|
Бугарска музика |
Внеси реплика | страница <1 3738394041 45> |
Автор | |
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ima edna pesna od azis so mnogu mi se svigja, postara e ,i ja slusav pred 2 godini, pa sega mi tekna na pesnata, pa sakam da gi prasam bugarive sto se na forumot ako nekoj ima pesni od Azis neka mi pise po licna pa ke vo pisam i jas koja pesna mi treba.
POzdrav
|
|
|
|
Bufce
Група Регистриран: 12.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 57 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
NA nikoj ne mu se dopaga! A site debatirate na ovaa tema...............so znaci site si gi gleate golite bugarki i ne ste ramnodusni...............inaku ne bi imala temava 15 stranici..........!
|
|
put crepe bows round the white necks of the public doves...
|
|
морски
Сениор Регистриран: 24.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 178 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Това е от "Среща" 1980 г. на Щурците. |
|
blue
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
m____g a moze li nekako da se simne pesnava? ja obozavam!
|
|
blue
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
najomilena mi e "Kraj rekata redjat se redjat se topolite, pobeleli, pobeleli ot prviat snjag" ja znam cela da ja pejam ama ne i go znam imeto....
|
|
m__g__
Сениор Регистриран: 22.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 591 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
не бе, не Анелия Амидала обичаш |
|
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ANELIJA--- OBICHAM TE
tarar raraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa mnogo si ja iskam pesenta |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
тој шабанизам а?? Аууууу |
|
Corporal^^
Сениор Регистриран: 12.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 833 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
more od kaj da downloadiram bugarski pesni strana mi treba
|
|
Its not the size of the warrior in the fight, its the size of the fight in the warrior
|
|
angelmk
Сениор Регистриран: 02.Декември.2006 Статус: Офлајн Поени: 135 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
и ја сум за тоа бугарите на овај форум барем малце да се потрудат да пишуват македонски кога веќе дошле на македонски форум .оти не ги разбирам баш ногу
|
|
"BEAUTY IS TRUTH, TRUTH BEAUTY."
|
|
Tattoo Beauty
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ништо од Бг националана песна ја убаво викам
|
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Е,кerka mi se vika Jovana ne Иована!
Aj,stvarno pisuvajte makedonski za da ve razbereme!!! |
|
Tattoo Beauty
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И да сакам некоја татарска да напишам на македонски би се згрозила
|
|
Внеси реплика | страница <1 3738394041 45> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |