|
ДОБРИ ВЕРНИЦИ НАСПРОТИ ДОБРИ АТЕИСТИ |
Внеси реплика | страница <1 23456 12> |
Автор | ||
Ateist
Сениор Регистриран: 01.Јуни.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 757 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Џабе збориш, во вернициве тешко да најдеш човек. А меѓу вернициве на форумов, научна фантастика. Изменето од Ateist - 27.Декември.2007 во 16:24 |
||
Да бидеш верник е исто како да си слеп, а да раскажуваш за светлината (Атеист)
|
||
bluebell
Сениор the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
always look on the bright side of the life!
|
||
Monuska
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Spored mene, vazno e da bides dobar covek. Si veruval vo Boga ili ne, moralot sigurno ti ovozmozuva pat to srekata
|
||
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
||
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
znaci nema vrska tajming ni kvantitet tuku kvalitet na opstuenje so nego
|
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Iako celta na vicov e pred se da ne nasmee, ima i vo nego nesto...vistinito.
Ateistot mozel da se spasi-no gordosta ne mu dozvolila da se ponizi pred Bog.
Mozno bilo i vo 5 do 12 spasenie-no toj ne go pobaral toa (razbojnikot na krstot se spasi tokmu togas-vo 1 min.do 12-a Isus mu rece "Vistina ti velam, uste denes ke bides so mene vo rajot"
Toa e poentata, nikogas ne e docna-ako go posakame toa.
|
||
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
||
connected
Сениор Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 2787 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
зар несакаш да ти биде тебе поубаво?
ништо не губиш, можеш само да добиеш Изменето од connected - 28.Декември.2007 во 15:43 |
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
aha
znaci do veruvackiot staz bilo podobra penzija i poubo mesto na nebo |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
connected
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
па кажав веќе, интересен е вицот
а тајмингот е битен за нас а не за Бог, колку што знам јас Изменето од connected - 27.Декември.2007 во 12:12 |
||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ne sum znael deka za tvorecot e biten TAJMINGOT?? povrzana so kje kazes za toa? |
||
|
||
connected
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
само да знаеш колку се битни овие постови, за да не ја едитираш поракава затоа ти реплицирам ова е сведоштво овде на подфорумов дека сепак признаваш творец макар и во виц |
||
connected
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
заклучок
да верувал уште порано немало да ја спознае мечката и Бог во 5 до 12 |
||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
no so mu vredi koga smislata za humor na tvorecot i taka ne mu pomogna tvorecot ocigledno pojke saka mecki nego ateisti zaklucok: i nie i Tvorecot pojke gi sakame mechkite |
||
|
||
connected
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
барем атеистот го спознал и ја ислушал неговата молитва
|
||
Внеси реплика | страница <1 23456 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |