IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Љубовни СОВЕТИ
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Љубовни СОВЕТИ

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 3637383940 62>
Автор
Порака Обратен редослед
mimicria Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
magnet za defekti

Регистриран: 27.Ноември.2008
Статус: Офлајн
Поени: 3444
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mimicria Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Април.2010 во 08:39
Originally posted by Mayden Mayden напиша:

Здраво дечки ми треба барем некој совет за мојот проблем.
Имам женска која не е во мојот град во друга држава ама еден годишно тука.Кога иде во мк оди во охрид пошто таму живее.Е сеа,ние се запознавме на нет на чет соба и од тогаш па навака се доближивме многу,си пишуваме по цел ден на мсн на фејсбук се слушаме 4-6 пати во месецот,на скајп исто така се слушаме.Кога дојде тука во Фебруари се договоривме да се видиме ако има време.Кога дојде се слушнавме на телефон и ја немаше една недела мислам ни на мсн,скајп ни да титне.Незнаев што да правам се пуштив од нејзин фб и пишав со неколку нејзини другарки да ја прашаат што се дешава.Но они нешто збореле глупости на сестра и која не ме поднесува и на нејзините и овие не ја пуштиле никаде.Кога дојде на фб беше многу лута пошто сум зборел со другарките и сеа они збореле нешто глупости и не сум требал воопшто да зборам со нив и ми кажа кога сме збореле на мобилен и зимало и нејзе кредит па така немала да титне пише или да и се јави некој.
И сеа се прашувам дали воопшто ќе се видиме?Она вика да и требало да се стрпам пошто кога-тогаш ке дојде тој ден.
И нон стоп збориме за тоа,што како ке правиме кога ке се видиме и такв 300 теми отвараме.Сеа незнам што да правам со сестра и која не ме поднесува и ќе кажува глупости на кој стигне за мене.

изненадување auuuuu.... a da si najdes REALNA zenska, prijatelka, pridruznicka, drugarka ....a?
Pa namesto da zborite (pisuvate) sto ke pravite koga ke se vidite, REALNO da se vidite i da PRAVITE nesto sto i na dvajcata vi e ubavo....
Izvini vaka sto ke ti kazam direktno, TI NEMAS ZENSKA...изненадување
Dajem ti verse i note, sve moje sarene perle na dar, jos te mogu pjesmom kupiti, lukavo i slatkorjecivo, jos uvjek mogu ti podvaliti ljubav...
Кон врв
Mayden Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 06.Април.2010
Поени: 6
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mayden Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Април.2010 во 08:30
Здраво дечки ми треба барем некој совет за мојот проблем.
Имам женска која не е во мојот град во друга држава ама еден годишно тука.Кога иде во мк оди во охрид пошто таму живее.Е сеа,ние се запознавме на нет на чет соба и од тогаш па навака се доближивме многу,си пишуваме по цел ден на мсн на фејсбук се слушаме 4-6 пати во месецот,на скајп исто така се слушаме.Кога дојде тука во Фебруари се договоривме да се видиме ако има време.Кога дојде се слушнавме на телефон и ја немаше една недела мислам ни на мсн,скајп ни да титне.Незнаев што да правам се пуштив од нејзин фб и пишав со неколку нејзини другарки да ја прашаат што се дешава.Но они нешто збореле глупости на сестра и која не ме поднесува и на нејзините и овие не ја пуштиле никаде.Кога дојде на фб беше многу лута пошто сум зборел со другарките и сеа они збореле нешто глупости и не сум требал воопшто да зборам со нив и ми кажа кога сме збореле на мобилен и зимало и нејзе кредит па така немала да титне пише или да и се јави некој.
И сеа се прашувам дали воопшто ќе се видиме?Она вика да и требало да се стрпам пошто кога-тогаш ке дојде тој ден.
И нон стоп збориме за тоа,што како ке правиме кога ке се видиме и такв 300 теми отвараме.Сеа незнам што да правам со сестра и која не ме поднесува и ќе кажува глупости на кој стигне за мене.
Кон врв
Tor Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 25.Март.2010
Поени: 628
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Април.2010 во 22:40
Nema fajde od chat i fejsbuk-bolje vikni go doma i zapoznaj go so svoite roditeli!

Кон врв
Архангел Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 04.Јануари.2010
Поени: 15
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Архангел Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Април.2010 во 20:01
Originally posted by justagirl justagirl напиша:

decki mi treba sovet mislam deka sum zaljubena vo eden skolski drugar a mislam deka i jas mu se dopagjam.
vekje godina dena si pisuvame na chat ama na SEKAKVI temi povrzani ljubov i intima . no toa e se,samo pred kompjuterot a onaka ne sme tolku bliski. Sakam nasta vrska da prerasne vo nesto povekje i sto mislite dali treba jas da mu pristapam ili da mu prepustam nemu

Да си најдеш нов, најубаво. Некој што ќе сака да прави се со тебе. И дај бе луѓе аман веќе со чат и фејсбук. Мора ли по тој принцип да се запознавате? Што правеле нашите баби и дедовци на времето кога немало интернет? Како тие се запознавале. Не му пристапувај! Игнорирај го. Се гледа дека нема доволно муда да ти пристапи и да започнете врска.
Кон врв
Џо Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Каубоец

Регистриран: 17.Ноември.2009
Поени: 2121
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Џо Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Април.2010 во 13:15
Originally posted by justagirl justagirl напиша:

decki mi treba sovet mislam deka sum zaljubena vo eden skolski drugar a mislam deka i jas mu se dopagjam.
vekje godina dena si pisuvame na chat ama na SEKAKVI temi povrzani ljubov i intima . no toa e se,samo pred kompjuterot a onaka ne sme tolku bliski. Sakam nasta vrska da prerasne vo nesto povekje i sto mislite dali treba jas da mu pristapam ili da mu prepustam nemu

излезете малку надвор , ебате фејсбукот , видете дали има хемија , дали се искажува харизмата среќа , па после почнете да зборите како што зборите на чет па видете како ви одисреќатрепкање
Ovo nebo nad nama
sjena je od zastora
kula na nebesima
u našim je prsima

Кон врв
justagirl Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 19.Април.2010
Поени: 3
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај justagirl Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Април.2010 во 05:22
Кон врв
zamislena Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Јануари.2010
Поени: 14566
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zamislena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Април.2010 во 09:30

Само љубовта е вечна... само љубовта не умира... 
Кон врв
ANITA11 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Јануари.2009
Поени: 21488
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ANITA11 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Април.2010 во 22:03
vo zivotot ima dve vazni raboti,,SRCETO I PAMETOT,,
zatoa vnimavaj na kogo ke go dadesh srceto za da ne go izgubish pametot...
Кон врв
igi 3 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
KVO VADIS

Регистриран: 30.Ноември.2008
Поени: 18736
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај igi 3 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Април.2010 во 19:17
Toa sto e tvoe ke si dojdi намигнување
Кон врв
MyWay Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Антиталенат на годината

Регистриран: 05.Септември.2008
Локација: Aruba
Поени: 23914
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MyWay Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Април.2010 во 17:41
Живеј го своето „сакам“ ,а не туѓото „би требало“. Не тагувај за оние што ги немаш, остави ги другите да тагуваат што те немаат тебе. За светот ти си само некоја, а за некого цел свет.

Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ......

Кон врв
KINGDAVID Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Solomon's father

Регистриран: 09.Октомври.2008
Поени: 9425
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KINGDAVID Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Април.2010 во 01:09

Koga nekoj ti se dopagja kazi mu.

Podocna mozebi nema da imas moznost.

Кон врв
ANITA11 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Јануари.2009
Поени: 21488
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ANITA11 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Април.2010 во 13:48
pametnata devojka baknuva no ne ljubi,slusha no ne veruva...намигнување
Кон врв
емил Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Регистриран: 11.Август.2009
Поени: 85186
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Април.2010 во 07:12
Задржете го неговиот интерес

Пронајдовте момче кое ви се допаѓа, но не знаете дали ќе бидете доволно интересна за да го задржите подолго време? Ова е дилемата на речиси секоја трета девојка која во почетокот на врската не знае како да се постави кон својот избраник.

Некои девојки играта на картата „не му се јавувам нека трча по мене“ што може да се покаже како добра почетна тактика, но бидејќи веќе е добро „прочитана“ ќе престане да им успева за кратко време. Други го бараат своето ново момче на секои пет минути и сакаат целото време да го поминат со него, но за жал ни тоа не трае за долго затоа што доаѓа до оној момент кога на едниот од двајцата едноставно ќе му здодее постојаното форсирано дружење. Затоа обидете се со малку поумерен пристап. Еве неколку совети:

-не започнувајте ги нештата рутински. Менувајте го местото на излегување.

-секогаш внимавајте на изгледот. Ако сте го освоиле не значи дека треба да се запуштите

-не напнувајте со јавно покажување на љубовта. Убаво е да бакнете понекогаш, но не и да му се обесите на вратот додека разговара со пријателите

-пронајдете ги сличностите што ги имате и истакнете ги

-некои нешта задржете ги за себе. Не почнувајте веднаш да ги оговарате пријателите, тоа не зборува добро за вас.

-пуштете го да ве побара и не му титкајте на секои пет минути

-бидете помалку ексцентрични,но сè со доза на умереност

Кон врв
MyWay Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Антиталенат на годината

Регистриран: 05.Септември.2008
Локација: Aruba
Поени: 23914
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MyWay Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Април.2010 во 02:31
Љубењето длабоко ти дава сила, да бидеш љубен длабоко ти дава храброст...

Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ......

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 3637383940 62>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,188 секунди.