|
Само еден стих |
Внеси реплика | страница <1 3536373839 80> |
Автор | ||
Sunny
Сениор Fantasy girl Регистриран: 01.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 19874 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Voulez-vous coucher avec moi ce soir? Voulez-vous coucher avec moi? |
||
Пријателите се како ѕвездите. Не ги гледаш секогаш, но знаеш дека се тука некаде!
|
||
Lithium
Сениор Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Сите филмови исти се, долги и развлечени… |
||
Феникс
Сениор http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46 Регистриран: 12.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 8143 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Oboi mi ja dushata koja stanala bezbojna,
oboi mi go srceto koe prestanalo da saka, oboi me.... A potoa ,potoa ostavi me taka oboena ke znam da prodolzam da ziveam... |
||
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ок
|
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Мислам дека беше од некој блог,ама кој да ме утепаш не паметам.
|
||
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
pa kazi kade naide na nego
toa me interesira |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
Renatax
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ова истото го имаше ставено и ти?
Верувај незнаев,не би ставила нешто што некој пред мене веќе го постирал. Едноставно наидов на него,во момент на идентични чувства . |
||
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
da
ja staviv jas pred pola godina tuka vo stihovi koi me doprea ama neznam od kade jas gi iskopav gugle ne mi kazuva osim so e potpis na mawe4ka od badijala no ne mi se od tamu od nekoj blog se |
||
|
||
Renatax
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Незнам Анакин ,ама многу ми се допадна....некако се пронајдов во стиховите. |
||
|
||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
bi sakal da znam od kade ja iskopa ova |
||
|
||
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
You're the perfect lover
I'm in love with all the things you do So suductive when your touch me I can't get enough of you Your the best Baby You got me obsessed And I can't catch my breath Baby I must confess you got me Ah Ah Ah When you come around Got me so damn high Can't come down Everytime you touch me there You make me feel so hot |
||
sneska_v
Сениор Регистриран: 05.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 3455 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ne go lazam mometo babo,gjanam,ono se samo laze po meneeeeeee
Изменето од sneska_v - 25.Јули.2010 во 20:28 |
||
deranger
Сениор Visokogorska strazha Регистриран: 22.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 1420 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ritual napamet znamo
ko je gore a ko dole glumimo srechne budale ko se uzhasno vole |
||
Simnat od visokite planini
|
||
Внеси реплика | страница <1 3536373839 80> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |