|
Бугарска музика |
Внеси реплика | страница <1 3435363738 45> |
Автор | |
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
што ајде ??
пусни сега една најпозната бг музика ајде |
|
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ahh Mg stavil pesnice blgarsko
|
|
m__g__
Сениор Регистриран: 22.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 591 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
нещо броят на гласалите с "НЕ" е запрел на 99 неколко дена
айде още малко напън да ги направите 100 Айде за стимул: 100 Мерцедеса Друга ти залюби,а мене ме излъга. Първата обич погуби, сърцето ми изгоря. Замина, защо ме остави, сама със годините млади, забрави, че още, че още съм твоя жена. (x2) Демократка станах,бате,и свободна съм сега. На заплата не разчитам.Искам,искам чудеса. Припев: (x2) 100 Мерцедеса да имам (100, 100), 100 години да ги карам, 100 мъже да искат моята ръка. Нашето малко момиче порасна голяма жена. Първата обич забрави, остана и само смеха. Припев: (x6) Изменето од m__g__ - 03.Мај.2007 во 13:01 |
|
sweet esc.
Сениор Регистриран: 23.Април.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 205 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
imam samo uste edna muzicka zelba pa posle ne te tormozam poveke,mi se dopaga i od kamelija :ima ljubov.ako imas vreme te molam napisi mi go tekstot
|
|
m__g__
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
стене - идва от стон - звук когато те боли - како плач
|
|
sweet esc.
Сениор Регистриран: 23.Април.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 205 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
"стене" toa neznam sto e...............se spremam za letovo vo sozopolpozdrav do bugarija.
|
|
m__g__
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
my heart is crying - it's a lie
|
|
sweet esc.
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pesnickava e super,ja razbiram osem delot: сърцето ми стене лъжа е,pa ako moze objasnuvanje
|
|
sweet esc.
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
od deneska ja obozavam ,mnogu mi se dopadna edna pesna od preslava:laja e, cel den ja peam.aj ako nekoj ja znae neka mi go napise tekstot ama original na bugarski!!!!!TU KAKO NE SE RODIV BUGARKA,ha,ha
|
|
m__g__
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
значи - "ДА" ако не си гласал - оди пийни нещо и се ела пак да гласш с "ДА" трезвен да не влизаш тука Пак съм пиян Пак съм пиян от мъка аз, къде си ти, любов моя? Кръчмарю, дай ми вино и ракия аз да пия, да се напия, че мойта мила е далече от мен. Кръчмарю, дай ми вино и ракия аз да пия, да се напия, че мойта мила е далече от мен. Къде си ти, любов моя, къде си ти, радост моя? Кръчмарю, дай ми вино и ракия аз да пия, да се напия, че мойта мила е далече от мен. Целувай ме с нежни слова, прегръщай ме, радост моя. Кръчмарю, дай ми вино и ракия аз да пия, да се напия, че мойта мила е далече от мен. Кръчмарю, дай ми вино и ракия аз да пия, да се напия, че мойта мила е далече от мен. Изменето од m__g__ - 27.Април.2007 во 12:27 |
|
zlatko cernobil
Група Регистриран: 12.Март.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 84 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
slusam samo koga sum pijan
|
|
A.Z.
|
|
sweet esc.
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nemam nisto protiv nitu eden tip na muzika,sekoj si slusa sto saka i sto mu odgovara vo momentot.poveketo moi drugarki ne ja sakaat bugarskata muzika bidejki deckovcite im se ligavat na peackite od planet i toa ne e dovolna pricina da se komentira i nivnata muzika.jas licno ne gi slusam ama da receme znam po nekoa nivna pesna..
|
|
belichka
Сениор Регистриран: 30.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 2023 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kako be druga ajde tuk
|
|
m__g__
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
za Azis - otvorete druga tema
http://textove.com/songs.php?artist=338 и copy/paste Изменето од m__g__ - 22.Април.2007 во 19:29 |
|
Внеси реплика | страница <1 3435363738 45> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |