|
Што сте купиле последен пат? |
Внеси реплика | страница <1 3435363738 56> |
Автор | |||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
..OД КАЈ ТОЛКУ ПАРИИИ...? |
|||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|||
nena34
Сениор Регистриран: 08.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1435 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Luge POMOS cel mesec ne izlegov od butici i vcera od ramstor si kupiv niski konduri-sandali za prolet-leto , a vecerva 4 bluzi , 2 para helanki , novcanik , tasna , i koga se vrakav nakaj doma moslev muz mi ke me frli od 7-mi ama se spasiv spiese
|
|||
strawberry
Нов член Регистриран: 10.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 11 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Си купив две многу слатки фустанчиња,се надевам ке ги утепам од носење!
|
|||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
маици во триста илјади бои,... за пролетни шетњи во парк
|
|||
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
размисли пред да напишеш глупост
|
|||
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Изменето од zabegan - 09.Март.2008 во 02:05 |
|||
|
|||
topsexy
Сениор 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
zabegan
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
последен пат за роденден си купив блуза и панталони и истите ги носам уште (роденден ми беше пред пет месеци, останатата облека ми е од пред една година)
|
|||
|
|||
SummerLove
Сениор verliebt Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7174 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
sjaj za usni i neutrogena visibly clear za lice
|
|||
Bidi Neverna, Da Ti Bide Veren,Vrti Mu Go Grbot Ke Trca Po Tebe.Ne Roni Solzi Kolku I Da Boli ,Bidi Hrabra I Toj Ke Te Moli!!!
|
|||
nena34
Сениор Регистриран: 08.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1435 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Sto ubavo koga seuste ti kupuvaat roditelite bas e simpaticno toa vreme veruvaj
|
|||
Irenica
Сениор SIC ITUR AD ASTRA! Регистриран: 20.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2899 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Jas dobiv na podarok kremovo mantilce od tatko mi!
|
|||
Понекогаш токму она што го бараш е она што не можеш да го видиш!
|
|||
nena34
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
crveni cevli i da vi kazam extra se na popust gi nacekav redovno kupuvam obuvki na popust lesno mi e da nacekam nesto ubavo na popust zosto nosam retko mal broj 36 pa taka sekogas ostanuvaat i se namaleni,potoa si nacekav dve letni maicki i si se vrativ srekna.A da i si obnoviv nesto od kozmetika .Ama vi se ispofaliiiiiiiv ama ide prolet mora malku da se osvezat rabotite , neli? ama ne sum za mnogu frlanje pari ako se seta se naoga i poeftino i ubavo pa curki srekno so podgotovkite za nova sezona mene sekogas ova vreme me faka euforija sa shoping.
|
|||
Monuska
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
розева туника
|
|||
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|||
topsexy
Сениор 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
cigari
|
|||
Внеси реплика | страница <1 3435363738 56> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |