![]() |
|
Форум & реалност |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3738394041 53> |
Автор | |
Командантица ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2129 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
епа јас го разбирам како место за забава, за разменување мислења, искуства, и запознавање колку толку, сепак има различни луѓе, секој со својот карактер
![]() Изменето од Командантица - 24.Октомври.2008 во 14:00 |
|
..Живеам за да умрам..!
|
|
![]() |
|
којсумјас ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Јаа форумот го разбирам како поле...
за културно разменување на мислења помеѓу членовите... |
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Vo realnosta covekot go gledash vo oci dodeka razgovarash i znaesh deka ako ne te sledi, ne te gleda vo oci dodeka zboruvash ne ste za pravenje muabet. Mnogu ne moze da se glumi. Tuka "hartijata" trpi se. Nekoj moze da ti se prestavuva kako Majka tereza, a vo sushtina da e volk vo jagneshka koza. zatoa ima razlika megju realnosta i forumot. Edna prednost na forumot e shto so onie so koi ne ti odi muabetot gi ignorirash. Vo kraen slucaj tuka sme dobrovolno.
|
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Навистина на форум сме повеќе... некогаш и помалку... од она што сме во реалноста...
![]() Во реалноста... немаш можност или време секој ден да најдеш соговорник на тема омилени уметнички дела, The Cure, што е смислата на животот, вонземјани и UFO-вци, теисти и атеисти, секс - пози, што мислиш за ланскиот снег, за преговорите за името на државата, за пубертетот кај пеперутките...
На форум... само клик-клик... си шеташ низ темите како со волшебен ќилим... пардон глувче... некаде се правиш паметен, некаде ќутиш како залиен оти не знаеш шо да кажеш... некаде се смееш, некаде плачеш... некаде ќе се скараш... и ко да видиш, оп, станало никое време... а од тебе излегло нешто што некаде ти останало недокажано... недосонувано... нереализирано...
![]() |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Форумот влијаеше на сите во смисол дека се појавија нови својства за кои не бевме свесни и дека сме повеќе од тоа што се гледа во реалноста
|
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
..ima..ima.. ![]() ![]() |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Ima inteligentni na forumov, tie me zaplasuvaat sekojdnevno, sekoj poteg mi go citaat ko selski bukvar i mi ja razbija iluzijata deka sum mnogu pameten
|
|
![]() |
|
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
nema, znam...
![]() |
|
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
![]() Па сега нема кај да бегаш...
![]() Шашава си, нема шо...
![]() |
|
![]() |
|
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
forumot na pocetok mi bese beg od realnosta
se' dodeka ne si go napraviv realnost!
![]() |
|
|
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Jas sum realna na forum
![]() |
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12852 |
....zivotot na forum e odanocen so 18%....!...toa ne e povlastena danocna stapka...toa e zasega razlikata....
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
ova e vreme na izmesteni kriteriumi
denes se cenat nekoi poinakvi normi
podelbata na dobri i losi mozebi e humana, no za zal neupotrebliva
harizmaticnite, vikacite, galamdziite se tie koi vladeat so svetot i toa so moja i tvoja dozvola.
|
|
|
|
![]() |
|
ПодВодно ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
tokmu taka, anastea... no ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3738394041 53> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |