![]() |
|
Што сте купиле последен пат? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3435363738 56> |
Автор | |||
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12852 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
..OД КАЈ ТОЛКУ ПАРИИИ...? ![]() |
|||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|||
![]() |
|||
nena34 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1435 |
||
Luge POMOS cel mesec ne izlegov od butici i vcera od ramstor si kupiv niski konduri-sandali za prolet-leto , a vecerva 4 bluzi , 2 para helanki , novcanik , tasna , i koga se vrakav nakaj doma moslev muz mi ke me frli od 7-mi ama se spasiv spiese
|
|||
![]() |
|||
strawberry ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 10.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 11 |
||
Си купив две многу слатки фустанчиња,се надевам ке ги утепам од носење!
|
|||
![]() |
|||
Гостин ![]() Гостин ![]() |
||
маици во триста илјади бои,... за пролетни шетњи во парк
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
||
![]() |
|||
размисли пред да напишеш глупост
|
|||
![]() |
|||
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
||
![]() Изменето од zabegan - 09.Март.2008 во 02:05 |
|||
|
|||
![]() |
|||
topsexy ![]() Сениор ![]() ![]() 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
||
последен пат за роденден си купив блуза и панталони и истите ги носам уште (роденден ми беше пред пет месеци, останатата облека ми е од пред една година)
|
|||
|
|||
![]() |
|||
SummerLove ![]() Сениор ![]() ![]() verliebt Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7174 |
||
sjaj za usni i neutrogena visibly clear za lice
|
|||
Bidi Neverna, Da Ti Bide Veren,Vrti Mu Go Grbot Ke Trca Po Tebe.Ne Roni Solzi Kolku I Da Boli ,Bidi Hrabra I Toj Ke Te Moli!!!
|
|||
![]() |
|||
nena34 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1435 |
||
Sto ubavo koga seuste ti kupuvaat roditelite bas e simpaticno toa vreme veruvaj
|
|||
![]() |
|||
Irenica ![]() Сениор ![]() ![]() SIC ITUR AD ASTRA! Регистриран: 20.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2899 |
||
Jas dobiv na podarok kremovo mantilce od tatko mi!
![]() |
|||
Понекогаш токму она што го бараш е она што не можеш да го видиш!
![]() |
|||
![]() |
|||
||
crveni cevli i da vi kazam extra se na popust gi nacekav redovno kupuvam obuvki na popust lesno mi e da nacekam nesto ubavo na popust zosto nosam retko mal broj 36 pa taka sekogas ostanuvaat i se namaleni,potoa si nacekav dve letni maicki i si se vrativ srekna.A da i si obnoviv nesto od kozmetika .Ama vi se ispofaliiiiiiiv ama ide prolet mora malku da se osvezat rabotite , neli? ama ne sum za mnogu frlanje pari ako se seta se naoga i poeftino i ubavo pa curki srekno so podgotovkite za nova sezona mene sekogas ova vreme me faka euforija sa shoping.
![]() |
|||
![]() |
|||
Monuska ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
||
розева туника
|
|||
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|||
![]() |
|||
topsexy ![]() Сениор ![]() ![]() 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
||
cigari
|
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3435363738 56> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |