|
Албанците заштитени со закон! |
Внеси реплика | страница <1 3435363738 45> |
Автор | |
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
"experti" po ekonomsko-opshtestveno-politichki nauki,..mnogu ne gi shmirglam,...tie znaat samo da sklepaat odredeni zborovi vo odredeni rechenici,...nishto povekje!,...samo glup chovek ne moze da sfati shto moze da "pomine" ,a shto ne ,...e,sega bidejki jas ne sum pravnik,..ili neshto "slichno",...ne mozam po "nivno" da se izrazam,.pa,onaka prosto.. ......ama,vazno smisolot go pgoduvam,...
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
kultuzin
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pa dobro jas go svakam, megutoa imase tuka luge sto se bunat i tvrdat deka e opfateno so amnestijata.
Vrati se nekolku strani ke vidis. A Jana ja kopirav onaka samo kolku podloga na toa sto go kazuvav, sepak taa e pravnicka. |
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i shto ima mene jana ......... da mi kazuva,...ako toa go pishuva vo konvencijatsaa,...zarem treba "expert" da bidesh ,..za da go sfatishg toa,..!
|
|
|
kultuzin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Samo da pojasnime za onie koi vikaa deka haskite slucaji se opfateni so amnestija:
Доколку постојат докази за сторени воени злосторства, Законот за амнестија не претставува законска пречка за процесуирање на предметите вратени од Хаг. Вака размислува Јана Лозановска, експерт по меѓународно право која, повикувајќи се на Вториот дополнителен протокол на Женевските конвенции, вели дека амнестија се дава само за оние кои учествувале во конфликтот, но не и за оние кои сториле воени злосторства. |
|
BACHIOS
Сениор Регистриран: 21.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1517 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dobroto i losoto se vo harmonija, tie se edna celina.. hhmmm... e*a filozofija
|
|
I'm gonna make him an offer he can't refuse- Don Corleone
|
|
kultuzin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Taka se vika rekata, a nie zborevme za Jing-Jang toa znakceto sto e: Vo sekoe dobro ima loso i vo sekoe loso ima dobro. |
|
brza
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jang ce kjang!,.......taka se vika!
|
|
|
kultuzin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne be taman rabota zosto se izvinuvas , ova bese komentar na mesto , sko ne mi kazese ke se izbrukav i na drug pat. |
|
BACHIOS
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ok ,sorry
|
|
|
|
kultuzin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Samo ne go prepravam , neka vidat i drugite kolku se razbiram od Kineski ili Japonsko bese toa znakceto. |
|
kultuzin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Toa mi e i poentata megutoa vakvi tipovi zaveduvaat drugi tipovi i se stvaraat problemi. Za zal Doktore ( se nadevam ne se ljutis so vaka te vikam ) ne ja imale site taa sreka , znaenje, zelba i moznost da se skoluvaat kako tebe, i zatoa lesno se manipulirat. Ova vazi za site. Изменето од kultuzin - 28.Март.2008 во 11:18 |
|
BACHIOS
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jan cen jang e reka, (zuta reka)
Se vika Jing-Jang Изменето од BACHIOS - 28.Март.2008 во 11:13 |
|
|
|
kultuzin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Tuku mi smeta ova, slusav izjavi na postari luge od seloto Albanci se razbira koi im bea blagodarni na policajcite sto gi odstranile ovie banditi od seloto zosto i tie samite ne se cuvstvuvale bezbedno.
I so e najtragicno smesteni bea vo Djamija, sto e mnogu sramno vo Verski objekt kaj sto lugeto se molat da kries oruzje i da podgotvuvas teroristicki akt. Mislam deka bese fer od vladata sto odvoi pari za renoviranje na Djamijata. |
|
BACHIOS
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Uste ednas, ne gledas od kogo se oraganizira, pa toj utre ke pobara i sostanok so Solana , please kultuzin ne ja navreduvaj intilegencijata so takvi tipovi .Jas licno takvi izjavi od takvi tipovi ( od bilo koja strana ne gi sfakam ozbilno)
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 3435363738 45> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |