![]() |
|
Чак Норис факти... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3435363738 43> |
Автор | |
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
постојат вонземјани, само чекаат да умре чак норис пред да нападнат.
|
|
![]() |
|
Marko Polo 1 ![]() Сениор ![]() ![]() venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
![]() |
|
![]() |
|
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Чак Норис го измислил црното. всушност, Чак Норис го измислил целиот
спектар на видлива светлина. освен розева. Том Круз ја измислил
розевата.
|
|
![]() |
|
Gabriela_S ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Chak Noris ja znae tajnata na Viktorija sikret
![]() |
|
![]() |
|
Gabriela_S ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Kога Чак Норис отишол во Kрит на одмор,сите грчишта избегале,оти носел маица Don't you FYROM me!
![]() |
|
![]() |
|
Чак Норис може да аплаудира со една рака.
Чак Норис може да сипе 2 литра вода во шише од 1 литро. Чак Норис на флопи дискета изрежал ДВД филм од 4,5 GB. |
|
![]() |
|
Nanicka ![]() Нов член ![]() Регистриран: 04.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 31 |
Sto jadat neprijatelite na Cak Noris sekoj den......Kotek
![]() ![]() |
|
Tesko mene bez tebe, uste potesko na tebe bez mene
|
|
![]() |
|
Ne postoi Chak Norisova peta.
Chak Noris poracuva Big Mac vo Burger King - i dobiva! Chak Noris jadi supa so viluska. Chak Noris znae od kade pocnuva krugot. Chak Noris dobil MILIJARDA na kvizot "Koj saka da bide milioner" Koga Chak Noris ke pogledne v nebo oblacite pocnuvaat da se potat. Nekoi toa go narekuvaat dozd. Chak Noris ja znae poslednata brojka od matematickata konstanta PI |
|
![]() |
|
Brus li na filmot go pretepa Chak Noris. Brus Li umre so misteriozna smrt.
|
|
![]() |
|
Ako reces: Nikoj ne e sovrsen! Vnimavaj!! Za Chak Noris toa e licna navreda.
|
|
![]() |
|
Koga Schwarceneger veli: I'll be back - odi po Chak Noris da mu pomogni.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Lithium ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
Жирафите настанале кога Чак Норис му удрил аперкат на коњот
![]() |
|
You think you are perfect? Well, try walking on water...
|
|
![]() |
|
Chak Noris moze da kivne so otvoreni oci
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3435363738 43> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |