER SHOuuuuuuuuuuuu i ako place posle toam za OPRHA show |
||
|
||
JAWA
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 06.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 179 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Леле ако му дадела еднаш, повеќе типчево нема да и досадувал - ме изнасмеа еј девојчееее!
Леле каков филм се снима на оваа тема... УФ!!!! |
||
Сениор Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Aha...se blizi kulminacija vo dramata...dobra bese ovaa epizoda br.2....Ama tretata ke bide "mama i tato doznaa deka e postar"
A ti devojce - nikogas ne baraj sovet za odluka koja veke si ja donela
|
||
alekso_2000
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 03.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 523 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
За ја го сватиш шемава не е доволно да го прочиташ само првиот пост! Јас ја следам темава и гледам дека се е фиктивно!!! Така да повеке не коментирам! |
||
car's freack
|
||
Kali
Сениор Storyteller Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4947 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Лелее...е дури тогаш со друштвото од вероисповед, готово!!! |
||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...ПОТОА СЛЕДУВА ПОМОШ ОКОЛУ ТОА ,ДАЛИ ДА ГО ЗАДРЖИ ДЕТЕТО ИЛИ ДА АБОРТИРА!ТУКА ИМА ДА ИМА ЖЕСТОКА РАСПРАВИЈА...ПА ЌЕ ТРЕБА ЗА ПОМОШ ДА КОРИСТИМЕ И ЏОКЕР.."ПОВИКАЈ ПРИЈАТЕЛ "..НОРМАЛНО ОД ВЕРОИСПОВЕД,ДА ВИДИМЕ КАКОВ Е "СТАВОТ И НА ЦРКВАТА ПО ОВА ПРАШАЊЕ "... ..ЗА ОВОЈ ДЕЛ ДОВОЛНИ ЌЕ БИДАТ ЕДНО 20-30 СТРАНИЦИ,КАДЕ ЌЕ СЕ СПРОТИСТАВАТ СТАВОВИТЕ НА ОПОЗИЦИЈАТА(НЕВЕРНИЦИТЕ)И ПОЗИЦИЈАТА(ВЕРНИЦИТЕ ПОДРЖАНА ОД СТРУКТУРИТЕ ОД ПОДФОРУМОТ ПОЛИТИКА)...!ПРОДОЛЖУВА...
|
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
james dean
Сениор Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Гледам ја дека ова ќе стане најинтересна тема на форумов. |
||
Luna83
Сениор Регистриран: 08.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
[QUOTE=zagor] ..ТРЕТИОТ ДЕЛ ЌЕ И БИДЕ.....СЛУЧКИ ОД ВИКЕНДИЧКАТА...
..СЕ ЗЕЗА БЕ.....,КАЈ ИМ ТЕКНУВААТ ВАКВИ ТЕМИ. [/QUOTE
Mozebi vo tretiot del ke bide i svadbata kako vo spanskine serii,moze ke bide interesno da slusneme sto se se slucilo vo vikendicata. |
||
KUKOC7
Сениор Барон Минхаузен Регистриран: 26.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 1852 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ama edno miljarda posto sum siguren deka ova SOS e nekoj koj go smislil porblemov za da ima so tema da otvori hahahahah tvrdam dogovrno!!!! nekoj vi pravi dobar film na site
|
||
Kali
Сениор Storyteller Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4947 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Somebody is playing games with us....
What the hell....let's play along... Откачи го бе, најди си друг. Што те замара, смотан. Дома пипни се сама и пак ќе експлодираш. Што ќе ти е он. |
||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
..ТРЕТИОТ ДЕЛ ЌЕ И БИДЕ.....СЛУЧКИ ОД ВИКЕНДИЧКАТА...
..СЕ ЗЕЗА БЕ.....,КАЈ ИМ ТЕКНУВААТ ВАКВИ ТЕМИ.
|
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
Kral Marko
Нов член Регистриран: 12.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 12 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
A kako sakate da razmisluva, taa ima samo 14 godini.
Dosadna bila... |
||
Внеси реплика | страница <1 23456 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |