|
Најпознати филмски реплики и цитати |
Внеси реплика | страница <1 3536373839 44> |
Автор | |
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vidi tata pa to je gosp. Rajkovic!
Šta mu je ? Sad mu nije ništa, ubio si ga ko zeca ...... "gologuzan" Šta to radiš kume ? Vežbamo za film, i ti ces to da radis, samo sutra... Maratonci |
|
connected
Сениор Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 2787 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
љуби га мајка
ЛУДИТЕ ГОДИНИ а.к.а. ЖИКИНА ДИНАСТИЈА |
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Meni se stariji brat zove Amerika.
I???..... kako ga zovu? Esade..... Vecernja skola |
|
connected
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
еве неколку од Александар
Conquer your fears, and you shall conquer death A king isn't born. He's made In the end, all that matters is what you've done. |
|
connected
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Honor the gods, love your woman, and defend your country.
Men will hunt us and the gods will curse us, but I will love you. Until the day they burn my body, I will love you. Brothers, I would rather go into battle with you than any army of a thousand. You know what awaits you on that shore...IMMORTALITY! TAKE IT...ITS YOUR'S!!! (ТРОЈА) |
|
Mishell_G
Сениор Регистриран: 18.Јуни.2007 Локација: Sweden Статус: Офлајн Поени: 575 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Me potseti i mene na filmot.. Da se slozuvam, definitivno e vpecatliv. Eh, za onie koi se uste veruvaat vo ljubov |
|
connected
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Who said that!! Who the fu*k said that!!! THE FERRY FU*KING GODFATHER SAID IT??? Изменето од connected - 10.Јануари.2008 во 01:02 |
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a,....da ne go imash i scenarioto?!,...
inache,...tochen ti e omileniot,....eve ti i primerL,....gospod ne postoi,...bez razlika ,..dali veruvash vo nego,..ili ne! |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
connected
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
бидејќи ми е гледан тазе филмот ГРАДОТ НА АНГЕЛИТЕ и по којзнае кој пат повторно го гледав, ќе издвојам неколку цитати од него
I rather like one touch of her hand, one smell of her hair, one kiss of her lips, than living in eternity without it! When they ask me what I liked the best...I'll tell them it was you... What good would wings be if you couldn't feel the wind on your face? i mojot najomilen citat od filmot Some things are true whether you believe in them or not. Изменето од connected - 10.Јануари.2008 во 00:49 |
|
Eleni
Сениор Регистриран: 19.Јануари.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 1872 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
"We'll always have Paris."- Casablanca
|
|
Destiny is not a matter of chance,it is a matter of choice.It is not a thing to be waited for,it is a thing to be achieved
|
|
Drlja
Сениор Регистриран: 24.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 3373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
"I'l be back!" - Shwarzeneger во Terminator2
|
|
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ПИПКА ГА ИЗЕЛА, ТРЕСКА ГО ФАТИЛА, ОД МИТРОВДАН ПА СЕ ДО ЏУРЏОВДАН НЕ ГА ПУСТИЛА !! Зона Замфирова
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
..."moj sin Mishko vozi zatvorenih ochiju...VOZI MISHKOOOOO"...
Pavle Vujisic-Ko to tamo peva... |
|
Eleni
Сениор Регистриран: 19.Јануари.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 1872 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I love him! I love him for the man he wants to be. And I love him for the man he almost is....Rene Zellveger- Jerry Maguire
|
|
Destiny is not a matter of chance,it is a matter of choice.It is not a thing to be waited for,it is a thing to be achieved
|
|
Внеси реплика | страница <1 3536373839 44> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |