IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Образование
  Активни теми Активни теми RSS - Писмени состави,семинарски...
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Писмени состави,семинарски...

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 3738394041 113>
Автор
Порака Обратен редослед
 Оцена: Оцена на тема: 3 Гласови, Просечно 3,00  Тема Пребарувај Тема Пребарувај  Опции за темата Опции за темата
БорисЦ Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 15.Мај.2013
Статус: Офлајн
Поени: 1
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај БорисЦ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Мај.2013 во 22:29
Ми треба состав или концепт како да напишам еден состав на тема "Што ќе направам ако јас сум одговорен да го уредам светот"по македонски јазик.

Фала однапред :)

<3
Кон врв
Bopoklepe Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 01.Октомври.2012
Поени: 4
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Bopoklepe Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Мај.2013 во 17:02
ve molam ako mozi sostav za "Iskrenosta sekogas mi dava miren son vo zivotot" i "Parite go izdignuvaat covekot no ne lesno i go unistuvaat"
blagodaram odnapred
Кон врв
angel4you Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 13.Март.2013
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај angel4you Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Мај.2013 во 17:00
aj ako ima nekoj napisano sostav za gligor prlicev ....NE AVTOBIOGRAFIJATA..
Blagodaram odnapred :)
Кон врв
ana_boki Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 15.Мај.2013
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ana_boki Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Мај.2013 во 16:50
ke ve molam ITNO MI TREBA esej na tema :1.Kulturnoto nasledstvo me pravi gord i sreken i 2.Ziveeme vo duhot na sovremenata tehnologija
za utre mi e pismenata PLEASEEEE
Кон врв
LiDivio Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор

Регистриран: 19.Мај.2010
Поени: 7265
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај LiDivio Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Мај.2013 во 18:11
Originally posted by Isdjklo Isdjklo напиша:

Итно ми треба Опис на ликот на Калеш Анѓа
Однапред ви благодарам

слика = 1000 зборови да
Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Мај.2013 во 14:48
Originally posted by LiDivio LiDivio напиша:

абе не се зафркавајте.. ова се нашите идни пратеници и министри тајм аут

i toa shto vikash !

...ama , segashnive da imale od koj da ''prepishuvaat'', sigurno za eden stepen popametni ke bile.
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
viktorija123 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Nishto Posebno, tuku EDNO

Регистриран: 04.Февруари.2010
Поени: 7300
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај viktorija123 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Мај.2013 во 14:44
kolku za pochetok - sekoj chekor e biten! среќа - sekoj e kako prviot голема насмевка
There is no doer..... But if you have one, let him do self-inquiry.
Кон врв
LiDivio Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор

Регистриран: 19.Мај.2010
Поени: 7265
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај LiDivio Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Мај.2013 во 14:41

абе не се зафркавајте.. ова се нашите идни пратеници и министри тајм аут

Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Мај.2013 во 14:39
...koj be gi nauchil deka tuka se narachuvaat textovi za sostavo od....shto i da ke im tekne?изненадување
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
dakitoo Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 14.Мај.2013
Поени: 3
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај dakitoo Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Мај.2013 во 14:37
ako moze malku kolku da mozam da go pocnam pisuvanje sostavi mi e slaba strana :/
Кон врв
viktorija123 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Nishto Posebno, tuku EDNO

Регистриран: 04.Февруари.2010
Поени: 7300
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај viktorija123 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Мај.2013 во 14:37
chekor po chekor - i kje doznaesh....среќа
There is no doer..... But if you have one, let him do self-inquiry.
Кон врв
dakitoo Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Поени: 3
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај dakitoo Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Мај.2013 во 14:28
ako moze nekoj da mi pomogne okolu pismen sostav nesto da sostavi za sostav Чекорам по патот на иднината
Кон врв
B0B1 Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај B0B1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Мај.2013 во 10:27
Може помош околу писмена работа со наслов "Незаборавно Патување" или "Мојот Животен Патопис".
Кон врв
stevomojso Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај stevomojso Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Мај.2013 во 10:18
Дали ке може да ми помогнете на оваа тема за писмена работа ми треба.
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 3738394041 113>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,172 секунди.