|
Ти простувам... |
Внеси реплика | страница <1 34353637> |
Автор | |||
Barbika
Сениор Регистриран: 10.Август.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 860 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ima vistina i vo ona: Vo ednoto uvo mi vleguva,a od drugoto izleguva... Pa togas i nema potreba da prostuvas,a komu da prostuvas ako se si pustil da pomine pokraj tebe!? |
|||
|
|||
angelce
Сениор Регистриран: 12.Октомври.2005 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 316 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
lou dali mi prosti i mene! P.S.ne mi odgovori na licnata poraka |
|||
was ist los?
|
|||
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
tenk ju... |
|||
devilish
Група Регистриран: 16.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 39 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Не е мана тоа е животно искуство и се вика памет за дру пат! Да не ти се потори иста грешка, да не дозволиш.
Не можеш да научиш да простуваш, затоа што некои грешки се непростливи. Но добро е да не е човек злопамтило или осветољубив и да не си губи време во измачување за нешто што било и поминало.
|
|||
mikus
Сениор Регистриран: 05.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 49802 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
mislam vaka
dzabe se muabeti dali treba da se prosti ili ne dali nekoj prostuva lesno ili ne dali sakame da prostime ili ne sekoj covek CUSTVUVA dali treba da prosti ili ne odnapred ne se znae nisto ako CUSTVOTO ti kazuva PROSTI togas napravi go toa |
|||
Barbika
Сениор Регистриран: 10.Август.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 860 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Da vo pravo si ...ova definitivno e maana,nosi samo negativna energija!
SINO pogore mnogu ubavo napisa za pozdrav e komentarot!
Ne vredi nikoj i nisto da se trosi vreme zaludno,eden e zivotot i kolku pobrzo naucime da prostuvame tolku povejke vreme ke imame za sebe!
|
|||
|
|||
Barbika
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ova ne e problem Lou ova e doblest...blazesi ni sto te imame kako prijatel na forumov...pobogati sme!
|
|||
|
|||
Barbika
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Imam drugarka koja mnogu me povredi.Zaedno sme od mali noze!Se se sluci po mnogu godini druzenje!Ne mi se veruvase deka se sto si imavme kazano i se sto si imavme storeno edna za druga mozese za cas da padne vo voda.Mnogu me povredi...Mi trebase mozebi edna cela godina da povtoruvam deka i prostuvam za da se ubedam samata sebe si deka sum i prostila!Vi se veruva li!? Edna cela godina!Kakvo psihicko izmacuvanje!Sega veke mozam povtorno da zboruvam so nea i poveke ne mi smeta storenoto...
|
|||
|
|||
maja
Сениор Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Vo ova se pronajdov sebesi:) SINO odamna te nemashe,mi nedostasuvaa tvoite komentari:)) |
|||
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
|||
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
e taka,zavisi sto zgresil..mislam sekoj si ima svoja merka kade on odlucuva prostuvam ili ne!!!
|
|||
SINO
Група Регистриран: 16.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 50 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Се надевам дека нема да доје до тука со луѓето кои ти значат. Во тој случај е многу, многу потешко да се прости. Ако ми „згреши“ комшијата што не ме викнал да одиме заедно на пазар, сигурно брзо ќе ми простам и веќе нема да го дружам, ама ако ми згреши некој многу битен во мојот живот ..... е тогаш ... е, тогаш е многу потешко ... |
|||
Нешто сум збесната деновиве
|
|||
Alekta
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 30.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 8670 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ovde ti e se na mesto! vo pravo si! |
|||
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
|
|||
LouWeed
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
sea ke ti kazam.... loso e deka prostuvav brzo,ljugeto go pamtat toa i si igrat k*rtasak so mene deka znaat taka i taka ja ke im prostam...... mislam sigurno ima i nekoj raboti so ne gi prostuvam ama da dojde do toj stepen moras epten da mi zgresis |
|||
angelce
Сениор Регистриран: 12.Октомври.2005 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 316 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
covecki e da segresi no ida seprostuva. Eden od desette bozji zapovedi e da se prostuva |
|||
was ist los?
|
|||
Внеси реплика | страница <1 34353637> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |