|
Бугарска музика |
Внеси реплика | страница <1 3536373839 45> |
Автор | |
black-eyes
Сениор Регистриран: 08.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: -1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
AJDE AZIS |
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
"vsicko zapocva i svrsva s's teb
do bolka silno te obicham...." decki textot od Raina i Konstantin -Ti si vsicko za men deka da go najdam? |
|
|
|
m__g__
Сениор Регистриран: 22.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 591 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
еее
айде обратно на темата, че забегнах малце на изток Детелини - ЛИ Когато сам намериш детелина с примамливите четири листа, ще имаш най-щастливата година и най-желаните от теб неща. Такава детелина да откъснеш, щастливо предсказание било. Но щастието трябва да се търси - то никога не идвало само. Детелини, детелини, детелини, аз ви търсих по безкрайната земя. Детелини, детелини, детелини, многобройни сте, но само с три листа. Аз искам от листенцата вълшебни едно за мен да има на света. Те носят само четири надежди, а винаги една е любовта. |
|
oblachinja
Сениор Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
eve ushte neshto za mene poznato i ubavo
|
|
|
|
m__g__
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ами ето това е
http://www.vbox7.com/play:58381981 http://www.vbox7.com/play:9f671419 http://www.vbox7.com/play:189b641b "Осъдени Души" Кой ме смути със странен глас? Кой ме гори във сън студен? Един монах, една жена. Една любов, една съдба. Те са пред мен - две сенки огнени. Те са във мен - две болки плачещи. Под слънцето на време страшно. Един монах - сърце желязно. Една жена отрекла себе си. Душите си осъдени горят. Те са пред мен. Те са във мен. Две сенки огнени. Две болки плачещи./2х/ Кой ме смути със странен глас? Кой ме гори във сън студен? Един монах, една жена. Една любов...една любов...осъдена. Изменето од m__g__ - 18.Април.2007 во 08:42 |
|
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да не забравя: Ветрове и Танго също... Лили...Лили... Лили
|
|
m__g__
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
да - и "Осъдени души" - и мелодия и текст и филм
има и видео клипче ама и да има и за утре |
|
pagane
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Osudeni dusi, m_g... и Лили...незабравима и вечна като Лили.
|
|
pagane
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Браво,m_g...
изключителна песен на изключителен човек. |
|
master_P;slo
Група Регистриран: 16.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 33 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vtoriot najgolem apsur vo nasata najubava makedonija posle politikata e toa sto 80% od tinejgerite uzivaat samo vo bg muzika,kako mozeme da bideme tolku debilni i da slusame nesto sto nema nikakva umetnicka logicna i muzicka vrednost
|
|
* Девојката станува жена кога длабоко во себе ќе почувствува ЦВРСТА причина за такво нешто!:):):)
|
|
m__g__
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
хихи
еее не, Белег ме изненада еве пак Ако зажалиш някой ден За драмска ракия, Дойи ни на гости с коня шарколия. Там моя татко ще ти налее, Хайдушки песни ще ти попее. Ако зажалиш някой ден За одринско вино, Прескочи вечер С коня шарколия. Моята стара майка ще ти налее И момински песни ще ти попее. Ако зажалиш някой ден За момини устни, Прескочи вечер портите пусти. Кат руйно вино И драмска ракия Момини устни ще те опият. |
|
oblachinja
Сениор Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas ne slusam planetno bugarskata muzika ne e samo planet....eve na primer "Minaha godini "ja znam,ubavo shlagerche od chetiriesetite godini na 20 vek
|
|
|
|
m__g__
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne be, ne sme dobre so umovte. Site deto slushame BG muzika sme s mentalni problemi. Odim da se lechime
Изменето од anastea - 28.Јуни.2008 во 18:52 |
|
knonau
Нов член Регистриран: 15.Април.2007 Локација: Switzerland Статус: Офлајн Поени: 5 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Abe vie ste so umot tuka.
To mislite deka e muzika Toa e ziva katastofa [ |
|
Ja sakam maja
|
|
Внеси реплика | страница <1 3536373839 45> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |