IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Општо > Разно
  Активни теми Активни теми RSS - Драг ИДИВИДИ
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Драг ИДИВИДИ

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 3738394041 100>
Автор
Порака Обратен редослед
 Оцена: Оцена на тема: 1 Гласови, Просечно 5,00  Тема Пребарувај Тема Пребарувај  Опции за темата Опции за темата
volkswagen Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Знам, комшивка ми е!

Регистриран: 18.Ноември.2008
Статус: Офлајн
Поени: 4820
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај volkswagen Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јуни.2011 во 23:05
Драг Идивиди.... 3 месеци бато... 3 месеци златеееен...
Готово , фајронт... од утре сериозно си се фаќам за алатите и не ме занима апсолутно ништо друго....
Кон врв
Lithium Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 01.Декември.2008
Поени: 9407
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lithium Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Јуни.2011 во 01:22
Драг идивиди

не знам што да ти пишам веќе...се потрошив бе ...
На запад ништо ново ...

Вечер одам на Бијело Дугме и Црвената ми јабука.
Ќе пеам додека ме држи гласов и ќе рипам додека не ме заболат нозеве ....

ајт чао, се читаме в понеделник!

Изменето од Lithium - 04.Јули.2011 во 04:04
You think you are perfect? Well, try walking on water...
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Знам, комшивка ми е!

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај volkswagen Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Јуни.2011 во 19:29
драг идивиди... т. е.. тиги..
Благословена да си , бе , муци... во најголемата криза за членови ти идиш тука како месијаплазење големо%20гушкање големо%20гушкање
Кон врв
Tiggy Vicious Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Consume. Be silent. Die.

Регистриран: 27.Октомври.2009
Поени: 6238
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tiggy Vicious Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Јуни.2011 во 11:21
Драг идивиди...
ај ем бек.
Чисто од досада...
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Знам, комшивка ми е!

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај volkswagen Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Мај.2011 во 14:36
Драг Идивиди... само што сакам сега е да земам брусалица , да легнам под кола и да заборавам на се што ме опкружува...
Ексик веќе и манџи и питулици , нека заврши ова школово и да си станам онај стариот фолки што воопшто ништо не го занима освен колата.... не знаеш колку ми беше убаво такатрепкање  голема%20насмевка голема%20насмевка голема%20насмевка
Кон врв
Nadia Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Декември.2010
Поени: 227
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Nadia Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Мај.2011 во 19:10
drag idividi... me boli glavata imam eden kup za ucenje za edna nedela ispiti ...eden kup raboti sto treba a gi zavrsam mi doaga da vrisnam ...a sakam i nego da go vidam i da go guskam i mi fali
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Знам, комшивка ми е!

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај volkswagen Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Мај.2011 во 21:48
драг идивиди... да се биде или не? Да стегнам лајк плазењезбунетост
Кон врв
Kastro Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Јули.2008
Поени: 11937
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Kastro Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Мај.2011 во 01:55
Drag idividi ...so volku se potepaa po ovaa ...a nemaat poima deka ona samo dramatizira ..svasta be idividi vidov tuka....
Кон врв
vivi1 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Легенда

Регистриран: 20.Јули.2005
Поени: 18941
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај vivi1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Мај.2011 во 13:20
li..sreken rodenden..idividovski..голема%20насмевка
vivi
Кон врв
LiDivio Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор

Регистриран: 19.Мај.2010
Поени: 7265
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај LiDivio Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Мај.2011 во 13:18

Драг ИДИВИДИ,

пред точно една година (19 мај 2010) се регистрирав на форумов.

Успеав да пишам 3701 порака изненадување за 365 дена и успеав ниту еднаш да не ме банираат трепкање (тоа ти е старословенска култура плазење)

Ќе продолжам и понатаму да пишувам на твоите страници со ист ентусијасам иако имаш бајаги глупи правила, ама бидејќи сум фино воспитан ќе се воздржам на овој свечен ден од коментари.

Се читаме и во наредниве 365 дена.
ПОЗДРАВ до тебе и до сите форумџии.

големо%20гушкање
Кон врв
MyWay Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Антиталенат на годината

Регистриран: 05.Септември.2008
Локација: Aruba
Поени: 23914
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MyWay Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Мај.2011 во 11:32
Драг идивиди кажи и на оваа Анастеа да се врати тајм%20аут

веќе  ми фалииииииииплачење

Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ......

Кон врв
Анастеа Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПИПИ долгиот чорап

Регистриран: 07.Април.2008
Поени: 35441
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Анастеа Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Мај.2011 во 02:56

Originally posted by ФорумскаБаба ФорумскаБаба напиша:

Драги...
Знаеш што? Ми се смачи од сеирџии, луѓе со добри и лоши намери ... сите се злобни, некои порано некои подоцна се покажуваат.

Среќа сите си го покажуваат лицето кога-тогаш.
 Ми беше мило што пишував по твоите страници толку долго време. Време е за пензионирање. Ме фаќа закон веќемир
 Збогумбакнеж

Драг Идивиди, сакам да и кажам на бабичката да почека малку со документите.
Тука си има ред за пензија, не може туку така.намигнување

И големо%20гушкање за тебе...

Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Знам, комшивка ми е!

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај volkswagen Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Мај.2011 во 21:58
Драг Идивиди... само да знаеш колку сакам негде да се исплачам, ама нема радост ни за тоаизненадувањене
Ех бе како можат луѓето да бидат променливи. Еден ден цветаат ружи , се симињаат ѕвезди и слични социјал - демократски обележја , а следниот ден веќе ладно и незаинтересирано...изненадување Боже мој... како и успеа...  Не е таква од тие како што мислиш ти... Таа е невиден конзервативец и сигурно има 2000000 причини зошто е така тоа, но само кога би ги дознал... можеби би било поинаку... ЈЕЛ ДА, муцезбунетост
Кон врв
ANITA11 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Јануари.2009
Поени: 21488
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ANITA11 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Мај.2011 во 18:36
drag idividiсреќаodamna te nemam videno samo da te pozdravamголемо%20гушкањеiбакнеж
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 3738394041 100>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,313 секунди.