|
Мајка му |
Внеси реплика | страница <1 23456 8> |
Автор | ||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Kako mojata svekrva ni na dusmanka da ne i se pogodi!!!
Ama sto si sadi toa ke si bere!!! Neka si zivi sama, a i jas sama ...... Lele kolku e poubavo da si SAM!!!!! |
||
Monuska
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
мамамд сакам свекрва ко тебе
|
||
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
... strashno e koga se misli na osvoeno mesto... ljubovta ne e natprevar.... ona shto ne cini mora da se kaze, bilo na svoeto dete, bilo na negoviot partner... vcera me iznervira sin mi... devojkata polagala ispit... i se padnale teshki prashanja... neshto zaglavila i bajagi se iznervirala... bidejki toj ja zamolil da proveri koga toj polaga... no devojceto nervozno...zaboravilo... Ko ja podbra... ta ne mislela na nego, ta ednash pobaral usluga a taa ne izvrshila... taa kutrata... na rab na nerven slom... ta koga si go podbrav jas nego... za negovata bescustvitelnost... ama ne za da i pravam lice nejze...tuku zatoa shto toa e covecki... zaboravilo, zaboravilo, zapali kola, zemi ja i nejze. odete zaedno do fakultet, videte sopshtenija, proshetajte malku, razbistrete glava... aman bre luge, ima vreme za nervozi... ko ke ti kviknat dve-tri zgebalinja, ko ke ti se natovarat 10 neplateni smetki...neplateni rati od krediti... ta majka mu ...ta majka ti.. vodete ljubov... ne politika... mavnete i majka i svekrva... tie svoeto si go terale koga trebalo... ... uzgred...edna koleshka mi veli- Srce mi se stega koga ja slusham kako go kara! Ja gledam...ja slusham... 2-3 minuti...ta koga sum ja podbrala... - ta ti da ne si poarna...go jadesh onoj tvojon kako suvo lepce...a si pomislila li kako i e na svekrvati... ...sindzir... alki... toa e ...majka..svekrva... deca... devojki na decata... |
||
ShmIzLi4kA
Сениор Регистриран: 21.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 123 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
eve lugje ke vi kazam eden moj primer...gi zasakav roditelite na deckomi poveke od sto gi sakam moite.. mn gi pocituvav...ama posle nekoe vreme svativ deka mi pravele samo lice.Se pravea demek koj znae koj se i sto se a ustvari nikoj i nisto svativ deka ne vredat...do vcera za majkamu bev dushicka srcence najmilo...sega sum glupa i bidala od ko raskinav so nego...Mi go skratija zivotot za 30 godini zaradi niv propadna nasata vrska...a kolku samo pravev za niv od sega svativ deka nikogas veke nema da se povrzuvam so roditelite na decko mi tolku mn i nikogas nema da gi potcenuvam moite od doma ... SITE PRAVAT LICE !!!
|
||
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Pa vo slucajov jas voopsto ne bi ni zapocnala razgovor so majka mu za toa sto toj ima vo kompjuterot...se sto imam da kazam,ke mu kazam nemu licno...a majka mu mozam samo da ja pocituvam,se dodeka ne mi se mesha vo mojot zivot
|
||
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
||
alan ford
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
granny
|
||
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
||
granny
Сениор "SnowWhite" Регистриран: 17.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 10160 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
|
||
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
зависи и како е речено тоа...........иста реченица различно изговорена различно се прифака(ова требаше во зборови да го пишам)
|
||
alan ford
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
|
||
alan ford
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ej kakvi ste..od sve teatar pravite...pa se zezala samo zenata,ne mislela nisto loso |
||
|
||
granny
Сениор "SnowWhite" Регистриран: 17.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 10160 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
|
||
Палестинец
Сениор Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Јас баба ми ја викам мамо.
|
||
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
мислам дека свекрва никогаш не се сака,само се почитува...............и мислам дека тешко е да ја речеш МАМО......(барем јас сега тоа го замислувам тешко,а тогаш сигурно уште повеќе)
|
||
Monuska
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Е де и било здодевно, можеби сакала да најде некоја игричка и нашла нешто друго, да била некоја друга дечкото би се нашол во незгодна ситуација а не таа да трпи глупости од мајка му... |
||
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
||
Внеси реплика | страница <1 23456 8> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |