IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Историја и политика
  Активни теми Активни теми RSS - Дали ДПА ќе ја напушти владата?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Дали ДПА ќе ја напушти владата?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 23456 15>
Автор
Порака Обратен редослед
kultuzin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 03.Декември.2007
Статус: Офлајн
Поени: 4903
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kultuzin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Март.2008 во 10:14
Ova so ne podrzuva Amerika ke go plakame koga togas, ama i onaka nisto ne e besplatno.

Vo seko slucaj jas ne sum mnogu naklonet kon Amerika ama mislam deka stojat zad nas vo momentov.
Кон врв
VerVer Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 16.Ноември.2007
Поени: 24
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај VerVer Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Март.2008 во 10:07
pa Amerite izlegoa pozainteresirani za zacuvuvanje na MKD integritet, otkolku  Gerovski, V.Eftov, Maleski itn koi celo vreme pustaat buvi za federalizacija i raspaganje na zemjava odvnatre! 
Кон врв
dras Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Јануари.2007
Поени: 858
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај dras Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Март.2008 во 08:46
Сепак имаше дисциплинирање во америчката амбасада, кого ли се, дисциплинираа нашите пријатели амери.....сепак се заинтересирани Македонија да не се распадне.
Кон врв
alekso_2000 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Март.2008
Локација: Macedonia
Поени: 523
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај alekso_2000 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Март.2008 во 22:08
NI JA UNISTIJA TEMAVA:SE VRATIJA NAZAD
car's freack
Кон врв
baba mulon Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Ноември.2007
Поени: 258
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај baba mulon Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Март.2008 во 16:12
A kakov komentar bi dal koga i sam ne e svesen shto napravil.Posle tolku ubeduvanja i koj znae shto ushte ne od stranskite mentori i jas bi se zbunil

Im YOUR NIGHTMARE
Кон врв
Polar Bear Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Декември.2007
Локација: Канада
Поени: 1152
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Polar Bear Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Март.2008 во 15:19
Originally posted by kultuzin kultuzin напиша:

На новинарско прашање каква е сега позицијата на ДПА во Владата, Тачи одговори дека неговата партија само политички ја напуштила коалицијата.

http://www.mia.com.mk/portal/page?_pageid=113,160569&_dad=portal&_schema=PORTAL&VestID=39087222&prikaz=3

Stvarno neznam sto da mislam za covekot?

Epten e promenliv.

Ама се е јасно - политички нема никаква одговорност, но затоа финансиски уште ќе ги цица македонските граѓани.

Jа сам за демократију и слободу на говор, сакам песну, пиво, вино, ракију и жене!
Кон врв
kultuzin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 03.Декември.2007
Поени: 4903
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kultuzin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Март.2008 во 14:52
На новинарско прашање каква е сега позицијата на ДПА во Владата, Тачи одговори дека неговата партија само политички ја напуштила коалицијата.

http://www.mia.com.mk/portal/page?_pageid=113,160569&_dad=portal&_schema=PORTAL&VestID=39087222&prikaz=3

Stvarno neznam sto da mislam za covekot?

Epten e promenliv.
Кон врв
Red`Black Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 25.Јули.2007
Поени: 845
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Red`Black Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Март.2008 во 12:07
povtorno vlada so DPA i VMRO :)  toa bese samo obicna igra hehehhe
Кон врв
dras Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Јануари.2007
Поени: 858
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај dras Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Март.2008 во 08:13

Веројатно америте во лик на Миловановиќ малку го дисциплинираа Тачи, но ако се земе дека ДУИ се веќе спрема да го заземе местото на ДПА, дали и Премиерот не е малку дисциплиниран или самиот свати дека некој друг ја крои капата на Македонија.

Кон врв
Polar Bear Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Декември.2007
Локација: Канада
Поени: 1152
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Polar Bear Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Март.2008 во 02:48
Koj od ambasadorite mu gi vrza jajcata na Thachi?
Jа сам за демократију и слободу на говор, сакам песну, пиво, вино, ракију и жене!
Кон врв
novace Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Август.2007
Поени: 3067
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај novace Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Март.2008 во 01:04
Originally posted by Red`Black Red`Black напиша:

Heehhehe ti Novac mi se smee od tvoite komentari
Ако на мене мислиш, мора дури и е потребна доза на веселост во овој веќе суморен дел од форумот..не од народот овде...туку од времето кои ги тера на такви теми да пишуваат..
голема%20насмевка
Не сум доктор , ама стално сум опкружен со пациенти
Кон врв
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Март.2008 во 00:56
Јас не свакам едно нешто. Што мислат тие? не ке можеме без нив? Што се замислуваат уопште? Бог да ги поживи и таквите ретки будали ма%20ајде
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
orlov Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
army veteran 2001

Регистриран: 26.Јули.2007
Поени: 11342
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај orlov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Март.2008 во 23:20
Ја напушта и  се враќа. Прави игри без граници.

Изменето од orlov - 18.Март.2008 во 23:21
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,              
Кон врв
alekso_2000 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Март.2008
Поени: 523
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај alekso_2000 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Март.2008 во 22:31
GRUJO MAJSTORE

Изменето од moira - 18.Март.2008 во 22:44
car's freack
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 23456 15>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,203 секунди.