|
Драг ИДИВИДИ |
Внеси реплика | страница <1 3334353637 100> |
Автор | ||||||||||||||||||||||||
KINGDAVID
Сениор Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9425 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||||||||||||||||||||
DRAG IDIVIDI, Zosto BellaGrandma e tolku cuvstvitelna ? Zarem ne znae deka ziveeme vo eden svet vo koj glavniot zakon e OPSTANI ? Bas kako vo dzunglata... I nikoj da ne mi ja nervira babeto oti .... Pozdrav mila BellaGrandma |
||||||||||||||||||||||||
SOLI DEO GLORIA
|
||||||||||||||||||||||||
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||||||||||||||||||||
Драг ИДИВИДИ
Присуството мое на форумов веќе нема смисла. Доаѓав за забава, зезање, доаѓав за некои членови што ми беше мило да ги читам, да се зезаме и да уживаме во слободното време на нет. И повторно, кога мислев дека се смири таа глупава тема .... повторно истото прашање? Зошто дечко и ја штити Бела? Зошто а? И кога ја штител? Еден типичен пример на штитење не видов по форумов. Изгледа тоа е само главата на тоа едноклеточно суштество? Изгледа нема попаметна работа, па е опседната со мене? Јавно да расчистам пред сите...зошто си оди Бела. И овој пат ни Сантијаго, ни Бог да почне да оди по земја и да ме моли, нема да се вратам. Претходниот пат добив мн. ЛП и не планирам и овој пат, па да одговарам на сите. Му текна еден ден на Iron да отвори тема ... Сантијаго и Бела. Фино замолив темата да се избрише....АМА да не се пишува во Форум информатор. На тоа добив одговор дека МОРАЛО да се регистрира секоја избришана и затворена тема. Одговорив дека не сите теми што се бришат се заведуваат во темата. НО НЕ МОЖЕЛО КАКО МЕНЕ ЌЕ МИ ТЕКНЕ! Ама може кога другата засегната страна ќе го побара тоа а? Може Валерија? Јас како обичен смртник кога ќе те замолам не може, ама модератор кога ќе ти рече може а? И така тебе те немаше цела година да мрднеш ни со прст ни со гз на форумов. Само фигурираше како модератор. И имаше убави дискусии во Разно, ама кога се врати некако со твоето двојно оданочување како да замре дискусијата? Џабе се обидуваш полумртвиот Феникс да го оживееш. За едни си мајка за други маќеа. А не заборавај дека тука си за сите да ги третираш еднакво. И синоќа пак си забегав мааааалку офтопик. За денес повторно да реагираш дека ти си долго време модератор и знаеш како треба да се модерира, а Сантијаго е пократко време и за жал мене ме штити а? Кажи ми јавно дека го мислиш тоа. Дека Санти ме штити. Да видат сите какво мислење имаш за другите За жал, трајната забрана за испраќање ЛП не планирам да ти ја тргнам. И Бела веќе не може вака. Не сака да ја третираат како гомно. Бела е достоинствена, за разлика од Валерија. Кога поради Бела некој ќе биде навреден на овој начин, Бела се повлекува. За разлика од Бела, Валерија иако беше вмешана во огромен скандал за протекување информации од Модератори, немаше доблест да се повлече од функција. Па ако си толку праведна, те повикувам заедно со мене да се повлечеш. И да резимирам Вал. Што има оваа девојка против тебе? Нема ништо. Апсолутно ништо. Да се поставеше малку подобро према мене, ќе ти беше вратено со таков третман. Што си посеал, тоа ќе ожнееш. Остани си ти тука и штити го членот што ти е омилен Утре може нема да бидеш Модератор, па другите колеги ќе те ребрат. Тогаш нека ти текне дека светот не се врти околу тебе. Мене ќе ме нема, за Сантијаго да биде со чиста совест, да модерира непристрасно, да банира, пишува, брише без присуство на Бела, затоа што према кажувањето твое, до сега било обратно. Ако на некој (освен членкава од погоре) сум му згрешила нешто, нека ми прости иако не е Прочка. |
||||||||||||||||||||||||
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
||||||||||||||||||||||||
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||||||||||||||||||||
Drag IDI VIDI...
Mislev da ideme zaedno na Bela Nok...ama znam deka ti imas mnogu obvrski , pa i ne se potrudiv da te prasam... Sepak izvini sto ne te pokaniv ..pa ,i jas ne otidov .... Ke se druzime ovde ...ovde e Bela Nok za nas |
||||||||||||||||||||||||
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
||||||||||||||||||||||||
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||||||||||||||||||||
Драг Идивиди... ете ме мене
Чудно... изгледа сум единствен што не ме занима кошарката. Ама јбг, не е до мене и не можам да сменам... тоа е вродено... Драг мој ете ме, како што кажав, но сепак подновен на некој начин... Не , не со тоа што трујам стално... Сега има некоја нова особа во мојов живот... Чудно за човек што се занимава со мотори и коли ЗА ВЕЗДЕН Сум се одвикнал да пишувам... бога ми, и да зборувам... Вероватно пред еден месец за ова време ќе имав накуцано 20 000 карактери, а сега нешто слабо... Колку да се вратам во нормала, па од утре повеќе... бацкии.. |
||||||||||||||||||||||||
Kastro
Сениор Регистриран: 17.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 11937 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||||||||||||||||||||
Drag Idividi ,nekako stivna malku euforijata ,ama samo od edna pricina ,se ostrime za utre
|
||||||||||||||||||||||||
Vistinskiot maz ima edna Lavica …a ne, stado od ovci…(ovcite na ovcharite)
|
||||||||||||||||||||||||
Tetratka
Сениор Регистриран: 25.Септември.2008 Локација: дрвара Статус: Офлајн Поени: 5153 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||||||||||||||||||||
драг идивиди те сакам
|
||||||||||||||||||||||||
за секој случај - користете ГРОМОБРАН!!!
|
||||||||||||||||||||||||
Kastro
Сениор Регистриран: 17.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 11937 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||||||||||||||||||||
Drag Idividi ,kako da ti kazam ,bas si super drugarce za druzba ...so tebe go izgledav krajot na utakmicava i bas si super drugarce ,ama sega TI izgleda nema da mozes da odis na plostad
|
||||||||||||||||||||||||
Vistinskiot maz ima edna Lavica …a ne, stado od ovci…(ovcite na ovcharite)
|
||||||||||||||||||||||||
Lithium
Сениор Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||||||||||||||||||||
драг идивиди
почнав да се заљубувам во комшијата од соседниот стан, а не знам ни како се вика. Isn `t that ironic? |
||||||||||||||||||||||||
You think you are perfect? Well, try walking on water...
|
||||||||||||||||||||||||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||||||||||||||||||||
Драг ИДИВИДИ, ухххх... чекам прекоманда во сениор . После ќе ти пишам и ќе те гњавам со првачето и со забавачето. Ајт поздрав, одам да видам до која буква сме стигнале денеска. |
||||||||||||||||||||||||
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||||||||||||||||||||
Па баш дека е сензитивен се врати,да не се вратеше ќе имаше право да се смееш за епитетот што му го дадов. |
||||||||||||||||||||||||
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
||||||||||||||||||||||||
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||||||||||||||||||||
оххх зборовите имат мок...многу многу голема мок... |
||||||||||||||||||||||||
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||||||||||||||||||||
drag idividi...
samo nea da i e super.... ne e bitno dali ke ide ovde cesto ili ne... bitno da i e happy |
||||||||||||||||||||||||
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
||||||||||||||||||||||||
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||||||||||||||||||||
е, и на мене ми недостигате некои од вас. затоа и се уште доагам. п.с. такогер- имаш чисто срце! Изменето од pagane - 04.Септември.2011 во 21:05 |
||||||||||||||||||||||||
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||||||||||||||||||||
srag idividi ja obozavam paganeeee...i mi fali mnogu |
||||||||||||||||||||||||
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
||||||||||||||||||||||||
Внеси реплика | страница <1 3334353637 100> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |