|
ПЕНЗИИ - покачувања и манипулации |
Внеси реплика | страница <1 23456 8> |
Автор | |||
intel
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 25.Април.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 94 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Слушај ја мајка ти, паметна жена ми делува по ова што го кажуваш. Еднаш се улови на Љубчо, сега си закачен на мамецот на оној кому тој љубче му беше ментор за негов наследник. |
|||
ZoranSk
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 05.Февруари.2006 Статус: Офлајн Поени: 193 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Немојте да идеализирате со народот.Неможете од сите да барате да го пофалат овој потез.Рејтингот се кажува. Јас за пример ја земам мајка ми која појма нема од политика.
Денеска беше во аптека да земе некое лекарство и доаѓа кај мене ми вели види датум на производство на лекот.
Зошто.
Леков го плаќав 250 денари сега го платив 35.
Викам мафијата на Бранко си ја финансирала.
Остај ми вика ти се Бранко ти е крив види датум и од каде е .
Истиот лек од ист производител за 10 ПАТИ поевтин.
Мислам дека Грујо доби уште еден гласач, ја тоа што не успеав да и го објаснам од 1990 таа го свати денеска.
А незнаете каков ефект дебилската теза на СДСМ за качените цени на намирниците има ефект кај пензионирети.
И велам јас ајде мајко честито повисоки пензии кога ми писна, какви пензии бе се е качено.
Опасни се овие комуњарчињава има ефект не е туку така секоја патка на секој потег на Грујо.
А за Грујо некој страв ми се всадува во душава нека внимава многу, комуњариве бајге се столчени и спремни се да го активираат стариот механизам за пресметка со политичките ривали.
Бидите будни сите околу него.
|
|||
Vladimir88
Сениор "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
аџија
Сениор Регистриран: 25.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 5474 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
абе од завист нели и козата на комшијата треба да му умре... |
|||
Vladimir88
Сениор "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Па во цела Европа се покачени цените.... Не се само во Македонија |
|||
intel
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 25.Април.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 94 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ne e pokacuvanje tuku vrakjanje na zemenoto preku poskap zivoten standard produciran od ovaa vlast poslednava godina.
Изменето од intel - 03.Јануари.2008 во 12:38 |
|||
аџија
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
како на пример луѓе што не сакаат покачување на пензиите, чисто од завист.
|
|||
intel
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
kako na primer mihajlovistite vo muzejot na vostani figuri..????
|
|||
аџија
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
овој народ е толку ГЛУП
и кога му правиш добро пак те плука и ги бара оние кои му правеле зло ќутук народ |
|||
Vladimir88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Комодоре Не се збори овдека за фалсификати. Самата тема гласи Пензиите покачени за 15% . |
|||
intel
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Da ne placete deka e falsifikat >>>
|
|||
Vladimir88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Грешка си комодоре Годинава стимулациите за агросекторот од буџетот изнесуваат 45 милиони евра. Монетарната власт предвиде инфлација од 3%. А инаку за информација во Бугарија инфлацијата изнесува 11 % и е меѓу највисоките во Европа. Да имаше инфлација досега ќе немавме стабилен к*рс на денарот не збори глупости... А за Словенија сигурен ли си Не се секирај Грујо е паметен човек.Наскоро ќе ги изгубите и пензионерите Изменето од Vladimir88 - 03.Јануари.2008 во 11:08 |
|||
аџија
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ти мора да живееш во некое бунило.
|
|||
intel
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ja igrase i Brane edno vreme.
Jas koga vikav deka mu e idol na Grujo nekoi dpmnovci se smeea. Ama denes gledaat deka ovoj e ist ili kako sto vikas ti duri i beter od onoj. Sto ocekuvas deka kje go stigne nekogas ???
Jas bi rekol ne, so populizam Grujo nikogas nema da bide Branko, ili Grujo nikogas nema da stane pretsedatel, duri e prasanje uste kolku kje bide premier, dali cel mandat ili pola ?
So lazenje se znae kolku se tera. Изменето од intel - 03.Јануари.2008 во 10:43 |
|||
Внеси реплика | страница <1 23456 8> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |