IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Македонија и Свет > Македонци ширум светот
  Активни теми Активни теми RSS - Работа во Ирак и Авганистан
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Работа во Ирак и Авганистан

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 3738394041 135>
Автор
Порака Обратен редослед
Peshevski Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 23.Септември.2010
Статус: Офлајн
Поени: 15
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Peshevski Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Ноември.2010 во 20:29
Originally posted by skyscraper skyscraper напиша:

Originally posted by Sospa Sospa напиша:

Decki ajde vaka sega edno prasnje vo Job requisition status do sega za site pozicii sto imav aplicirano mi stoese OPEN, sega mi stoi Approved.Dali zane nekoj sto e rabotava ?

Sigurno deka e pozitivno no ako sakas trkni do A.Palace vo sekoj slucaj.Pred da odis isprati im go Cv-to na email-ot.
Mislam deka dobra ideja e.
Samo objasni im go slucajot nakratko ...
Se raboti za fluor,Aplicirav za pozicija i namesto open mi stoi aproved,Aplicirav pred eden saat

Togas, bidi strpliv(a) ke ti se javat.

Тоа APPROVED ке ти стои кратко време, и после ке помине во OPEN. Најверојатно позицијата за која си аплицирал е штотуку објавена, односно нова, а и му треба на компјутерскиот систем малку време за да ја прифати твојата апликација. И јас сум имал таков статус, ништо посебно...
ПОЗДРАВ...
Кон врв
Skopje83 Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Ноември.2010
Поени: 92
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Skopje83 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Ноември.2010 во 20:21
Mislam deka i od Dyncorp pocna da vrakat, ali pak proverete si....
Кон врв
Crnko Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)
Излуфтиран, Ептен...

Регистриран: 23.Јуни.2010
Поени: 77
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Crnko Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Ноември.2010 во 20:21
Jas se izvinuvam, no... Abe So praite so citative... Pa za pola recenica, pola strana vi treba..

Изменето од Crnko - 18.Ноември.2010 во 20:21
… Success is like Sick Sex… It’s kinky, and You’ll Love It …
Кон врв
Sospa Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Ноември.2010
Поени: 48
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Sospa Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Ноември.2010 во 20:20
Originally posted by sasohamer sasohamer напиша:

I MENE DENES VO 11:30 MI SE JAVIJA OD DIN.CORP(A.PALACE)DA MI ZAKAZAT RAZGOVOR (TEST)NA ANGLISKI SO NEKOJ FIN GOSPODIN(AMERIKANEC)VO 13:00 UTRE.

STO RAZGOVOR KE BIDE NEZNAM

"BUT I'M NERVOUS AND I GOT BAD FEELING ABOUT THIS"   
Drugar kade tocno vo palas treba da odis?Po skalite levo na prv sprat ?
Кон врв
SKID Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Септември.2010
Поени: 104
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај SKID Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Ноември.2010 во 20:20
Враќаат и од Dyn Corp ... нормално е ако немаш повик од нив да те вратат. Многу луѓе знам што ги имаат вратено ... пробајте но пред тоа спремете си добро резиме и добар говор и да се надеваме дека нема да ве вратат :)
Кон врв
damjan001 Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 20.Октомври.2010
Поени: 16
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај damjan001 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Ноември.2010 во 19:46

Originally posted by damjan001 damjan001 напиша:

Originally posted by urban84 urban84 напиша:

a kako se aplicira direktno vo DynCorp ?

a da otides vo palas direktno
Damjan Pa ne li vrakaat od dyncorp ako otides taka ???

vrakaat od fluor ne od dyncorp
Кон врв
skyscraper Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Ноември.2010
Поени: 26
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај skyscraper Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Ноември.2010 во 19:30

Decki ajde vaka sega edno prasnje vo Job requisition status do sega za site pozicii sto imav aplicirano mi stoese OPEN, sega mi stoi Approved.Dali zane nekoj sto e rabotava ?

Sigurno deka e pozitivno no ako sakas trkni do A.Palace vo sekoj slucaj.Pred da odis isprati im go Cv-to na email-ot.
Se raboti za fluor,Aplicirav za pozicija i namesto open mi stoi aproved,Aplicirav pred eden saat

Togas, bidi strpliv(a) ke ti se javat.
Кон врв
Група
Група
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Sospa Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Ноември.2010 во 18:56

Damjan Pa ne li vrakaat od dyncorp ako otides taka ???
Кон врв
Група
Група
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Sospa Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Ноември.2010 во 18:54

Изменето од Sospa - 18.Ноември.2010 во 18:55
Кон врв
urban84 Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 11.Ноември.2010
Поени: 3
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај urban84 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Ноември.2010 во 18:52

velis primaat stranki ? ja mislev da ne odi online aplikacijata, i u palace samo intervjuto ...
Кон врв
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај skyscraper Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Ноември.2010 во 18:45
Originally posted by DANIEL.84 DANIEL.84 напиша:

ARNO E VALJDA POSTO IMALE PROBLEMI SO TIE STO OTIDOA BILE TRUPOVI ANGLISKI I IMALO PROBLEMI VO KOMUNIKACIJATA TAKA DA TIE SEA STO KE POMINAT KE ODAT TIE STO NEMA DA POMINAT NEMA DA ODAT I TAKA TOA E ZATOA PODUCETE MALKU OD MALKU PA SO SREKA

Razbrav deka imalo dvajca koi nemale poim angliski,nitu eden zbor.
I sega poradi niv site gi analiziraat i gi cekaat vo A.Palace ...

Изменето од skyscraper - 18.Ноември.2010 во 18:45
Кон врв
damjan001 Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 20.Октомври.2010
Поени: 16
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај damjan001 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Ноември.2010 во 18:45

Кон врв
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај skyscraper Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Ноември.2010 во 18:43

Кон врв
Група
Група
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Sospa Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Ноември.2010 во 18:39
Decki ajde vaka sega edno prasnje vo Job requisition status do sega za site pozicii sto imav aplicirano mi stoese OPEN, sega mi stoi Approved.Dali znae nekoj sto e rabotava ?

Изменето од Sospa - 18.Ноември.2010 во 19:46
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 3738394041 135>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,219 секунди.