|
Ваша песна,состав или што било напишано |
Внеси реплика | страница <1 23456 138> |
Автор | ||
Gabriela_S
Модератор Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
nisto be, samo i mene taka mi idese...
|
||
Kastro
Сениор Регистриран: 17.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 11937 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ne pup pu skraja ,ja ne znam da peram ...nego bev samo ljubopiten de
|
||
Vistinskiot maz ima edna Lavica …a ne, stado od ovci…(ovcite na ovcharite)
|
||
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
m?
|
||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
||
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
e ima de...ama isusen...baska ja be ke si go peram dzebot ne ti,so se uspanici tolku
|
||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
||
Kastro
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
more mislev talog od kafe da ne ima pa u dzepon,ne daj boze jok da stori
|
||
|
||
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
som na dnoto ima kupce pari ke da e prazen,a?
na poln fildzan ne se gleda dnoto be?...bar na moite fildzani
|
||
|
||
Kastro
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
sve e ok ..ama fildzanon poln ili prazen ke da e (toj del samo me zasekira )
|
||
|
||
Gabriela_S
Модератор Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Andjelino...
|
||
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Понекогаш
Сакам да ги претрчам бабите по портите Кои времето го трошат во озборување Да им ги одврзам шамиите Да ги истргам за ракав на поминување Да ти дотрчам боса Со крв засирена на душата Со филџанот превртен во џеб И купчето пари на неговиот газер Со беснотилуците скриени в пазуви Со неродените деца седнати врз дланкиве Да го истурам сиот товар пред твоите нозе За да видиш За да разбереш Твојот од по нагорнината само што не почнал Оди Оти секој следен ден Ќе ми остава крвава гребаница врз душата |
||
|
||
malaka
Група Регистриран: 22.Декември.2012 Статус: Офлајн Поени: 85 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
da sklepuvam vakvi |
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
-ti go sklepa ova?
|
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
malaka
Група Регистриран: 22.Декември.2012 Статус: Офлајн Поени: 85 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Сите животни ги сакам јас еве ви кажувам на сите вас во Африка Лавот силно вика Магаренцето по цел ден само рика. Кучето Шарко во дворот лае сака мама вкусно месо да му даде големото Маче многу ми е слатко сакам да го наречам Влатко. Глувчето Џери го гледам како бега Мачорот Том ли го брка сега? Верверичката лешници има Кума Лиска од селото кокошки зима. Петелот на утро силно кукурика и ја буди мојата комшика Мика Пингвините од риба си прават суши Господин Зајко се фали со неговите уши. Животните имаат душа затоа секој нека ги слуша тие сакаат да живеаат мирно и да се шетаат без граници ширно Изменето од malaka - 11.Мај.2013 во 01:26 |
||
ПодВодно
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
тик-так
баба ми ме учеше тесто да месам, и така по многу години сфатив дека и јас сум била како тестото, сум се претворила во леб. кој сака сече, кој сака кине, крши од корките, дроби, џвака како што сака. ти ме учеше да бидам онаа што си ја сонил во детството, и како на замаглен прозорец, ми црташе на лицето насмевки и солзи ми одбра душа што ќе ми прилега за да ти прилега. но тоа не сум јас. сама ќе ја довршам мојата приказна. |
||
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
turi edna Vasina
|
||
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
||
Внеси реплика | страница <1 23456 138> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |