![]() |
|
Како би објасниле, ШТО Е ЉУБОВ? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3334353637 100> |
Автор | ||
lotus flower ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 6937 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Тоа е врска во која што се расте заедно, не само духовно, туку и друштвено, умствено, емоционално итн....
Врска која што е искрена,грижлива и интимна, која што задоволува и возбудува. Врска во која што партнерите се заштитуваат, си веруваат, ја посакуваат благосостојбата на другиот и остануваат заедно и покрај тоа што имаат недоразбирања. Во вистинската љубов фокусот е на другата личност. |
||
~Live the life you love, love the life you live~
|
||
![]() |
||
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
|
a, da, vo pravo si ima i takvi |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
![]() |
||
Neptun74 ![]() Сениор ![]() ![]() Orbiter Регистриран: 23.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 2643 |
|
Ili nekoj naduen i nevnimatelen ke ja zgazi... |
||
DeepBlue
|
||
![]() |
||
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
|
kula od pesok
ja trosat vetrovite ![]() |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
![]() |
||
becenevem ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
|
ljubovta ne se opisuva so materijalni raboti |
||
![]() |
||
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
|
Ako nesto ni fali a ne znaeme sto.toa e...
|
||
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
||
![]() |
||
mariija ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2459 |
|
ljubovta ne se objasnuva taa se pokazuva i dokazuva
![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
љубовта е како флипер
куглата ја движиме горе лево десно а несакаме на ни паднит у рупу ако паднит имаме друга кугла но во играта имаме само три а ретко 4 кугли ![]() |
||
|
||
![]() |
||
Lithium ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
|
Љубовта не е чудо, ама прави чуда.....
|
||
You think you are perfect? Well, try walking on water...
|
||
![]() |
||
ana sk ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2278 |
|
ljubovta e ogan samo neznaes dali ke ti go zgree srceto ili ke ti ja zapali kukata
|
||
...moze ne sum sovrsena ama sekogas sum jas...
|
||
![]() |
||
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
|
ljubovta e pocetok na dobroto i zloto
|
||
![]() |
||
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
|
GOLEMATA ljubov,znaci i golema osamenost.
|
||
![]() |
||
emo82 ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 04.Јули.2009 Статус: Офлајн Поени: 49 |
|
Ljubav e najubavoto nesto na ovoj svet.Toa e nesto bez koe nemozeme da zivime svi
|
||
![]() |
||
*moon* ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
|
onaa bez koja ne mozes тие се посебен вид
Изменето од *moon* - 08.Јули.2009 во 00:42 |
||
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3334353637 100> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |