![]() |
|
Што е смислата на животот |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3738394041 115> |
Автор | ||
annaja ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Април.2010 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 531 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Моментално не ја гледам смислата за живот...тогаш кога ќе почнеш да ги губиш најблиските,губиш се...знам биолошкиот часовник отчукува...ама многу е тешко...не ја гледам смислата...
|
||
![]() |
||
DAC23 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 357 |
|
Мнозина се жалат дека им поминува целиот век барајќи ја смислата на животот, која ако воопшто постои, не е никаде на друго место туку во самото барањe...
|
||
SEMPER ETIAM UBIQUE SUPERIORES
|
||
![]() |
||
DAC23 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 357 |
|
Браќа мој форумски еве ви ја смислата на животот-гледајте го животот како бавна смрт, а смртта како длабок сон...
|
||
SEMPER ETIAM UBIQUE SUPERIORES
|
||
![]() |
||
KINGDAVID ![]() Сениор ![]() ![]() Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9425 |
|
Kolku lugje ima na svetov, tolku pravilni odgovori kje dobies. Sekoj sam si ja pravi smislata na zivotot. |
||
SOLI DEO GLORIA
|
||
![]() |
||
viktorija123 ![]() Сениор ![]() ![]() Nishto Posebno, tuku EDNO Регистриран: 04.Февруари.2010 Статус: Офлајн Поени: 7300 |
|
Voopshto ne e ludo, naprotiv! Neshto slichno kako baranjeto srekja - kolku povekje ja barash tolku povekje se odalechuvash od nea. TAA E VO TEBE - ne ja baraj na drugo mesto. |
||
There is no doer..... But if you have one, let him do self-inquiry.
|
||
![]() |
||
N.Nikolina ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 14.Февруари.2011 Статус: Офлајн Поени: 118 |
|
![]() ![]() |
||
Лудилото може да се нарече сон на оној што е буден.
|
||
![]() |
||
*moon* ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
|
da bides so onie koi gi sakas i koi te sakaat
|
||
![]() |
||
K1nm23 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 16.Јануари.2011 Статус: Офлајн Поени: 808 |
|
не гледам дека животот има смисла.......
|
||
![]() |
||
bluebell ![]() Сениор ![]() ![]() the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
|
излитено.....Живеј и остави ги другите да си живеат!
![]() |
||
always look on the bright side of the life!
|
||
![]() |
||
Joshua_Tree ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 6477 |
|
ROCK 'N ROLL...primaj se kako muzika...
![]() |
||
“Talk, talk, talk: the utter and heartbreaking stupidity of words.”
― William Faulkner, Mosquitoes |
||
![]() |
||
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
|
smislata e se shto si zamislil,a ziveesh za da opstanesh vo zivotot...
|
||
![]() |
||
Victor ![]() Нов член ![]() Регистриран: 01.Февруари.2011 Статус: Офлајн Поени: 5 |
|
ako ja baras smislata na zivotot vo toj slucaj ja gubis smislata na zivotot.mozebi izgleda ludo no smislata na zivotot e da go ziveeme sto e mozno najdobro i da ne ja barame smislata na zivotot.vo toj slucaj nie ne go ziveeme zivotot tuku ja barame smislata a toa moze da dovede do golemi psuholoski anomalii
|
||
![]() |
||
bluebell ![]() Сениор ![]() ![]() the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
|
барајќи ја смислата,само да не заборавиме да си го живееме животот!
![]() |
||
always look on the bright side of the life!
|
||
![]() |
||
viktorija123 ![]() Сениор ![]() ![]() Nishto Posebno, tuku EDNO Регистриран: 04.Февруари.2010 Статус: Офлајн Поени: 7300 |
|
Da otkriesh, deka nema shto da otkriesh, tuku da go zhiveesh momentot. |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3738394041 115> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |