|
ПОДАДЕНА РАКА!! |
Внеси реплика | страница <1 234 |
Автор | |
KikoMC
Сениор Регистриран: 11.Декември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 178 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Хмм..Вака брату, како што не учи религијата да му проштеваме на оние кои ќе се покаат!!Ако не се покаат нивен проблем е..Не е твој...Јас подадов рака, кој сака нека ја прими кој не сака нека трај и нека се расправа..Веќе преку глава ми е од карања!!! |
|
|
|
MAKEDON-FILIP
Сениор Регистриран: 29.Декември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 731 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не навредив никого ама затоа бев навреден иритиран и добив закана јас и уште некој член од ВД , ДАИА И КОМПАНИЈА и сега шо праиме а?
|
|
KikoMC
Сениор Регистриран: 11.Декември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 178 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Имам еден супер предлог, што можи да не врати на колосек, зошто бааѓи избегавме!!Тоа е се да се заборави и да почниме од почеток!!Некој ќе рече, сега е доцна!!Не е доцна, знаеме дека сите кога ни се зовриени главите од нападите на нашата вера некогаш ќе речиме непотребни работи и работи кои не ги мислиме..Да го заборавиме ова т.н. ривалство меѓу религиите, па наместо да се караме, некогаш кога ќе шетаме(пример јас ќе одам во Тетово, и пример од таму е Пустинскиот Лав..И зошто да се карам,а да не му пишам една смс, ела слези на автобуска, ќе пиеме едно кафе, ќе си попрајме муабет, и за религии и за се друго!И ете ти едно познанство повеќе, побогат си за еден пријател!!Мислам дека верските меѓупрепукувања не носат ништо друго, освен РАЗДОР..Мислам дека никој нема да докаже која вера е "вистинската" и постовите ќе бидат милиони страници големи, ама уште потрагично ќе биди тоа што, ако ско се резимира на крајот ништо не сме напрајле, ниту јас сум ви докажал дека Христијанството е вистинско, ниту вие мене нема да ми докажете за тоа дека Исламот е вистински, ниту за "контрадикциите" во Библијата!!Можи да се направи муабет за меѓурелигиската соработка..Јас не велам дека сум во право, и јас згрешив во некои постови,бев изнервиран и стварно напишав навредливи зборови за Исламот, па ја користам приликата да ви се ИЗВИНАМ НА СИТЕ ПРИПАДНИЦИ НА ИСЛАМСКАТА РЕЛИГИЈА за сите работи кои ве навредиле од моите постови(искрено ни 1процент од навредите кон Исламот не ги мислев, туку ги пишев за инат, ама ме поместија од памет изјавите на ефендија, толку бев изнервиран, што не знаев ниту што пишам ниту ништо)Инаку по природа сум мирно човече што не сакам да се карам со никого..Затоа од заканите на Ефендија со пресметка меѓу нас, и дека го знае моето ИП, дека ќе ме најде каде и да одам, ги прифатив како избрзан чин од негова страна, и затоа и јас не му вратив!!Насилството го оставам за примитивците, па затоа да се разбереме со збор(НЕКА НЕ МИСЛИ ДЕКА СЕ ПЛАШАМ, САМО ДЕКА ПОСТАПУВАМ КАКО ЧОВЕК СО ЗБОР)И ДА ВИДАМ ДАЛИ ИМАШ И ТИ ДОБЛЕСТ ВАКА ЈАВНО ДА СЕ ИЗВИНИШ ЗА СИТЕ НАВРЕДИ КОН ХРИСТИЈАНСТВОТО, ЗА ПОПОВИТЕ И ЧАСНИТЕ СЕСТРИ И СВЕ ДРУГО!!Моето извинување го сметам како доблест,и како поука како да постапувам во иднина а не како ништо друго!Тоа го очекувам од сите на форумов, да се здружиме и да правиме коректни муабети без зовриена крв, без вжештени глави!!
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 234 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |