IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Љубовни СОВЕТИ
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Љубовни СОВЕТИ

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 3536373839 62>
Автор
Порака Обратен редослед
zamislena Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Јануари.2010
Статус: Офлајн
Поени: 14566
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zamislena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Мај.2010 во 08:41

Било  која работа, всушност сите работи....
 мали или големи се претвораат во авантура....
 кога ги споделувате со вистинската личност.............
Кон врв
Omar Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Too young to die...

Регистриран: 22.Февруари.2009
Поени: 12633
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Omar Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Мај.2010 во 14:28
Originally posted by MyWay MyWay напиша:

kontrolirajte si gi custvata, taka e najdobro za site.............да

да ако се предадете на нив, после тоа доаѓаат проблемите...тага
да
Кон врв
MyWay Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Антиталенат на годината

Регистриран: 05.Септември.2008
Локација: Aruba
Поени: 23914
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MyWay Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Мај.2010 во 10:16
kontrolirajte si gi custvata, taka e najdobro za site.............да

Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ......

Кон врв
Џо Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Каубоец

Регистриран: 17.Ноември.2009
Поени: 2121
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Џо Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Мај.2010 во 15:07
Originally posted by ma4kica ma4kica напиша:

да ти дадам еден совет...запиши се на некој к*рс...аикидо,џит кун до или сл. и истури го бесот и ќе се чувствуваш порелаксирана...кај мене барем тоа успеа...љубоморев и јас на времето...ама со секој удар се повеќе се менував... и сега ако ме фати некоја криза мавам во ѕид

точно.

Џит Кун До е многу корисно , и добро за избивање стрес...
камо да можев да продолжам...
ај со среќа од јуни...голема%20насмевкатрепкање
Ovo nebo nad nama
sjena je od zastora
kula na nebesima
u našim je prsima

Кон врв
гоcтин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин

Регистриран: 24.Октомври.2008
Поени: 1797
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај гоcтин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Мај.2010 во 20:25
да ти дадам еден совет...запиши се на некој к*рс...аикидо,џит кун до или сл. и истури го бесот и ќе се чувствуваш порелаксирана...кај мене барем тоа успеа...љубоморев и јас на времето...ама со секој удар се повеќе се менував... и сега ако ме фати некоја криза мавам во ѕид
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Каубоец

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Џо Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Мај.2010 во 19:46
абе дете, знаеш ти што треба за медитација???
-м? трепкање

Тоа ти што го правиш сигурно е само (... малку да илустрирам) Скрин Сејвер  во однос на Stand By (медитација)намигнување

-ај па и ти...не сум до толку анксиозенголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка

Ovo nebo nad nama
sjena je od zastora
kula na nebesima
u našim je prsima

Кон врв
volkswagen Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Знам, комшивка ми е!

Регистриран: 18.Ноември.2008
Поени: 4820
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај volkswagen Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Мај.2010 во 19:17
Џо , медитираш , а???
газење%20од%20смеење

Можеби и лекуваш болни како Исус за хоби....плазењеплазењеплазење

абе дете, знаеш ти што треба за медитација???
Тоа ти што го правиш сигурно е само (... малку да илустрирам) Скрин Сејвер  во однос на Stand By (медитација)намигнување

A „АјЛавЈу“ најубаво да ја потисни барем љубомората (или барем да изглуми) ако не може да ја искорени за да не си добие корпа оти нема никој на светов што сака (или може да издржи) да го контролираат 24/7, а уште помалце пак да се истураат врз него....

Изменето од volkswagen - 03.Мај.2010 во 19:19
Кон врв
Tiggy Vicious Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Consume. Be silent. Die.

Регистриран: 27.Октомври.2009
Поени: 6238
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tiggy Vicious Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Мај.2010 во 18:40
„анксиозна си...
женско си...голема%20насмевка

џо, брат, ова ти беше ептен глупо...

What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Каубоец

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Џо Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Мај.2010 во 13:44
анксиозна си...
женско си...голема%20насмевка
смири се...најди некои попатно хоби , вака како што пиша , ми изгледа како дечко ти да ти е опсесија , а не емотивен партнер , повеќе изгледа дека ‘дечково  ти е животна цел...
најди некое хоби , медитирај , или зимај риталин, или било шо шо ќе ти препише психијатар...трепкање и јас имам вакви проблеми , ги решавам со хоби или ептен кога ми е лошо медитирам...
Ovo nebo nad nama
sjena je od zastora
kula na nebesima
u našim je prsima

Кон врв
ANITA11 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Јануари.2009
Поени: 21488
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ANITA11 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Мај.2010 во 13:10
хипнотизиранllelel...no coment...ох
Кон врв
iloveyou Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 03.Мај.2010
Поени: 2
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај iloveyou Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Мај.2010 во 11:54
Леле луѓе неможам веќе вака...
Со дечко ми одиме 1 год и 5 месеци но не сме од исти градови. Тој доаѓа секоја недела и се гледаме а кога не сме заедно си пуштаме сигналчиња на телефон, пишуваме пораки кој на кого колку му фали и кога ке се уклучам на мсн поради било која причина да сум нервозна, веднаш нервозата ја истурам на него а тој сиротион ме трпи. Јас знам дека и него му е тешко, дека и тој има проблеми но понекогаш љубомората ме обзема и исто така и за тоа се караме. Премногу сом љубоморна, ако се поздравил со некоја па го испрашувам која ти е оваа, ако има на фб некоја нова у пријатели исто така го испрашувам за неа..
Јас сакам да се сменам, сакам да не сум љуборна, да не се карам со него поради секоја ситница и поради мојата нервоза, тој настојува да спречи но јас неможам да се приберам, исто како да сум надрогирана    
Кон врв
Mramoren Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

drtiot

Регистриран: 26.Април.2010
Поени: 434
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mramoren Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Мај.2010 во 18:46
Originally posted by Lithium Lithium напиша:

Originally posted by m2rk0 m2rk0 напиша:

Zdravo nof sum na forumof i mi treba vashata pomos, imam 14 godini i do sega ne sum imal seriozna vrska pa zatoa sakam da ve prasam nesto.. vekje podolgo vreme mi se svigja edno devojche i gledam vo posledno vreme i ona nekako so pogledot podolgo vreme me gleda pa zatoa pred nekoj den ja dodadov na fejsbuk prvo.

Sega me interesira sakam prven da se zapoznaeme podobro pa me interesira sto kako da i pisam na pocetok, so da ja prasam.. da ne se obrukam i ve molam sto podetalno inaku ona ima 15 godini ..
Епа вака: штом и таа те гледа така подолго можеби и она е заинтересирана за тебе. Не зборувам веднаш дека и она можеби сака нешто со тебе, но можеби си и симпатичен и си и го привлекол нејзиното внимание. Е тоа е супер. Штом ете имаш фејсбук, тука е веќе поинаква работата. Ако си срамежлив за да и пријдеш и да се запознаете веднаш, пиши и на фејсбук: Здраво ......., јас сум тој и тој, те видов пред некој ден в град и те аднав на фејсбук. Ќе ја прашаш каде учи,  како оди школото и така! Одиш постепено, полека, без брзање. После некое време, неколку дена ( немој да испаднеш досаден само, женските не го сакаат тоа ) ќе и пишеш пак. Уз муабет ќе ја прашаш каде излегува, што и е интересно да прави и со тоа ќе дознаеш каде се движи. Е после тоа, ти ќе си испланираш божем случајно да се најдеш на истото место како и она, во истото време. Е кога ќе се видите тогаш и бидејќи веќе сте стапиле во каков-таков контакт ќе и кажеш: Здраво, дали се сеќаваш на мене, јас сум тој и тој, зборевме на фејсбук и такви некој ствари. Ете веќе и официјално се знаете и во живо, а не само на фејсбук голема%20насмевка Е после е веќе полесно ( или малку треба да бидеш похрабар ), ќе ја прашаш дали сака да одите на кафе, или на сладолед, дали е слободна и доколку сака ќе си се договорите. Е после натаму знаеш, т.е. ќе видиш какво е нејзиното однесување, дали ти се допаѓа нејзиниот карактер и така....А имаш и друга варијатна: заборави запознавање и пишување прво преку фејсбук. Ако имаш некои другари или познаници што ја познаваат или се дружат со неа, замоли ги некогаш да заминете заедно на кафе или сладолед сите, па така директно да се запознаеш со неа. среќаСо среќа среќаСамо храбо да

Ejjj fala na sovetive, otsega pa natamu samo vaka ce pravam, zatoa mene me odbivale....aaaa
Кон врв
Lithium Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 01.Декември.2008
Поени: 9407
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lithium Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Мај.2010 во 18:00
Originally posted by m2rk0 m2rk0 напиша:

Zdravo nof sum na forumof i mi treba vashata pomos, imam 14 godini i do sega ne sum imal seriozna vrska pa zatoa sakam da ve prasam nesto.. vekje podolgo vreme mi se svigja edno devojche i gledam vo posledno vreme i ona nekako so pogledot podolgo vreme me gleda pa zatoa pred nekoj den ja dodadov na fejsbuk prvo.

Sega me interesira sakam prven da se zapoznaeme podobro pa me interesira sto kako da i pisam na pocetok, so da ja prasam.. da ne se obrukam i ve molam sto podetalno inaku ona ima 15 godini ..

Епа вака: штом и таа те гледа така подолго можеби и она е заинтересирана за тебе. Не зборувам веднаш дека и она можеби сака нешто со тебе, но можеби си и симпатичен и си и го привлекол нејзиното внимание. Е тоа е супер. Штом ете имаш фејсбук, тука е веќе поинаква работата. Ако си срамежлив за да и пријдеш и да се запознаете веднаш, пиши и на фејсбук: Здраво ......., јас сум тој и тој, те видов пред некој ден в град и те аднав на фејсбук. Ќе ја прашаш каде учи,  како оди школото и така! Одиш постепено, полека, без брзање. После некое време, неколку дена ( немој да испаднеш досаден само, женските не го сакаат тоа ) ќе и пишеш пак. Уз муабет ќе ја прашаш каде излегува, што и е интересно да прави и со тоа ќе дознаеш каде се движи. Е после тоа, ти ќе си испланираш божем случајно да се најдеш на истото место како и она, во истото време. Е кога ќе се видите тогаш и бидејќи веќе сте стапиле во каков-таков контакт ќе и кажеш: Здраво, дали се сеќаваш на мене, јас сум тој и тој, зборевме на фејсбук и такви некој ствари. Ете веќе и официјално се знаете и во живо, а не само на фејсбук голема%20насмевка Е после е веќе полесно ( или малку треба да бидеш похрабар ), ќе ја прашаш дали сака да одите на кафе, или на сладолед, дали е слободна и доколку сака ќе си се договорите. Е после натаму знаеш, т.е. ќе видиш какво е нејзиното однесување, дали ти се допаѓа нејзиниот карактер и така....

А имаш и друга варијатна: заборави запознавање и пишување прво преку фејсбук. Ако имаш некои другари или познаници што ја познаваат или се дружат со неа, замоли ги некогаш да заминете заедно на кафе или сладолед сите, па така директно да се запознаеш со неа. среќа

Со среќа среќа

Само храбо да

Кон врв
m2rk0 Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 02.Мај.2010
Поени: 1
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај m2rk0 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Мај.2010 во 17:42

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 3536373839 62>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,184 секунди.