IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Вероисповед
  Активни теми Активни теми RSS - ПОДАДЕНА РАКА!!
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

ПОДАДЕНА РАКА!!

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 234
Автор
Порака Обратен редослед
KikoMC Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 11.Декември.2007
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 178
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KikoMC Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јануари.2008 во 04:17
Originally posted by MAKEDON-FILIP II MAKEDON-FILIP II напиша:

Не навредив никого ама затоа бев навреден иритиран и добив закана јас и уште некој член од ВД , ДАИА И КОМПАНИЈА и сега шо праиме а?

Хмм..Вака брату, како што не учи религијата да му проштеваме на оние кои ќе се покаат!!Ако не се покаат нивен проблем е..Не е твој...Јас подадов рака, кој сака нека ја прими кој не сака нека трај и нека се расправа..Веќе преку глава ми е од карања!!!
Кон врв
MAKEDON-FILIP Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Декември.2007
Поени: 731
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MAKEDON-FILIP Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јануари.2008 во 04:07
Не навредив никого ама затоа бев навреден иритиран и добив закана јас и уште некој член од ВД , ДАИА И КОМПАНИЈА и сега шо праиме а?
Кон врв
KikoMC Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 11.Декември.2007
Поени: 178
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KikoMC Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јануари.2008 во 03:47
Имам еден супер предлог, што можи да не врати на колосек, зошто бааѓи избегавме!!Тоа е се да се заборави и да почниме од почеток!!Некој ќе рече, сега е доцна!!Не е доцна, знаеме дека сите кога ни се зовриени главите од нападите на нашата вера некогаш ќе речиме непотребни работи и работи кои не ги мислиме..Да го заборавиме ова т.н. ривалство меѓу религиите, па наместо да се караме, некогаш кога ќе шетаме(пример јас ќе одам во Тетово, и пример од таму е Пустинскиот Лав..И зошто да се карам,а да не му пишам една смс, ела слези на автобуска, ќе пиеме едно кафе, ќе си попрајме муабет, и за религии и за се друго!И ете ти едно познанство повеќе, побогат си за еден пријател!!Мислам дека верските меѓупрепукувања не носат ништо друго, освен РАЗДОР..Мислам дека никој нема да докаже која вера е "вистинската" и постовите ќе бидат милиони страници големи, ама уште потрагично ќе биди тоа што, ако ско се резимира на крајот ништо не сме напрајле, ниту јас сум ви докажал дека Христијанството е вистинско, ниту вие мене нема да ми докажете за тоа дека Исламот е вистински, ниту за "контрадикциите" во Библијата!!Можи да се направи муабет за меѓурелигиската соработка..Јас не велам дека сум во право, и јас згрешив во некои постови,бев изнервиран и стварно напишав навредливи зборови за Исламот, па ја користам приликата да ви се ИЗВИНАМ НА СИТЕ ПРИПАДНИЦИ НА ИСЛАМСКАТА РЕЛИГИЈА за сите работи кои ве навредиле од моите постови(искрено ни 1процент од навредите кон Исламот не ги мислев, туку ги пишев за инат, ама ме поместија од памет изјавите на ефендија, толку бев изнервиран, што не знаев ниту што пишам ниту ништо)Инаку по природа сум мирно човече што не сакам да се карам со никого..Затоа од заканите на Ефендија со пресметка меѓу нас, и дека го знае моето ИП, дека ќе ме најде каде и да одам, ги прифатив како избрзан чин од негова страна, и затоа и јас не му вратив!!Насилството го оставам за примитивците, па затоа да се разбереме со збор(НЕКА НЕ МИСЛИ ДЕКА СЕ ПЛАШАМ, САМО ДЕКА ПОСТАПУВАМ КАКО ЧОВЕК СО ЗБОР)И ДА ВИДАМ ДАЛИ ИМАШ И ТИ ДОБЛЕСТ ВАКА ЈАВНО ДА СЕ ИЗВИНИШ ЗА СИТЕ НАВРЕДИ КОН ХРИСТИЈАНСТВОТО, ЗА ПОПОВИТЕ И ЧАСНИТЕ СЕСТРИ И СВЕ ДРУГО!!Моето извинување го сметам како доблест,и како поука како да постапувам во иднина а не како ништо друго!Тоа го очекувам од сите на форумов, да се здружиме и да правиме коректни муабети без зовриена крв, без вжештени глави!!
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 234
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,156 секунди.